Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Zprávy redaktora: Inéz Bohdanová Bortoliová

Očarovaný Tiffany - nová kolekce Enchant

27. ledna 2014 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Tiffany & Co. představuje novou kolekci šperků Enchant. Kolekce, jejíž název v překladu znamená "okouzlit, očarovat, fascinovat", je inspirována ornamenty na zdobných branách do čarokrásných zahrad a přepychových sídel.

Nápadité topy Martinez aneb moje dvojče

15. ledna 2014 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

V novém roce jsem pro Vás vyzkoušela topy Martinez ze showroom For Look Ostrava. Černo-bílý top jsme tématicky fotily u zrcadla. Vzpomněla jsem si na film Černá labuť, kterou fantasticky ztvárnila ve filmu Natalie Portman. Také můj odraz v zrcadle vypadá vždy tvrdší než přímý pohled do objektivu.

Vánoční focení s Martinez aneb tip na vánoční outfit

17. prosince 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Jaké šaty si vybrat ke štědrovečernímu stolu Vám poradí v showroom For Look Ostrava. Tento model šatů měl úspěch na posledních dvou přehlídkách značky Martinez, a protože je červený, byl vybrán do vánočního focení s Martinez. Šaty jsou šité z pohodlného streče, směs viskózy a polyesteru. Nádherně zářivá barva rozzáří každý obličej.

Výstava Móda jako umění aneb oživení české tvorby

16. prosince 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Srdečně Vás zveme na výstavy MÓDA JAKO UMĚNÍ ANEB OŽIVENÍ ČESKÉ TVORBY. Svou autorskou tvorbu zde představí Inéz Bohdanová Bortoliová spolu s týmem fotografů fashion blogu Móda jako umění.cz. Vernisáž bude připravena ve čtvrtek, 6.2.2014 od 18 hodin ve Slezskoostravskégalerii, ulice Těšínská 35, Ostrava.

Módní přehlídla značky Martinez v hotelu Eroplán Rožnov p. R.

9. prosince 2013 1:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Vánoční módní přehlídka v hotelu Eroplán Rožnov pod Radhoštěm sklidila úspěch. Publikum se zájmem sledovalo všechny kolekce. Úžasnou atmosféru přehlídly doplnil také doprovodný program, moderace Ivy Janálové a nákupní trhy.

Měníme čepice, šály, rukavice a bižuterii od Orsay

9. prosince 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

K bílému outfitu měníme čepice, šály i rukavice. Vybrat si můžete také z bižuterie Orsay včetně zdobných náhrdelníků v plesovém designu, límečků nebo trendové bižuterie žlutých, zlatavých odstínů.

Pánský Pepe Jeans a Levi´s z OC Futurum Hradec K.

7. prosince 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Nemáte ještě vybrané dárky pro své drahé polovičky, třeba najdete inspiraci u Pepe Jeans a Levi´s z OC Futurum Hradec Králové. Muži milují sportovní módu, tak proč jim ji nedopřát. Moře mikin a triček najdete právě v této prodejně.

Vánoční tipy Deichmann pod stromeček

4. prosince 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Značka Deichmann nabízí hned několik možností vánočních dárků. Pokud se bojíte odhadnout velikost, vyberte kabelku. Ta vždy sedí. Můj tip: semišová kabelka v modrých odstínech nebo černá kabelka z našeho focení.

Vánoční atmosféra s OC Haná Olomouc

2. prosince 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Předvánoční atmosféra již zavládla také v OC Haná Olomouc. A my jsme se inspirovali při focení zimních outfitů právě z tohoto centra. Vybrali jsme centrum města Olomouc a fotili stmívání i večerní, předvánoční město a park.

Lindex v barvě fialové, červené i sněhově bílé - OC Futurum HK

23. listopadu 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Zimní kolekce značky Lindex v Obchodním centru Futurum Hradec Králové se prezentuje ve fialových, červených a sněhově bílých odstínech. Lindex nezapomněl ani na doplňky, ve kterých vždy exceluje.

Komerční sdělení více

ČPZP: Střevní záněty postihují čím dál více lidí

Crohnova choroba a ulcerózní kolitida jsou nespecifické střevní záněty, které postihují převážně mladé lidi ve věku od 20 do 35 let. V poslední době se tato autoimunitní celoživotní onemocnění objevují i u dětí a starších lidí. Výskyt je na vzestupu, což potvrzují i data zdravotních pojišťoven. Například Česká průmyslová zdravotní pojišťovna eviduje od roku 2019 více než desetiprocentní nárůst pojištěnců s těmito diagnózami.

Magnesium bisglycinát - “superhrdina” pro ženy v perimenopauze a menopauze

První příznaky perimenopauzy mohou přicházet už brzy po čtyřicítce. Menopauza je poměrně náročnou transformační fází v životě každé ženy. Organismus se musí totiž doslova rekalibrovat a přenastavit na významné výkyvy hormonů a na následně na jejich nízké hladiny. Nemusí to být boj! Užívání magnesia, konkrétně magnesia bisglycinát, by mělo být rozhodně intervencí, kterou vyzkoušíte jako první.


Běhej Valachy vyhrál Filip Cienciala, celý seriál ovládli Petr Šťastný a Monika Kučerová

Téměř čtyři stovky sportovců si nenechaly ujít závěrečnou akci sportovního seriálu DATART Valachy tour v sobotu 19. října ve Velkých Karlovicích. Běžecký závod Běhej Valachy vyhrál Filip Cienciala těsně před Petrem Šťastným, který si díky druhému místu pojistil bodový zisk pro obhajobu celkového vítězství v seriálu a vyhrál ho již posedmé. Mezi ženami se absolutní vítězkou DATART Valachy tour stala Monika Kučerová.

Podcast FNO: Mladí lékaři se onkologie obávat nemusí

Přednosta Kliniky onkologické doc. MUDr. Ing. Jakub Cvek, Ph.D., MBA se léčbě nádorových onemocnění věnuje 20 let. Za tu dobu se podle něj obor obrovsky posunul. V podcastu přibližuje nejen nové formy a způsoby léčby, ale i možnosti, které na klinice mají mladí lékaři, kteří se rozhodnou stejně jako kdysi on.

Na Slezskoostravském hradě nezahálí ani na podzim

Letní sezóna sice skončila, ale na Slezskoostravském hradě se stále něco děje. V září byly otevřeny dvě výstavy. Ve sklepení je to výstava přibližující život Johanna Nepomuka hraběte Wilczka, která rovněž připomíná jeho financování první rakousko-uherské polární expedice. Ve věži se návštěvníci seznámí se středověkým stolováním a kuchyní díky výstavě S knížaty u stolu. Chystají se však i různé akce.

Jubileum Útěku v řetězech bylo třaskavé!

Patnácté narozeniny oslavila v sobotu netradiční akce Útěk v řetězech, a jak zněl její podtitul, byla to oslava třaskavá od začátku do konce! Potvrdit by to mohli jak sami „uprchlíci“ absolvující adrenalinový vězeňský desetiboj, tak návštěvníci doprovodného programu na náměstí Republiky v Havířově.

Více