Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Zprávy redaktora: Inéz Bohdanová Bortoliová

Hradec nad Moravicí, Karel Roden a zapadající slunce

8. listopadu 2011 11:28 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Zapadalo slunce a já se chystala na divadelní představení s Janou Krausovou a Karlem Rodenem. Hrálo se pod širým nebem u zámku v Hradci na Moravicí. Mám ráda park tohoto zámku a vůbec atmosféru, která tu na mě vždy dýchne. A tak jsem měla i chuť fotit, přestože to nebylo v plánu.

Poslední babí léto na lodičce

5. listopadu 2011 23:45 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Vykouklo snad poslední podzimní slunce a já měla chuť na romantiku. Tentokrát u toho byl i foťák a tak vznikly krásné fotky na Olešné. Pokud znáte stejně romantická místa, budu ráda, když mi je popíšete v mailu nebo na Facebooku. Ráda bych nafotila zimní kolekce v krásných lokalitách, těším se na Vaše nápady.

Sluníčko v džínach aneb další host blogu Martina

3. listopadu 2011 11:22 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Přemýšlela jsem jak popsat mého dalšího hosta blogu, Marťu Zajacovou. Martina je má dlouholetá kamarádka, kterou nepotkáte bez úsměvu. Když vejde do místnosti, všechno se rozzáří. Ráda nosí džíny a neskutečně ji sednou. Kdybych chtěla dělat reklamní kampaň na džíny, vybrala bych si Martinu.

Halloween pokračuje aneb Kreativní žena v masce

3. listopadu 2011 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Halloweenské focení pokračuje. A já si vybrala teplý, pravý dubeňák z prodejny Modenika, zdobený střapatými kožíšky, barevné punčochy od Orsay a účes, který dokáže vytvořit snad jen Martina z Butterfly. Šperky a červené kabelky předvedl Avon, vyšívanou kabelku pak Kabelkový Slon. Všechny je můžete vidět na Kreativní ženě. 

Šatovka Petit Baigneur - model pro celoroční šatník

2. listopadu 2011 14:30 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Hledáte pohodlné modely, které se hodí do práce, na rande nebo i na pískoviště s dětmi? Zkuste šatovky. Stačí jen pokaždé podvkléknout pod šatovku jiný top, halenku, tričko nebo svetřík a celkový outfit bude odlišný. Velkým trendem letošního podzimu a zimy jsou pleteniny a šatovky s velkými průramky.

Halloweenské focení zachytilo modely z Kreativní ženy, přijďte osobně!

30. října 2011 11:19 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Pokud Vás zajímá jaké modely můžete vidět případně i koupit v rámci dalšího kola akce Kreativní žena, podívejte se na naši aktuální produkci Halloveen fotek. Připravili jsme je pro Vás jako ochutnávku módních kolekcí, které letos uvidíte na přehlídkách této akce.

Dovádění na vrakovišti v kravatě, proč ne?

29. října 2011 18:08 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Fotografie k oslavě sté kolekce tohoto blogu, focené na vrakovišti, měly úspěch. A tak Vám přináším další fotky z tohoto místa. A zase bylo veselo. Tentokrát jsem se oblékla slavnostněji a vzala si kvůli Vám i kravatu. Zase jsem si uvědomila, jak miluji svou práci:) 

Paříž, Pařížanky, Pařížané - a MY!

27. října 2011 20:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Jeden pokoj a čtyři ženské, co je to? Výlet do Paříže s mými kamarádkami! Při první návštěvě této metropole jsem měla pocit, že sem patřím. Tyto pocity byly ještě intenzivnější, když jsem si Paříž užila ve společnosti mých kamarádek. Babinec a souznění, do těchto dvou slov bych shrnula náš společný výlet.

Košile Jocavi a pončo Unidax - jednoduchý outfit, ale originální

24. října 2011 13:23 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Pokud máte pocit, že Vaše outfity jsou stále stejné, zkuste novou formu, třeba v podobě pončo. Oblékali ho naši dávní předci, pončo však vypadá skvěle a především originálně i ve 21. století. A košili z hedvábí také doporučuji. Až když v ní strávíte den, pochopíte. Kvalitní materiál, příjemný na tělo, je totiž k nezaplacení!

