Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Zprávy redaktora: Inéz Bohdanová Bortoliová

Klasika nebo trend? Novinky z prodejny Guess z OC Futurum Hradec K.

6. listopadu 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Klasika nebo trend? Tuto otázku si při nakupování pokládá občas asi každý. Když zvolíte klasiku, zajistí Vám větší nadčasovost, ale co si budeme povídat, občas je to trochu strohé až nudné. Pokud dáte přednost fashion trendům, Váš šatník již za rok nebude IN. A také se s takovým šatníkem špatně pracuje.

Zářivé fashion trendy značky Tommy Hilfiger v OC Futurum Hradec K.

4. listopadu 2013 20:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Prodejna Tommy Hilfiger v OC Futurum Hradec Králové doslová září barvami. Výrazné odstíny purpurové nebo koktejlově růžové doslova rozzářily tuto prodejnu. A rozzáří i Vás, neboť modely těchto barev se perfektně odráží v obličeji a každý v nich vypadá svěže.

Fashion rubikovka z outfitů OC HANÁ Olomouc

4. listopadu 2013 1:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Jako rubikova kostka vypadaly outfity, které jsem tentokrát vybrala pro focení podzimních a zimních outfitů z OC HANÁ Olomouc. Různobarevné věci sladěné barevně a dle stupně odvážnosti. Většina žen by jistě dala přednost ouftitu číslo 2. Pro outfit číslo jedna tipuji tak 15% a to ještě mezi náctiletými.

Vánoce se značkou Martinez ze showroom FOR LOOK Ostrava

4. listopadu 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Užijte si předvánoční atmosféru se značkou Martinez ze showroom FOR LOOK Ostrava. S našimi partnery jsme pro Vás připravili super akce. Rezervujte si místa ještě dnes! Na akcích uvidíte vždy módní přehlídku značky Martinez a připraveny jsou také zajímavé dárky!

Vamp intelektuálka s Deichmann

31. října 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Jako fashion bloggerka mám možnost vyzkoušet si nejen různé fashion styly, outfity, ale také si zahrát různé role. Fotila jsem v outfitu harmonikářky v beranici, s akordeonem na rameni a graffiti za zády.

Je libo vesta nebo bunda - velký výběr módy v OC Futurum Hradec K.

30. října 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Zachytili jsme poslední teplé dny letošního podzimu v módních kreacích z OC Futurum Hradec Králové. A protože počasí se měnilo i během focení, vyzkoušeli jsme si dva outfity. Jeden pro slunečnější dny a druhý pro ty chladnější. Měnili jsme i čepice a rukavice.

Noční atmosféra s Deichmann i Orsay

29. října 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Již dlouho jsme se chystaly na noční focení, a tak jsme se pro něj rozhodly při poslední návštěvě moravského města. Název neuvádím záměrně, neboť je to soutěž. Kdo uhádne, kde se fotily tyto fotografie, získává poukázku od Deichmann v celkové hodnotě 1000 Kč.

Sukně Martinez inspirovaná grunge stylem aneb 3. díl fotostory

22. října 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Bahenní lázně. I tak by se dalo nazvat poslední focení sukýnek značky Martinez v rámci projektu Očima bloggerky Inéz. Do stylingu jsem si vybrala sukýnku inspirovanou grunge fashion stylem. Více o aktuálně velmi moderním grunge stylu se již brzy dozvíte v našem novém videoblogu!

Očima bloggerky Inéz s Orsay aneb jako ve své kůži

17. října 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Kalhoty se sníženým sedem a výraznými sklady prostě miluji. Jelikož nevlastním tepláky, kdykoli se chci obléknout pohodlně, šáhnu po těchto modelech. I v kalhotách Orsay z fotografie jsem se cítila jako ve své kůži.

Šaty Martinez pro všechny příležitosti

16. října 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Šaty z krajky nikdy nezestárnou. Krajka se stále nosí, poslední léta nejen do společnosti, ale i pro běžné nošení. Pokud chcete šaty do kavárny i do divadla, přijďte vyzkoušet nový model Martinez šatů do showroom FOR LOOK Ostrava. Na fotografiích jsme model stylingovali s koženou bundou a kozačkami.

Komerční sdělení více

ČPZP: Střevní záněty postihují čím dál více lidí

Crohnova choroba a ulcerózní kolitida jsou nespecifické střevní záněty, které postihují převážně mladé lidi ve věku od 20 do 35 let. V poslední době se tato autoimunitní celoživotní onemocnění objevují i u dětí a starších lidí. Výskyt je na vzestupu, což potvrzují i data zdravotních pojišťoven. Například Česká průmyslová zdravotní pojišťovna eviduje od roku 2019 více než desetiprocentní nárůst pojištěnců s těmito diagnózami.

Magnesium bisglycinát - “superhrdina” pro ženy v perimenopauze a menopauze

První příznaky perimenopauzy mohou přicházet už brzy po čtyřicítce. Menopauza je poměrně náročnou transformační fází v životě každé ženy. Organismus se musí totiž doslova rekalibrovat a přenastavit na významné výkyvy hormonů a na následně na jejich nízké hladiny. Nemusí to být boj! Užívání magnesia, konkrétně magnesia bisglycinát, by mělo být rozhodně intervencí, kterou vyzkoušíte jako první.


Běhej Valachy vyhrál Filip Cienciala, celý seriál ovládli Petr Šťastný a Monika Kučerová

Téměř čtyři stovky sportovců si nenechaly ujít závěrečnou akci sportovního seriálu DATART Valachy tour v sobotu 19. října ve Velkých Karlovicích. Běžecký závod Běhej Valachy vyhrál Filip Cienciala těsně před Petrem Šťastným, který si díky druhému místu pojistil bodový zisk pro obhajobu celkového vítězství v seriálu a vyhrál ho již posedmé. Mezi ženami se absolutní vítězkou DATART Valachy tour stala Monika Kučerová.

Podcast FNO: Mladí lékaři se onkologie obávat nemusí

Přednosta Kliniky onkologické doc. MUDr. Ing. Jakub Cvek, Ph.D., MBA se léčbě nádorových onemocnění věnuje 20 let. Za tu dobu se podle něj obor obrovsky posunul. V podcastu přibližuje nejen nové formy a způsoby léčby, ale i možnosti, které na klinice mají mladí lékaři, kteří se rozhodnou stejně jako kdysi on.

Na Slezskoostravském hradě nezahálí ani na podzim

Letní sezóna sice skončila, ale na Slezskoostravském hradě se stále něco děje. V září byly otevřeny dvě výstavy. Ve sklepení je to výstava přibližující život Johanna Nepomuka hraběte Wilczka, která rovněž připomíná jeho financování první rakousko-uherské polární expedice. Ve věži se návštěvníci seznámí se středověkým stolováním a kuchyní díky výstavě S knížaty u stolu. Chystají se však i různé akce.

Jubileum Útěku v řetězech bylo třaskavé!

Patnácté narozeniny oslavila v sobotu netradiční akce Útěk v řetězech, a jak zněl její podtitul, byla to oslava třaskavá od začátku do konce! Potvrdit by to mohli jak sami „uprchlíci“ absolvující adrenalinový vězeňský desetiboj, tak návštěvníci doprovodného programu na náměstí Republiky v Havířově.

Více