Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Zprávy redaktora: Inéz Bohdanová Bortoliová

Rozevláté šaty patří k létu - OC Futurum Hradec Králové

5. srpna 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Rozevláté šaty ženám sluší. Nejen, že mají v sobě značnou dávku ženskosti, ale jsou navíc pohodlné. V době horkých dnů je perfektně využijete. Empírový střih živůtku a rozevlátá sukénka šatů vytvoří až princeznovský look.  Vyzkoušejte také výrazné šperky až v plesovém designu.

Kolekce Ma Cherie a Pretty Woman od Orsay

2. srpna 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Vyštíhlené bundy i sáčka, šaty i šátky nežných světle růžových odstínů a k tomu decentní černo-bílé doplňky. I tak by se dala popsat nová kolekce Orsay - My Cherie. Nechybí v ní ani jeans sukně se zvýšeným pasem, svetr zdobený na ramenou krajkou či top s krajkovými ramínky.

Svlékám se z kůže - Martinez - showroom FOR LOOK Ostrava

30. července 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Máte své oblíbené modely oblečení, které se hřejí na výsluní šatníku i několik sezón. A vždy, když si odkládáte své oblíbené šaty nebo jeansy, je to jako byste si svékali svou kůži? Tak přesně tyto pocity jsem měla po focení nové podzimní kolekce Martinez. Ano. Já si ji navrhla, měla by se mi dobře nosit.

Kufříkový styl a jiné kabelky Deichmann

29. července 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Vývoj módních trendů, které zasáhly kabelky, jde kupředu raketovou rychlostí. Kabelky na sebe vzaly podobu nejen abstraktních tvarů, ale také konkrétních ikon jako jsou auta, zvířata, dokonce i části lidského těla. Ženy si také velmi oblíbily modely kabelek s mnoha kapsami, přezkami, kováním, zámečky, třásněmi, cvoky i jinými ozdobami. Řekla bych, že čím více přezdobeno, tím více trendy.

Bast, Lorin či Mustang nabízí prodejna Dape OG Arkáda Prostějov

27. července 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Pohodlné spodní prádlo sportovního střihu s moderním proužkovaným potiskem značky Mustang či plavky značky Bast, Lorin a další najdete v prodejně Dape Obchodní galerie Arkáda Prostějov. Prodejna nabízí i mnoho modelů se zajímavým vzorem krajek či kombinaci hladkého saténu s krajkou.

Podzimní Diesel odhaluje nohy i kreativní myšlení

25. července 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Jsou to právě američtí bikeři, kteří inspirovali Andrease Melbostada v jeho první dámské Pre-Fall kolekci 2013 pro Diesel Black Gold, luxusní linii italské značky Diesel. Své modely představil v New Yorku pod heslem „Need for Speed“ na předváděcím molu přímo u břehu pulzující řeky Hudson.

Nová podzimní kolekce Martinez ze Showroom For Look v prodeji

22. července 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Značka Martinez představuje novou kolekci podzim/zima 2013. Kolekce je pro Vás připravena v Showroom For Look Ostrava. Celá kolekce se dá nazvat Hra s geometrií. Inspiraci Martinez čerpá ze života aktivních žen. V kolekci převládá tyrkysová, námořnická modř, malinová a khaki barva s akcentem žluté i bílé.

Maminka s dcerou si vybraly For Look Ostrava k oslavě maturity

18. července 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Čeka Vás oslava narozenin, svatba nebo jiné životní události, zkuste vybrat dárek ve For Look Ostrava. Značky Martinez, Sandro Ferrone a další pro Vás nabízejí akci se Slevomatem. Koupíte poukázku v hodnotě 6500 Kč, ale zaplatíte pouze 2500 Kč. Ušetříte 4000 Kč.

Červenáme se s Orsay

16. července 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Odstíny červené jsou nejen trendy, ale také sluší. Kombinovat můžete hned několik odstínů najednou a nejlépe s růžovou či oranžovou. Orsay navíc připravila mnoho doplňků v těchto barvách jako jsou červená kabelka nebo pásek v přírodních hnědých odstínech se štepováním v pink barvách. Nyní v prodejnách Orsay probíhá letní sleva až 70%.

