Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Zprávy redaktora: Inéz Bohdanová Bortoliová

Na party místo róby kalhoty a flitrový top od Feratt

29. ledna 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Jestliže patříte mezi sportovnější typy a dáváte přednost společenským kalhotům před šaty, náš další outfit od Feratt se Vám bude velice líbit. Zvolili jsme kalhoty s poutky zdobenými flitry. Stejné zdobení - pouze flitry větší velikosti - se objevují na topu a k tomu krátký kabátek opět sportovně střižený.

Feratt Vás oblékne do Olsen, Rylko, Pierre Cardin a mnoho dalších značek

27. ledna 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Plesová sezóna pokračuje a my jsme si opět k focení vybrali modely z prodejen Feratt. Pokud ještě nemáte šaty, v prodejnách Feratt určitě vyberete. Prodavačky Vám mohou navíc nabídnout také kabátky, šály, psaníčka, mini kabelky, bižuterii a jiné doplňky. Šaty je možné upravit dle postavy zákazníka.

Kabelkovy slon.cz nabízí mnoho stylů a designů kabelek, koupíte zde!

26. ledna 2012 8:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Kabelkového slona jsem již na blogu představovala. Kabelky této firmy však disponují mnoha fashion styly jako je kolekce City, S-Cool, Round, Folk a Slon. Design je navrhován tak, aby se kabelky vyráběly jen v několika desítkách kusech. Kabelkový slon nejčastěji pracuje s kůží, pouze části kabelek, které jsou choulostivější na oděr - jako jsou zadní díly tašek - se šijí z koženky.

V OC Sfera v Bielsko Biale se občas shodneme aneb Renča ve sněhu

26. ledna 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Nedávno jsem Vám na blogu představila vizážistickou práci Renáty Kolarčíkové, a tak mě napadlo, pozvat si Renču jako hosta blogu. Již jednou jste mohli vidět naše společné fotky z Paříže. Ale tentokrát jsem se zaměřila přímo na Renátu. Mám ráda její styl oblékání. Je totiž naprosto odlišný od mého.

Feratt má vkus aneb Vyberte si překrásné večerní šaty

23. ledna 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Navštívila jsem prodejny Feratt, které najdete ve městě Havířov, Ostrava, Opava, Olomouc a také Jihlava. Společnost Feratt nabízí módu dámskou i pánskou. Specializují se na večerní šaty a koktejlky, ale také elegantní módu pro manažerky a ženy pracující v administrativě.

Móda jako umění.cz představuje další baletku aneb Top od Modenika

23. ledna 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Pravidelní čtenáři tohoto blogu ví, že mám slabost pro tylové sukně baletkového designu. Fotila jsem několikrát tuto sukni z Topshop. Následně jsem v prodejnách minula ještě mnoho tylových modelů, ale tak nějak to nebylo ono. Ale tato puntíkatá z Kenvelo mě zaujala. A k tomu elegantní klobouček. Přesně tyhle přechody stylů od lady až k rebelce mě baví!  

Až za polárním kruhem aneb Móda do vánice od Kenvelo

18. ledna 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Doslova sněžné outfity zaplavily fotografie z nových kolekcí, které pro Vás chystám. Mé zlaté hromnice - boty, které jste si na blogu oblíbili - zažívají žně. Stejně tak kožíškové čepice i vesty. A samozřejmě svetry s vyplétanými norskými vzory.

Tip pro outfit na Valentýnskou party aneb S kůži na trh od Zara a C&A

15. ledna 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Valentýnská party se blíží a některé z Vás řeší, co si obléknout. Tip na slavnostní outfit Vám na svém blogu ukáži již brzy. Teď se můžete podívat na volnočasový outfit, vhodný do baru. Já si vyzkoušela koktejl v hotelu Park Inn Ostrava, kde jsme fotili jarní kolekce. A byl výborný!

U rampáci aneb host blogu Nikol

11. ledna 2012 7:57 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Jako dalšího hosta blogu jsem si vybrala Nikol Frenštatskou. Je to určitě můj nejmladší host a možná i nejhodnější. Znám ji od jejich tří let a je rok od roku krásnější. K focení jsme vybrali bundu z C&A koupenou v Obchodním centrum Futurum v rámci Nákupních dnů, které jsme si spolu užily. Bunda má mou oblíbenou barvu, nyní navíc velmi trendovou.