Bunda s potiskem sněžného levharta - absolutní zásah!

18. října 2011 6:53 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Jestli jste si ještě nevybrali bundu na zimu, u Modeniky rozhodně vyberete. Bunda s potiskem sněžného levharta úžasně hřeje, ale nemá přehnanou masivní výplň, takže v ní budete vypadat štíhle. Kapuce je lémovaná kožešinou a v pase je bunda přepásaná. Délka praktická - pod zadeček. Nakupujte PROSTŘEDNICTVÍM BLOGU!

Komerční sdělení více

innogy před zimou zlevní plyn a elektřinu zákazníkům bez fixace

Dodavatel energií innogy ještě před nástupem zimních měsíců zlevní plyn i elektřinu pro zákazníky bez fixace. Od 1. prosince se jim cena obou komodit sníží zhruba o 360 Kč za MWh. Pro dodávky plynu to představuje zlevnění o 15 %, u elektřiny cena klesne o 7 %. Pro získání nižší ceny zákazníci nemusejí nic dělat, do vyúčtování se jim promítne automaticky. Nové ceníky se týkají asi 350 tisíc domácností, které od innogy odebírají energie na základě smluv na dobu neurčitou se základním ceníkem Standard.

Je vtipný dárek dobrou volbou k výročí?

Výběr dárku k výročí může být někdy oříškem. Chcete potěšit svého partnera či partnerku něčím speciálním, ale zároveň chcete, aby to bylo osobní, originální a nezapomenutelné. V takových případech může být vtipný dárek skvělou volbou. Přináší radost a zároveň připomíná společné zážitky a humor, který váš vztah provází. Níže se podíváme na několik otázek, které vám pomohou rozhodnout, zda je vtipný dárek tou správnou volbou pro výročí.


Discoteca Paraiso: Do tanečního klubu ve Dvanátce zveme už tuto sobotu

Představte si noc. Tep města je sladěný s rytmem diskotéky, kde se ve světlech stroboskopů stírají hranice mezi realitou a fantazií. Tahle noc (prý) všechno změní! Mimořádný zážitek čeká v koncentrované sedmdesátiminutové podobě publikum v komorním Divadle „12“ od soboty 26. října.

Národní symfonický orchestr Taiwan s hvězdným houslistou Yu-Chien Tsengem vystoupí v Ostravě

Národní symfonický orchestr Taiwan (z Tchaj-wanu) přijede poprvé ve své historii do České republiky. V rámci evropské koncertní šňůry s názvem „Turné přátelství“ zavítá prestižní tchajwanské těleso do Telče a do Ostravy, kde v pondělí 4. listopadu zahraje zcela výjimečný koncert. Jeho pořadatelem je Mezinárodní hudební festival Leoše Janáčka, který tímto koncertem završí mimořádně úspěšný rok 2024.

ČPZP: Střevní záněty postihují čím dál více lidí

Crohnova choroba a ulcerózní kolitida jsou nespecifické střevní záněty, které postihují převážně mladé lidi ve věku od 20 do 35 let. V poslední době se tato autoimunitní celoživotní onemocnění objevují i u dětí a starších lidí. Výskyt je na vzestupu, což potvrzují i data zdravotních pojišťoven. Například Česká průmyslová zdravotní pojišťovna eviduje od roku 2019 více než desetiprocentní nárůst pojištěnců s těmito diagnózami.

Magnesium bisglycinát - “superhrdina” pro ženy v perimenopauze a menopauze

První příznaky perimenopauzy mohou přicházet už brzy po čtyřicítce. Menopauza je poměrně náročnou transformační fází v životě každé ženy. Organismus se musí totiž doslova rekalibrovat a přenastavit na významné výkyvy hormonů a na následně na jejich nízké hladiny. Nemusí to být boj! Užívání magnesia, konkrétně magnesia bisglycinát, by mělo být rozhodně intervencí, kterou vyzkoušíte jako první.

Více