Vyfoťte si ruku a Tiffany Vám pomůže vybrat zásnubní prsten

15. července 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Tiffany & Co. v oblasti zásnubních prstenů a všeho romantického, co je se zásnubami spojeno, je o krok před konkurencí. Jako průkopník s využitím novým IT technologiím, nabízí teď novou službu. Virtuální zkoušení zásnubních prstenů, ale pozor, přímo na Vaší ruce.

Komerční sdělení více

innogy před zimou zlevní plyn a elektřinu zákazníkům bez fixace

Dodavatel energií innogy ještě před nástupem zimních měsíců zlevní plyn i elektřinu pro zákazníky bez fixace. Od 1. prosince se jim cena obou komodit sníží zhruba o 360 Kč za MWh. Pro dodávky plynu to představuje zlevnění o 15 %, u elektřiny cena klesne o 7 %. Pro získání nižší ceny zákazníci nemusejí nic dělat, do vyúčtování se jim promítne automaticky. Nové ceníky se týkají asi 350 tisíc domácností, které od innogy odebírají energie na základě smluv na dobu neurčitou se základním ceníkem Standard.

Je vtipný dárek dobrou volbou k výročí?

Výběr dárku k výročí může být někdy oříškem. Chcete potěšit svého partnera či partnerku něčím speciálním, ale zároveň chcete, aby to bylo osobní, originální a nezapomenutelné. V takových případech může být vtipný dárek skvělou volbou. Přináší radost a zároveň připomíná společné zážitky a humor, který váš vztah provází. Níže se podíváme na několik otázek, které vám pomohou rozhodnout, zda je vtipný dárek tou správnou volbou pro výročí.


Discoteca Paraiso: Do tanečního klubu ve Dvanátce zveme už tuto sobotu

Představte si noc. Tep města je sladěný s rytmem diskotéky, kde se ve světlech stroboskopů stírají hranice mezi realitou a fantazií. Tahle noc (prý) všechno změní! Mimořádný zážitek čeká v koncentrované sedmdesátiminutové podobě publikum v komorním Divadle „12“ od soboty 26. října.

Národní symfonický orchestr Taiwan s hvězdným houslistou Yu-Chien Tsengem vystoupí v Ostravě

Národní symfonický orchestr Taiwan (z Tchaj-wanu) přijede poprvé ve své historii do České republiky. V rámci evropské koncertní šňůry s názvem „Turné přátelství“ zavítá prestižní tchajwanské těleso do Telče a do Ostravy, kde v pondělí 4. listopadu zahraje zcela výjimečný koncert. Jeho pořadatelem je Mezinárodní hudební festival Leoše Janáčka, který tímto koncertem završí mimořádně úspěšný rok 2024.

ČPZP: Střevní záněty postihují čím dál více lidí

Crohnova choroba a ulcerózní kolitida jsou nespecifické střevní záněty, které postihují převážně mladé lidi ve věku od 20 do 35 let. V poslední době se tato autoimunitní celoživotní onemocnění objevují i u dětí a starších lidí. Výskyt je na vzestupu, což potvrzují i data zdravotních pojišťoven. Například Česká průmyslová zdravotní pojišťovna eviduje od roku 2019 více než desetiprocentní nárůst pojištěnců s těmito diagnózami.

Magnesium bisglycinát - “superhrdina” pro ženy v perimenopauze a menopauze

První příznaky perimenopauzy mohou přicházet už brzy po čtyřicítce. Menopauza je poměrně náročnou transformační fází v životě každé ženy. Organismus se musí totiž doslova rekalibrovat a přenastavit na významné výkyvy hormonů a na následně na jejich nízké hladiny. Nemusí to být boj! Užívání magnesia, konkrétně magnesia bisglycinát, by mělo být rozhodně intervencí, kterou vyzkoušíte jako první.

Více