Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Zprávy redaktora: Inéz Bohdanová Bortoliová

Balerína Deichmann aneb stihnete i tramvaj

6. června 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Pohodlné boty, ve kterých stihnu i tramvaj. Tak přesně tohle nejčastěji slýchávám od klientek, když spolu vybíráme boty. Jenomže tenisky zrovna nejsou Váš šálek čaje. Zkusme tedy baleríny. Můj tip: jakýkoli model balerín se zdobenou špičkou!

VIDEO - Letní fashion trendy značek H&M, Guess, S. Oliver, New Yorker

5. června 2013 0:00 | Celý MS kraj | Inéz Bohdanová Bortoliová

Letní trendy můžete vidět v novém videu OC Futurum Hradec Králové. Tentokrát jsme ke zvolenému outfitu měnili bundičky. Vyzkoušeli jsme jeans model se cvoky, dále bundu s army potiskem, a také plisňový potisk modelu. K tomu jsme střídavě stylingovali letní, slaměné klobouky, kabelku s třásněmi nebo model designu melounu.

Showroom For Look Ostrava, Renyem a Ostravské dortíky v akci

4. června 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Nezapomeňte, že již 11.6.2013 od 14 hodin je pro Vás připravena akce OCHUTNEJTE NOVÉ TRENDY v Salonu Renyem Ostrava, Jiráskovo náměstí 35/5. Na akci si můžete zdarma vyzkoušet nové střihy vlasů, dozvědět se, jaké barvy se budou letos nosit. Zjistit také, co je to barvení Ombre a ochutnat Ostravské dortíky. Akce je bez vstupného, rezervace míst na mobilu: 773 487 779.

Moravská Třebová očima bloggerky Inéz aneb Deichmann a Orsay cestují

3. června 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Naše putování po ČR pokračuje. Z dálnice jsme to neplánovaně doslova strhnuly na Moravskou Třebovou a romantické okolí zámku. Zatímco kolemjdoucí teprve kráčeli s čerstvě upečenými rohlíky do práce, my už fotily v plné parádě.

Co nechybí v šatníku ale vůbec nikomu?

1. června 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Odpověď zní: tričko! Trička jsou pro mě mezi modely oblečení trochu fenomén. Nosí se tak dlouho, že pouze svou babičku si nepamatuji v tričku, jinak od mého útlého dětství úplně všechny. Dnes už nosí trička i kojenci, a když si přečtete u novorozeněte hlášky na triku typu: I love mum, nemá to chybu.

VIDEO - nové letní trendy z OC Futurum Hradec Králové

29. května 2013 0:00 | Celý MS kraj | Inéz Bohdanová Bortoliová

Letní fashion novinky najdete právě v novém videu z OC Futurum Hradec Králové. Sledujte, jak se dá outfit měnit pomocí obuvi a kabelek. A že bylo z čeho vybírat! Mé tipy: Guess a jejich bílá kolekc s detaily v reflexní růžové. Zde jsme použili do videa také novou kolekci bižuterie - peří.

Ochutnávka dortíků s komentovanou módní přehlídkou a další překvapení

27. května 2013 23:47 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Mlsáte rádi? A teď nemyslím jen nové fashion trendy, kterých si zde dopřáváme hojně. Na skutečnou ochutnávku dortů značky Ostravské dortíky Vás zveme již na 11.6.2013 od 14 hodin. Na akci uvidíte komentovanou módní přehlídku modelů Showroom For Look Ostrava, a také novinky kadeřnických služeb ze Salonu Renyem.

Módní khaki barva s reflexními odstíny z OC Futurum Hradec K.

27. května 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Jak jsem již na blogu psala, khaki barva, která je teď velmi módní, velmi sluší ženám s barevnýma očima. I já ji ráda nosím a pro outfit z Obchodního centra Futurum Hradec Králové jsem navíc vše doplnila reflexními barvami, které dokáží khaki outfit báječně prosvítit a rozzářit.

