Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Zprávy redaktora: Inéz Bohdanová Bortoliová

Hally Berry pro Deichmann předvedla jarní modely

15. dubna 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Nové jarní kolekce nafotila známá herečka Hally Berry pro Deichmann, kterou jste mohli vidět také v televizní reklamě této značky. Hally si v minulém roce zahrála například ve filmu Atlas Mraků, který získal až 81% v hodnocení na ČSFD. I mě oslovil, stejně jako fotografie Hally v růžovém outfitu.

Volnočasový outfit ze Showroom For Look Ostrava

12. dubna 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Pohodlí nadevšecko. Tak právě tohle často slýchávám od svých klientek. Sukně i šaty moc nevyhledávají, přesto chtějí být upravené. Zkusme to tedy jinak. Volnočasový outfit, který jsme vytvořili z modelů italské značky Sandro Ferrone, je možná přesně to, co hledáte.

Promod překvapil - OC Futurum Hradec Králové

10. dubna 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Prodejna Promod OC Futurum Hradec Králové opět příjemně překvapila. Ráda zde nakupuji s klientkami, které vždy v Promod něco vyberou. Naposledy mě zaujaly trička s potiskem modelky, která vypadala jako Twiggy schovaná pod obřími, kulatými brýlemi. Zda-li to není přímo Twiggy? Vše najdete na fotografiích článku.

Kalhoty se sníženým sedem a trendová bundička od Martinez

9. dubna 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Kalhoty se sníženým sedem a trendová bundička od Martinez ze Showroom For Look Ostrava Vás rozhodně nadchne. Bundička se dá vynosit napříč celým šatníkem a o její kvalitní látce nelze vůbec pochybovat. Můžete ji stylingovat k jeansům i k šatům.

Co předvedla Orsay na Fashion Week Poland?

5. dubna 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Nová kolekce Orsay, navržena speciálně pro Fashion Week Poland, se objevuje již v prodejnách obchodních center. Zaujaly mě například košile, kalhoty i šaty s překrásnými potisky květin v černobílém provedení. Květiny jsou zde prezentovány ve formě černých křivek a připomínají kresbu tuží.

Baťa září nápadem - jarní trendy z OC Futurum Hradec K.

3. dubna 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Boty v dandy stylu na obří platformě nebo jarní kozačky s maxi perforací nás doslova zaujaly. Letošní jarní kolekce u Bati se povedla. Jejich designeři vsadili na modrou, bílou, červené odstíny, hnědou ve všech svých přírodních barvách a ještě i mou oblíbenou zlatou.

Kolekce od Baťi 4x jinak aneb nakupovali jsme v Takko Fashion v Hané

2. dubna 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Nakupovali jsme dětskou kolekci v OC Haná Olomouc. Jejich dětské kolekce jsou nepřehlédnutelné. Spousta barev a detailů, prostě zmenšeniny oblečení pro dospělé. Doslova mě uchvátili proužkované sportovní košile pro novorozeňata velikosti 56 s kapucí. Byly opravdu velmi propracované:)

Vzorované slim kalhoty - horký jarní trend z OC Futurum Hradec K.

1. dubna 2013 0:05 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Vzorované slim kalhoty by se daly označit jako horký fashion trend letošního jara. Najdete jich spousty na všech prodejnách. Nás zaujaly kalhoty z Orsay v růžovo-vanilkových odstínech. K celému outfitu jsme pak střídali různé typy brýlí. Uvidíme, které Vás zaujaly nejvíce.

Tričko jinak aneb Martinez a Showroom For Look Ostrava

29. března 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Máte doma řadu triček podobné jako vejce vejci? Ná můj vkus, je na českých ulicích "přetričkováno". Chtělo by to něco nového. Trička i mikiny jsou stále ve stejných verzích, střizích, i potisky jsou si přílíš podobné. Nedávno jsem našla v obchodě hezkou mikinu s dvojřadovým zapínáním.

