Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Zprávy redaktora: Karel Soukop

Promoce pobočky ostravské Vysoké školy podnikání v Bruntále

14. března 2010 15:20 | Bruntál | Karel Soukop

Velký sál Společenského domu v Bruntále zažil mimořádně slavnostní chvíle. Promocí zde ukončilo své vysokoškolské studium a získalo titul bakalář dalších třicet studentů bruntálské pobočky ostravské Vysoké školy podnikání.

Sociální podnikání v Bruntále příkladem pro Most

12. března 2010 8:53 | Bruntál | Karel Soukop

Do Bruntálu zavítala významná návštěva. Město navštívila ředitelka odboru prevence kriminality ministerstva vnitra Jitka Gjuričová a primátor města Mostu Vlastimil Vozka s doprovodem. Přijeli sem získat zkušenosti ze sociálního podnikání.

Komerční sdělení více


Úleva pro zákazníky innogy zasažené povodní

Zákazníci innogy z řad domácností, kterým ničivá povodeň způsobila škody nebo poničila odběrné místo plynu nebo elektřiny, mohou zavolat na zákaznickou linku 800 11 33 55 nebo osobně přijít na nejbližší pobočku innogy, kde jim operátoři či pracovníci v zákaznických centrech pomohou s úpravou či přerušením plateb záloh za energie.

Hlavní hvězdou letošního hradního hodokvasu je Michal Horák s kapelou

V sobotu 5. října se v 9.30 otevřou hradní brány pro všechny milovníky jídla, pití a dobré zábavy. Uskuteční se další ročník tradičního Hodokvasu. Připravený je bohatý kulturní i doprovodný program v podobě koncertů, divadelního představení nebo tvůrčích dílniček a herních zón, který potěší děti i dospělé.

Skříně s posuvnými nebo otočnými dveřmi? Srovnání řešení

Prostorná a robustní šatní skříň je nepostradatelnou součástí vybavení každého domu a bytu. V návrhu interiéru se bez ohledu na jeho rozměry vyplatí najít místo pro praktickou šatní skříň, která pojme oblečení, doplňky, obuv, drobné vybavení a další předměty, které se nevejdou do komod a prádelníků.

Polkatime na Hudebních výletech, znějící zámky i muzeum Tatrovek

Koncertní řadou Hudební výlety rozeznívá Svatováclavský hudební festival akusticky a architektonicky nejzajímavější kulturní i technické památky regionu. Již po finále velkého festivalu nabízí dalších 17 koncertů! Znít bude polka, klezmer, ale i stará hudba. Více přiblíží Eva Františáková, manažerka festivalu.

Více