Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Zprávy redaktora: Inéz Bohdanová Bortoliová

Zelené odstíny vedou mezi podzimními fashion trendy - OC HANÁ Olomouc

1. září 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Zelené odstíny látek i potisků doslova vedou žebříček podzimních fashion trendů. Oblečení v těchto barvách se kombinuje se zemitými barvami nebo zelenými odstíny oblečení navzájem. Modely zelených barev podtrhují výraznost barevných očí, ale sluší všem ženám.

Tyrkys kalhoty a decentní košile Martinez

25. srpna 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Na každé své styling show říkám, že bílá košile je základ šatníku. Často pak zase dostávám otázku: A kde si ji koupit? V Martinez! To je má aktuální odpověď. Značka Martinez má totiž v nové podzimní kolekci hned dva modely bílých košili. Na fotografiích článků si můžete hned jednu prohlédnout.

S Deichmann, Orsay a Martinez mezi kapkami deště a mnoho když

23. srpna 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Pršelo, jen lilo a nám stálo focení již druhý den. Čekání není má oblíbená činnost, a tak jsme se vydaly k mostu s potokem. Přeci když voda, tak pořádná! Když déšt, tak tanec v dešti, a když čekání, tak se smíchem. A že jsme se občas hodně smály, lze asi vyčíst z fotek. Když jsem se držela stromu jen za deštník, povolil.

Orsay na Zámku Raduň v dopoledním salónku

22. srpna 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

V dopoledním salónku Zámku Raduň jsme pro Vás nafotili další podzimní outfit, tentokrát značky Orsay. Z interiéru zámku jsme si k focení pouze vypůjčili vyšívanou kabelku i deštníček, a také šálek šaje. Dorty jsme bohužel neokusily, šlo jen o imitace. Ale celkový interiér růžového salónku nádherně doplnily.

Martinez fotil na Zámku Raduň novou podzimní kolekci

19. srpna 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Kdo navštívil Zámek Raduň u Opavy, nikdy na to nezapomene. Zámek menší rozlohy má nádherně zařízené interiéry do posledního detailu. Prohlédnout si můžete dobové knihovny, salónky na čaj, jídelny, pokoje pro sluhy, ale také překrásnou zahradu a hlavně spoustu detailů.

Zvířecí ikonografie aneb khaki, lososová a přírodní barvy v Reserved

14. srpna 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Reserved prodejna OC Futurum Hradec Králové nabízí spoustu novinek s příchodem nové podzimní kolekce. Nejčastěji se v ní objevují barvy přírody včetně trendové khaki, ale také lososová, bílá, námořnická modř a šedá. Na potiscích a glitrech můžete vidět zvířecí ikonografii tygrů, ale také fotopotisky čivavy a kočky.

Streče jednoznačně vedou aneb podzimní Martinez v malinovém

13. srpna 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

V malinových barvách se nese podzimní kolekce značky Martinez ze Showroom For Look Ostrava. Strečové topy, které jsou navrženy do setu se sukni s drobným volánem, se dají využít jako strečový kostým.

Indiánský styl zasáhnul Promod - OC Futurum Hradec K.

12. srpna 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Indiánský styl se stále nosí. Tentokrát je podzimní kolekce od Promod plná výšivek s indiánskými motivy, korálkového zdobení i potisků, které připomínají indiánskou kulturu. Nejen, že návrháři značky Promod pracovali s trendovým fashion stylem, ale využili jej velmi zdařile.

Zelená Orsay v detailech

10. srpna 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Podzimní kolekce od Orsay září zelenými odstíny. Z praxe stylistky vím, že některé ženy, se zelené barvy trochu obávají. Možná se zelenou neumí ve svém šatníku příliš pracovat. Zelené odstíny nádherně ladí se zemitými barvami, stejně tak můžete kombinovat s červenou i různými odstíny žluté.

Podzimní fashion trendy z OC HANÁ Olomouc

8. srpna 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Paní, kde jste koupila tyto boty? Tak přesně takhle začínalo naše focení na náměstí v Olomouci. Měla jsem na sobě letní kozačky modré barvy, zakončené pod kotníkem a prodávaly se samy. Musím říct, že celý outfit působil barvami velmi decentně, přesto velmi nápaditě a pohodlně.

Komerční sdělení více

innogy před zimou zlevní plyn a elektřinu zákazníkům bez fixace

Dodavatel energií innogy ještě před nástupem zimních měsíců zlevní plyn i elektřinu pro zákazníky bez fixace. Od 1. prosince se jim cena obou komodit sníží zhruba o 360 Kč za MWh. Pro dodávky plynu to představuje zlevnění o 15 %, u elektřiny cena klesne o 7 %. Pro získání nižší ceny zákazníci nemusejí nic dělat, do vyúčtování se jim promítne automaticky. Nové ceníky se týkají asi 350 tisíc domácností, které od innogy odebírají energie na základě smluv na dobu neurčitou se základním ceníkem Standard.

Je vtipný dárek dobrou volbou k výročí?

Výběr dárku k výročí může být někdy oříškem. Chcete potěšit svého partnera či partnerku něčím speciálním, ale zároveň chcete, aby to bylo osobní, originální a nezapomenutelné. V takových případech může být vtipný dárek skvělou volbou. Přináší radost a zároveň připomíná společné zážitky a humor, který váš vztah provází. Níže se podíváme na několik otázek, které vám pomohou rozhodnout, zda je vtipný dárek tou správnou volbou pro výročí.


Discoteca Paraiso: Do tanečního klubu ve Dvanátce zveme už tuto sobotu

Představte si noc. Tep města je sladěný s rytmem diskotéky, kde se ve světlech stroboskopů stírají hranice mezi realitou a fantazií. Tahle noc (prý) všechno změní! Mimořádný zážitek čeká v koncentrované sedmdesátiminutové podobě publikum v komorním Divadle „12“ od soboty 26. října.

Národní symfonický orchestr Taiwan s hvězdným houslistou Yu-Chien Tsengem vystoupí v Ostravě

Národní symfonický orchestr Taiwan (z Tchaj-wanu) přijede poprvé ve své historii do České republiky. V rámci evropské koncertní šňůry s názvem „Turné přátelství“ zavítá prestižní tchajwanské těleso do Telče a do Ostravy, kde v pondělí 4. listopadu zahraje zcela výjimečný koncert. Jeho pořadatelem je Mezinárodní hudební festival Leoše Janáčka, který tímto koncertem završí mimořádně úspěšný rok 2024.

ČPZP: Střevní záněty postihují čím dál více lidí

Crohnova choroba a ulcerózní kolitida jsou nespecifické střevní záněty, které postihují převážně mladé lidi ve věku od 20 do 35 let. V poslední době se tato autoimunitní celoživotní onemocnění objevují i u dětí a starších lidí. Výskyt je na vzestupu, což potvrzují i data zdravotních pojišťoven. Například Česká průmyslová zdravotní pojišťovna eviduje od roku 2019 více než desetiprocentní nárůst pojištěnců s těmito diagnózami.

Magnesium bisglycinát - “superhrdina” pro ženy v perimenopauze a menopauze

První příznaky perimenopauzy mohou přicházet už brzy po čtyřicítce. Menopauza je poměrně náročnou transformační fází v životě každé ženy. Organismus se musí totiž doslova rekalibrovat a přenastavit na významné výkyvy hormonů a na následně na jejich nízké hladiny. Nemusí to být boj! Užívání magnesia, konkrétně magnesia bisglycinát, by mělo být rozhodně intervencí, kterou vyzkoušíte jako první.

Více