Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Zprávy redaktora: Inéz Bohdanová Bortoliová

Již tento pátek Kavárna Mapami a naše letní styling show

22. května 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Komentované módní přehlídky v komorním prostředí ostravské Kavárny Mapami mají vždy úspěch. Nezapomeňte, že již tento pátek, 24.5.2013, od 19 hodin můžete vidět aktuální fashion trendy. Přijďte se poradit, jak zařídit Váš šatník. Nebo co například vybrat pro atypickou postavu. Těšíme se na Vás! Rezervace míst na mobilu: 773 487 779.

Poukaz Showroom For Look Ostrava jako dárek

14. května 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Showroo, For Look Ostrava připravil pro své zákaznice a klientky Slevomat.cz skvělý poukaz na MODEL z rukou módní návrhářky značky Martinez včetně fashion FOTOGRAFIE a 1 hodiny služby STYLISTKY. Poukaz je vhodný také jako DÁREK k maturitě, promoci nebo svatbě.

Stylové kafe v Mapami aneb satén nikdy nenudí

13. května 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Itálské satény mají něco do sebe. Nešetří barvami a vždy mají nápaditý potisk. Outfit z dílny značky Martinez lehce kombinujte do volnočasového stylu, ale i elegance. Pokud si zvolíte bundičku se sukní, můžete jej oblékat do práce i na společenskou událost včetně maturity, promoce nebo jako svatebčan.

Boty na klínku od Deichmann nešetří barvami

11. května 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Moderní azurová, modrá nebo sexy červená. Tyto barvy i další najdete v jarní kolekci klínkových botů od Deichmann. Vybírat můžete k jarním šatům, ale i sportovní modely.

Orsay a Deichmann na stavbě aneb Očima bloggerky Inéz

9. května 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Pro nafocení dalších jarních kolekcí Deichmann a Orsay jsme si vybrali sklepení pro nafocení dalších jarních kolekcí od Deichmann a Orsay. V rámci projektu Očima bloggerky Inéz jsme pózovali na stavbě sklepení, které se přetváří do nové podoby. Oranžové ruční kolo báječně ladilo s našim outfitem.

Na kolejích stála, za uchem květ aneb Martinez a Sandro Ferrone

8. května 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

U focení na kolejích ještě zůstaneme. Nebudu předstírat, že mě toto místo nefascinovalo. U železničního mostu jsme udělali ještě další fotky. Tentokrát jsme zachytili i projíždějící vlak a natrhali pampelišky, což mě vedlo ihned ke vzpomínce na hlas Honzy Nedvěda a dobu, kdy jsem poslouchala i stokrát za den písničku Ptáčata a v ní slova: „Na kolejích stála, za uchem květ..."

Terranova má bezva barevné jeansy v OC Futurum Hradec Králové

7. května 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Barevné jeansy s mírně sníženým sedem nabízí Terranova OC Futurum Hradec Králové. Terranova nikdy nešetří barvami a perfektně dokáže odrážet aktuálně fashion trend. Naše tipy - svetry reflexních barev s padlými rukávy nebo trička s fotopotisky.

Hippie nevěsta na kolejích aneb cestujeme očima bloggerky Inéz

6. května 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Focení na kolejích mě opravdu bavilo. Jelikož vlak jezdil velmi často, při produkci to vypadalo jako hra na schovávanou. Buď šel vidět vlak nebo my. A jednou jsme se i potkali, ale o tom zase příště. Teď si užijte fotografie ze starého železničního mostu. Prostředí tohoto mostu je moc romantické.

Etam je sexy přes den i v noci

5. května 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Spodní prádlo a pyžama z prodejny Etam mě vždy potěší. Košile s mašlí na rameni, spodní prádlo s kreativním vzorem krajek nebo novinky - podprsenky, body či košilky s vázáním kolem krku jsou ve výlohách Obchodního centra Futurum Hradec Králové vždy nepřehlédnutelné.

Komerční sdělení více

innogy před zimou zlevní plyn a elektřinu zákazníkům bez fixace

Dodavatel energií innogy ještě před nástupem zimních měsíců zlevní plyn i elektřinu pro zákazníky bez fixace. Od 1. prosince se jim cena obou komodit sníží zhruba o 360 Kč za MWh. Pro dodávky plynu to představuje zlevnění o 15 %, u elektřiny cena klesne o 7 %. Pro získání nižší ceny zákazníci nemusejí nic dělat, do vyúčtování se jim promítne automaticky. Nové ceníky se týkají asi 350 tisíc domácností, které od innogy odebírají energie na základě smluv na dobu neurčitou se základním ceníkem Standard.

Je vtipný dárek dobrou volbou k výročí?

Výběr dárku k výročí může být někdy oříškem. Chcete potěšit svého partnera či partnerku něčím speciálním, ale zároveň chcete, aby to bylo osobní, originální a nezapomenutelné. V takových případech může být vtipný dárek skvělou volbou. Přináší radost a zároveň připomíná společné zážitky a humor, který váš vztah provází. Níže se podíváme na několik otázek, které vám pomohou rozhodnout, zda je vtipný dárek tou správnou volbou pro výročí.


Discoteca Paraiso: Do tanečního klubu ve Dvanátce zveme už tuto sobotu

Představte si noc. Tep města je sladěný s rytmem diskotéky, kde se ve světlech stroboskopů stírají hranice mezi realitou a fantazií. Tahle noc (prý) všechno změní! Mimořádný zážitek čeká v koncentrované sedmdesátiminutové podobě publikum v komorním Divadle „12“ od soboty 26. října.

Národní symfonický orchestr Taiwan s hvězdným houslistou Yu-Chien Tsengem vystoupí v Ostravě

Národní symfonický orchestr Taiwan (z Tchaj-wanu) přijede poprvé ve své historii do České republiky. V rámci evropské koncertní šňůry s názvem „Turné přátelství“ zavítá prestižní tchajwanské těleso do Telče a do Ostravy, kde v pondělí 4. listopadu zahraje zcela výjimečný koncert. Jeho pořadatelem je Mezinárodní hudební festival Leoše Janáčka, který tímto koncertem završí mimořádně úspěšný rok 2024.

ČPZP: Střevní záněty postihují čím dál více lidí

Crohnova choroba a ulcerózní kolitida jsou nespecifické střevní záněty, které postihují převážně mladé lidi ve věku od 20 do 35 let. V poslední době se tato autoimunitní celoživotní onemocnění objevují i u dětí a starších lidí. Výskyt je na vzestupu, což potvrzují i data zdravotních pojišťoven. Například Česká průmyslová zdravotní pojišťovna eviduje od roku 2019 více než desetiprocentní nárůst pojištěnců s těmito diagnózami.

Magnesium bisglycinát - “superhrdina” pro ženy v perimenopauze a menopauze

První příznaky perimenopauzy mohou přicházet už brzy po čtyřicítce. Menopauza je poměrně náročnou transformační fází v životě každé ženy. Organismus se musí totiž doslova rekalibrovat a přenastavit na významné výkyvy hormonů a na následně na jejich nízké hladiny. Nemusí to být boj! Užívání magnesia, konkrétně magnesia bisglycinát, by mělo být rozhodně intervencí, kterou vyzkoušíte jako první.

Více