Focení v parukách aneb Černovláska, bruneta nebo přeci jen blondýna?

10. ledna 2012 8:53 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Také si občas pokládáte otázku, jak byste vypadala s odlišnou barvou vlasů nebo i naprostou změnou účesu, ale nechcete radikální změnu, neboť si nejste jistá výsledkem? Navíc přebarvit vlasy z blond na černou není zas tak jednoduché. A vlasy trpí stejně jako Vy, když pak účes není dle Vašich představ.

Komerční sdělení více

innogy před zimou zlevní plyn a elektřinu zákazníkům bez fixace

Dodavatel energií innogy ještě před nástupem zimních měsíců zlevní plyn i elektřinu pro zákazníky bez fixace. Od 1. prosince se jim cena obou komodit sníží zhruba o 360 Kč za MWh. Pro dodávky plynu to představuje zlevnění o 15 %, u elektřiny cena klesne o 7 %. Pro získání nižší ceny zákazníci nemusejí nic dělat, do vyúčtování se jim promítne automaticky. Nové ceníky se týkají asi 350 tisíc domácností, které od innogy odebírají energie na základě smluv na dobu neurčitou se základním ceníkem Standard.

Je vtipný dárek dobrou volbou k výročí?

Výběr dárku k výročí může být někdy oříškem. Chcete potěšit svého partnera či partnerku něčím speciálním, ale zároveň chcete, aby to bylo osobní, originální a nezapomenutelné. V takových případech může být vtipný dárek skvělou volbou. Přináší radost a zároveň připomíná společné zážitky a humor, který váš vztah provází. Níže se podíváme na několik otázek, které vám pomohou rozhodnout, zda je vtipný dárek tou správnou volbou pro výročí.


Discoteca Paraiso: Do tanečního klubu ve Dvanátce zveme už tuto sobotu

Představte si noc. Tep města je sladěný s rytmem diskotéky, kde se ve světlech stroboskopů stírají hranice mezi realitou a fantazií. Tahle noc (prý) všechno změní! Mimořádný zážitek čeká v koncentrované sedmdesátiminutové podobě publikum v komorním Divadle „12“ od soboty 26. října.

Národní symfonický orchestr Taiwan s hvězdným houslistou Yu-Chien Tsengem vystoupí v Ostravě

Národní symfonický orchestr Taiwan (z Tchaj-wanu) přijede poprvé ve své historii do České republiky. V rámci evropské koncertní šňůry s názvem „Turné přátelství“ zavítá prestižní tchajwanské těleso do Telče a do Ostravy, kde v pondělí 4. listopadu zahraje zcela výjimečný koncert. Jeho pořadatelem je Mezinárodní hudební festival Leoše Janáčka, který tímto koncertem završí mimořádně úspěšný rok 2024.

ČPZP: Střevní záněty postihují čím dál více lidí

Crohnova choroba a ulcerózní kolitida jsou nespecifické střevní záněty, které postihují převážně mladé lidi ve věku od 20 do 35 let. V poslední době se tato autoimunitní celoživotní onemocnění objevují i u dětí a starších lidí. Výskyt je na vzestupu, což potvrzují i data zdravotních pojišťoven. Například Česká průmyslová zdravotní pojišťovna eviduje od roku 2019 více než desetiprocentní nárůst pojištěnců s těmito diagnózami.

Magnesium bisglycinát - “superhrdina” pro ženy v perimenopauze a menopauze

První příznaky perimenopauzy mohou přicházet už brzy po čtyřicítce. Menopauza je poměrně náročnou transformační fází v životě každé ženy. Organismus se musí totiž doslova rekalibrovat a přenastavit na významné výkyvy hormonů a na následně na jejich nízké hladiny. Nemusí to být boj! Užívání magnesia, konkrétně magnesia bisglycinát, by mělo být rozhodně intervencí, kterou vyzkoušíte jako první.

Více