Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Zprávy redaktora: Bára Kelnerová

Havířovská ZŠ Na Nábřeží má vítěze školního kola ČEZ Street Hockey

1. ledna 2008 0:00 | Havířov | Bára Kelnerová

V tělocvičně na Základní škole Na Nábřeží, kde proběhlo semifinále a následné finále školního kola ČEZ Street Hockey 2010, panovala skvělá nálada. Tým Koblížků, Draků, Žraloků, Tygřic i Maniaků bojoval opravdu naplno. Mladí florbalisté nejsou v této soutěži žádnými nováčky a jednou už se dostali i do čtvrtfinále. Letos dokonce pomýšlí na medaili.

Zachráněná štěňata z rybníku si bere mladý havířovský pár

1. ledna 2008 0:00 | Havířov | Bára Kelnerová

Dvě dvouměsíční fenečky Jája a Pája, které na počátku ledna hasiči zachránili ze zamrzlého rybníka, mají za sebou náročný boj o život. Dnes už zdravá štěňata našla nové majitele v mladém páru z Havířova.

Havířovští dobrovolní hasiči pořádali už 21. ročník halové pohárové soutěže

1. ledna 2008 0:00 | Havířov | Bára Kelnerová

21. ročníku halové pohárové soutěže mladých dobrovolných hasičů v Havířově se zúčastnilo téměř 70 družstev z celé České republiky i Slovenska. Domácí družstva se rozhodně nenechala zahanbit.

Nájemníkům bytů RPG v Havířově okupují sklepy bezdomovci

1. ledna 2008 0:00 | Havířov | Bára Kelnerová

Stížnosti občanů bydlících v domech RPG snad nemají konce. Nájemníci na ulici ČSA v Havířově se nemohou zbavit ve svých sklepech bezdomovců. Od společnosti chtějí jen jediné - lepší zabezpečení domu.

Komerční sdělení více

Největší český festival otevírá své brány! Beats for Love slaví 10. narozeniny

Přepište dějiny! Parafráze slavné hlášky komentátora Roberta Záruby je namístě. Beats for Love totiž slaví jubilejní 10. ročník a právě dnes, 3. července otevírá své brány. První kulaté narozeniny budou velkolepé – s nejnašlapanějším programem v historii v čele s francouzskou superhvězdou Davidem Guettou, novou podobou některých scén, spuštěním bezhotovostního systému plateb i výraznými změnami v areálu.

Od bolesti ruky pomohla muži neuromodulace v oblasti krční páteře

Lékaři z Centra pro léčbu bolesti spolu s neurochirurgy FN Ostrava provedli první neuromodulaci v oblasti krční páteře. Dvaapadesátiletý muž trpěl nesnesitelnými bolestmi ruky a ramene. Všechny dosavadní formy léčby pomocí léků a dalších technik tlumících bolest měly jen krátkodobý účinek. Neuromodulace proběhla úspěšně, ataky bolesti nyní pacientovi tlumí jemné elektrické pulsy.

HSF System postavilo v Ostravě inovativní venkovní coworkingové centrum

Obyvatelé Ostravy získali nový ekologický coworkingový prostor. Ojedinělý komunitní modul vznikl z nápadu neziskové organizace Koutek světa pro děti na základě programu na revitalizaci veřejného prostoru TVOŘÍME PROSTOR města Ostravy, a hlavně díky stavební skupině HSF System z holdingu PURPOSIA Group.


Jak vytvořit parádní fotoknihu

V době, kdy jsou naše telefony přeplněny fotografiemi, se fotokniha stává skvělým řešením, jak krásné momenty uchovat v tištěné podobě. Fotokniha, může být nejen rodinným archivem, ale lze ji využít jako cestovatelský deník, umělecký projekt nebo marketingový nástroj k prezentaci produktů.

11 důvodů, proč v létě vyrazit do Velkých Karlovic

Udělejte si o prázdninách výlet do Velkých Karlovic. Ať už vyrazíte na otočku nebo rovnou na pár dnů, Resort Valachy v údolí Léskové je úžasné místo, kde si užijí milovníci relaxace, dobrého jídla, sportovci i rodiny s dětmi.

Infektologové doporučují očkování proti žloutence typu A

Lékaři FN Ostrava doporučují, aby se lidé nechali naočkovat proti žloutence typu A. Vakcína je účinně ochrání před onemocněním, kterému se přezdívá nemoc špinavých rukou. Několik pacientů s touto diagnózou je v současnosti hospitalizovaných i na Klinice infekčního lékařství FN Ostrava.

Více