Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Zprávy redaktora: Inéz Bohdanová Bortoliová

Dámy Nademlýnská, Mentlová, Kovaříková a další návrháři na Fashion Week P.- 2. část

20. září 2013 1:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

A reportáž z Fashion Week Prague pokračuje. Na akci jste si mohli vychutnat také koktejl s módní přehlídkou Kláry Nademlýnské a Ivany Mentlové v H. Boscolo Prague. Prohlédněte si též přehlídku návrhářky Taťany Kovaříkové, modely Replay nebo akci Parfumerie Douglas. Zařadili jsme také interaktivní blok London Calling a koktejl Mark & Spencer. A to samozřejmě není všechno. Sledujte Fashion Week Prague v obrazech na pokračování.

Zákulisí, castingy i přehlídky Fashion Week Prague 1. část

20. září 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Přinášíme Vám reportáž s atmosférou Fashion Week Prague nejen na módních molech, ale také v zákulisí. Přehlídky známých osobností, modelek, fotografů a především moře překrásných a kreativních modelů zde byly na kažodenním menu. Užijte si Fashion Week Prague alespoň v obrazech.

Jak se uklízí na zámku? Přece v podpatcích a šatech Martinez!

15. září 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Focení na Zámku Raduň pokračuje. Nyní jsme si k focení šatů vybrali malou knihovnu a překrásné schodiště. Pokoje zámku mají navíc nádherně zdobené dveře, a když za nimi stál starobylý lux, neodolala jsem a fotky byly na světě. Šaty Martinez mají živůtek zdobený průstřihy, vykládané elastickým tylem.

Orsay v odstínech ecru a šedé

14. září 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Nová podzimní kolekce Orsay se nese v odstínech ecru a šedé. Nejčastěji se zde objevují modely s drobnými puntíky, z krajek či flocking. Šaty pouzdrové či se sklady, jednoduchých střihů, zaujmou právě díky nápaditému provedení materiálů.

Marie Lund a její zvířecí kolekce od Van Graaf

11. září 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Zvířecí ZOO na našem blogu pokračuje. Tentokrát jsme se zaměřili na novou podzimní kolekci Marie Lund od Van Graaf. Ikony zvířat v kolekci Marie Lund jsou rozmanité. Objevují se zde králíci, ptáci včetně sovy, psíci a další zvěř. Vše působí velmi roztomile a dodá každému outfitu punc dívčího vzhledu.

Měníme kabelky, kabáty a čepice v OC Futurum Hradec K.

8. září 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Zářijové focení podzimních fashion trendů v OC Futurum Hradec Králové jsem si užila. Vybrala jsem pro Vás outfit květovaných šatů, doplněných trendovou khaki košilí s barevnými kameny. Doplňky a boty v barvě máslové či přírodní - hnědé kůže a nepřehlédnutelný červený kabátek.

But´S má skvělé modely podzimní obuvi - OC Futurum Hradec K.

7. září 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Boty s nápadem teď rozhodně nabízí But´S z OC Futurum Hradec Králové. Vybrala jsem si hned několik modelů, což se mi v prodejnách s obuví často nestává. Zaujaly mě modely s kovanými špicemi či plíškem mezi podešví a patníčkem boty. Kombinace lakované kůže a broušené úsně je také velmi nápaditá.

Podzimní fashion trendy v Gate - OC HANÁ Olomouc

5. září 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Značka Gate ve svých podzimních kolekcích vsadila na kostkované košile, kotníkové tenisky na klínku, trička se zvířecími potisky a ikonografií, barevné koženkové bundy či buřinky ala Pan Tau. V barevných kolekcích nechybí ani trendový černo-bílý proužek nebo batikovaný denim.

Bundičky z podzimní H&M se líbí - OC Futurum Hradec K.

3. září 2013 20:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

V podzimním šatníku by Vám neměly chybět bundičky, sáčka, svetry ani vesty. Pro chladnější podzimní dny mám pro Vás fashion tipy od H&M z prodejny OC Futurum Hradec Králové. Vybrat si zde můžete nové modely maxi svetrů, bundiček šitých v kombinaci stále trendového denimu a koženky.

Duhová košile a vesta zámecké paní aneb Martinez z FOR LOOK

2. září 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Nakupovaní látek je jedna z mých nejoblíbenějších činností. Hra barev a struktur látek s vizí konečných modelů je jako snění. Bez hranic, plné invence a kreativity. Když jsem poprvé držela látku z fotografií, se stejným vzorem, jen v jiných odstínech - tyrkys a růžová, měla jsem představu dvoubarevné košile.

Komerční sdělení více

Je vtipný dárek dobrou volbou k výročí?

Výběr dárku k výročí může být někdy oříškem. Chcete potěšit svého partnera či partnerku něčím speciálním, ale zároveň chcete, aby to bylo osobní, originální a nezapomenutelné. V takových případech může být vtipný dárek skvělou volbou. Přináší radost a zároveň připomíná společné zážitky a humor, který váš vztah provází. Níže se podíváme na několik otázek, které vám pomohou rozhodnout, zda je vtipný dárek tou správnou volbou pro výročí.


Národní symfonický orchestr Taiwan s hvězdným houslistou Yu-Chien Tsengem vystoupí v Ostravě

Národní symfonický orchestr Taiwan (z Tchaj-wanu) přijede poprvé ve své historii do České republiky. V rámci evropské koncertní šňůry s názvem „Turné přátelství“ zavítá prestižní tchajwanské těleso do Telče a do Ostravy, kde v pondělí 4. listopadu zahraje zcela výjimečný koncert. Jeho pořadatelem je Mezinárodní hudební festival Leoše Janáčka, který tímto koncertem završí mimořádně úspěšný rok 2024.

ČPZP: Střevní záněty postihují čím dál více lidí

Crohnova choroba a ulcerózní kolitida jsou nespecifické střevní záněty, které postihují převážně mladé lidi ve věku od 20 do 35 let. V poslední době se tato autoimunitní celoživotní onemocnění objevují i u dětí a starších lidí. Výskyt je na vzestupu, což potvrzují i data zdravotních pojišťoven. Například Česká průmyslová zdravotní pojišťovna eviduje od roku 2019 více než desetiprocentní nárůst pojištěnců s těmito diagnózami.

Magnesium bisglycinát - “superhrdina” pro ženy v perimenopauze a menopauze

První příznaky perimenopauzy mohou přicházet už brzy po čtyřicítce. Menopauza je poměrně náročnou transformační fází v životě každé ženy. Organismus se musí totiž doslova rekalibrovat a přenastavit na významné výkyvy hormonů a na následně na jejich nízké hladiny. Nemusí to být boj! Užívání magnesia, konkrétně magnesia bisglycinát, by mělo být rozhodně intervencí, kterou vyzkoušíte jako první.

Běhej Valachy vyhrál Filip Cienciala, celý seriál ovládli Petr Šťastný a Monika Kučerová

Téměř čtyři stovky sportovců si nenechaly ujít závěrečnou akci sportovního seriálu DATART Valachy tour v sobotu 19. října ve Velkých Karlovicích. Běžecký závod Běhej Valachy vyhrál Filip Cienciala těsně před Petrem Šťastným, který si díky druhému místu pojistil bodový zisk pro obhajobu celkového vítězství v seriálu a vyhrál ho již posedmé. Mezi ženami se absolutní vítězkou DATART Valachy tour stala Monika Kučerová.

Více