Sportisimo, Nord Blanc a Sam 73 v OG Arkáda Prostějov

20. března 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Vyzkoušeli jsme nové kolekce ze sportshopů Sportisimo, Nord Blanc a Sam 73 v Obchodní galerii Arkáda Prostějov. A bylo z čeho vybírat. Já sama si odvezla dvě mikiny z focení i šátek. Zkoušeli jsme volnočasové sportovně laděné outfity, ale také outfit pro jízdu na koloběžce.

Komerční sdělení více

innogy před zimou zlevní plyn a elektřinu zákazníkům bez fixace

Dodavatel energií innogy ještě před nástupem zimních měsíců zlevní plyn i elektřinu pro zákazníky bez fixace. Od 1. prosince se jim cena obou komodit sníží zhruba o 360 Kč za MWh. Pro dodávky plynu to představuje zlevnění o 15 %, u elektřiny cena klesne o 7 %. Pro získání nižší ceny zákazníci nemusejí nic dělat, do vyúčtování se jim promítne automaticky. Nové ceníky se týkají asi 350 tisíc domácností, které od innogy odebírají energie na základě smluv na dobu neurčitou se základním ceníkem Standard.

Je vtipný dárek dobrou volbou k výročí?

Výběr dárku k výročí může být někdy oříškem. Chcete potěšit svého partnera či partnerku něčím speciálním, ale zároveň chcete, aby to bylo osobní, originální a nezapomenutelné. V takových případech může být vtipný dárek skvělou volbou. Přináší radost a zároveň připomíná společné zážitky a humor, který váš vztah provází. Níže se podíváme na několik otázek, které vám pomohou rozhodnout, zda je vtipný dárek tou správnou volbou pro výročí.


Discoteca Paraiso: Do tanečního klubu ve Dvanátce zveme už tuto sobotu

Představte si noc. Tep města je sladěný s rytmem diskotéky, kde se ve světlech stroboskopů stírají hranice mezi realitou a fantazií. Tahle noc (prý) všechno změní! Mimořádný zážitek čeká v koncentrované sedmdesátiminutové podobě publikum v komorním Divadle „12“ od soboty 26. října.

Národní symfonický orchestr Taiwan s hvězdným houslistou Yu-Chien Tsengem vystoupí v Ostravě

Národní symfonický orchestr Taiwan (z Tchaj-wanu) přijede poprvé ve své historii do České republiky. V rámci evropské koncertní šňůry s názvem „Turné přátelství“ zavítá prestižní tchajwanské těleso do Telče a do Ostravy, kde v pondělí 4. listopadu zahraje zcela výjimečný koncert. Jeho pořadatelem je Mezinárodní hudební festival Leoše Janáčka, který tímto koncertem završí mimořádně úspěšný rok 2024.

ČPZP: Střevní záněty postihují čím dál více lidí

Crohnova choroba a ulcerózní kolitida jsou nespecifické střevní záněty, které postihují převážně mladé lidi ve věku od 20 do 35 let. V poslední době se tato autoimunitní celoživotní onemocnění objevují i u dětí a starších lidí. Výskyt je na vzestupu, což potvrzují i data zdravotních pojišťoven. Například Česká průmyslová zdravotní pojišťovna eviduje od roku 2019 více než desetiprocentní nárůst pojištěnců s těmito diagnózami.

Magnesium bisglycinát - “superhrdina” pro ženy v perimenopauze a menopauze

První příznaky perimenopauzy mohou přicházet už brzy po čtyřicítce. Menopauza je poměrně náročnou transformační fází v životě každé ženy. Organismus se musí totiž doslova rekalibrovat a přenastavit na významné výkyvy hormonů a na následně na jejich nízké hladiny. Nemusí to být boj! Užívání magnesia, konkrétně magnesia bisglycinát, by mělo být rozhodně intervencí, kterou vyzkoušíte jako první.

Více