Stylový trench coat Orsay stylingovaný s klínkovým modelem Deichmann

26. května 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Pokud hledáte kabát neutrální barvy i střihu, zde je jeden tip. Trench coat v barvě holubí šedi vynosíte opravdu napříč celým šatníkem. Je velmi nadčasový, dobře se kombinuje a hlavně zahřeje. Když se dnes dívám z okna na maxi mraky, přemýšlím, zda by právě tento model neměl chybět do našeho letního šatníku:)

Řepka nebyla vůbec sexy aneb Martinez s módními průstřihy

24. května 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Kdo miluje film Jízda od Honzy Svěráka, bude se mu rozhodně líbit tento článek. Neměli jste chuť taky jen tak vyrazit autem a nevědět, kam Vás vítr zavane? Neplánovat program, jen se nechat unášet? I já jsem s kamarádkou a fotografkou Marťou vyrazila na letní jízdu po Česku.

Komerční sdělení více

innogy před zimou zlevní plyn a elektřinu zákazníkům bez fixace

Dodavatel energií innogy ještě před nástupem zimních měsíců zlevní plyn i elektřinu pro zákazníky bez fixace. Od 1. prosince se jim cena obou komodit sníží zhruba o 360 Kč za MWh. Pro dodávky plynu to představuje zlevnění o 15 %, u elektřiny cena klesne o 7 %. Pro získání nižší ceny zákazníci nemusejí nic dělat, do vyúčtování se jim promítne automaticky. Nové ceníky se týkají asi 350 tisíc domácností, které od innogy odebírají energie na základě smluv na dobu neurčitou se základním ceníkem Standard.

Je vtipný dárek dobrou volbou k výročí?

Výběr dárku k výročí může být někdy oříškem. Chcete potěšit svého partnera či partnerku něčím speciálním, ale zároveň chcete, aby to bylo osobní, originální a nezapomenutelné. V takových případech může být vtipný dárek skvělou volbou. Přináší radost a zároveň připomíná společné zážitky a humor, který váš vztah provází. Níže se podíváme na několik otázek, které vám pomohou rozhodnout, zda je vtipný dárek tou správnou volbou pro výročí.


Discoteca Paraiso: Do tanečního klubu ve Dvanátce zveme už tuto sobotu

Představte si noc. Tep města je sladěný s rytmem diskotéky, kde se ve světlech stroboskopů stírají hranice mezi realitou a fantazií. Tahle noc (prý) všechno změní! Mimořádný zážitek čeká v koncentrované sedmdesátiminutové podobě publikum v komorním Divadle „12“ od soboty 26. října.

Národní symfonický orchestr Taiwan s hvězdným houslistou Yu-Chien Tsengem vystoupí v Ostravě

Národní symfonický orchestr Taiwan (z Tchaj-wanu) přijede poprvé ve své historii do České republiky. V rámci evropské koncertní šňůry s názvem „Turné přátelství“ zavítá prestižní tchajwanské těleso do Telče a do Ostravy, kde v pondělí 4. listopadu zahraje zcela výjimečný koncert. Jeho pořadatelem je Mezinárodní hudební festival Leoše Janáčka, který tímto koncertem završí mimořádně úspěšný rok 2024.

ČPZP: Střevní záněty postihují čím dál více lidí

Crohnova choroba a ulcerózní kolitida jsou nespecifické střevní záněty, které postihují převážně mladé lidi ve věku od 20 do 35 let. V poslední době se tato autoimunitní celoživotní onemocnění objevují i u dětí a starších lidí. Výskyt je na vzestupu, což potvrzují i data zdravotních pojišťoven. Například Česká průmyslová zdravotní pojišťovna eviduje od roku 2019 více než desetiprocentní nárůst pojištěnců s těmito diagnózami.

Magnesium bisglycinát - “superhrdina” pro ženy v perimenopauze a menopauze

První příznaky perimenopauzy mohou přicházet už brzy po čtyřicítce. Menopauza je poměrně náročnou transformační fází v životě každé ženy. Organismus se musí totiž doslova rekalibrovat a přenastavit na významné výkyvy hormonů a na následně na jejich nízké hladiny. Nemusí to být boj! Užívání magnesia, konkrétně magnesia bisglycinát, by mělo být rozhodně intervencí, kterou vyzkoušíte jako první.

Více