Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Zprávy redaktora: Inéz Bohdanová Bortoliová

Jarní novinky Orsay a Neoluxor Books z OC Zlaté Jablko Zlín

27. března 2014 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Jarní kolekce Orsay, inspirovaná Marokem, pracuje s kůží, přírodními barvami, ale také modrou včetně denim programu. Nechybí samozřejmě trenchcoaty v barvě sloní kosti či námořnické modři.

Dětský svět značky Reserved v OC Breda&Weinstein Opava

26. března 2014 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Dětské kolekce značky Reserved v OC Breda&Weinstein Opava rozhodně znají dětský svět. Tričko s fotopotiskem dívky, jak plave ve vodě, a celý podvodní svět včetně brýlí a šnorchlu je domalován jako z dětského výkresu, bych si koupila i pro sebe.

Night shopping OC Zlaté Jablko Zlín s A. Verešovou a L. Boučkem

25. března 2014 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Minulý týden v pátek se uskutečnil další ročník akce Night shopping v Obchodním centru Zlaté jablko ve Zlíně. V rámci akce mohli nakupující vidět fashion show s exkluzivním hostem, modelkou Andreou Verešovou.

Designeři prodejny CCC v OC Zlaté Jablko umí pracovat s trendy

20. března 2014 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Prodejna CCC Obchodního centra Zlaté Jablko Zlín nabízí trendovou obuv a kabelky. Designéři této značky umí pracovat s aktuálními fashion trendy. Inspirujte se, jak vylepšit jarní botník. Zaměřili jsme se na volnočasové kolekce.

House v OC Breda&Weinstein Opava má nápad

18. března 2014 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Poslední kolekce od House v OC Breda&Weinstein Opava je nápaditá. Grafika triček, mikin i čepice nabízí nepřehlédnutelný design. Vše se dá k sobě perfektně stylingovat, a pokud nemáte čas na dlouhé nákupy, můžete si zde vytvořit jarní šatník od hlavy až k patě.

Obměňujeme outfit 3x jinak v OC Breda&Weinstein Opava

13. března 2014 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Pvní focení v Obchodním centru Breda&Weinstein Opava bylo kouzelné. Stejně jako zdejší prostory. Centrum mi připomnělo Paříž. Vše bílé, čisté, občas kontrastní oranžové cihličky. Obchodní centrum, zapracované do původních prostor, dýchalo tradicí a historií, jak obdivuhodné.

Jak si užít den v OC Zlaté Jablko Zlín aneb tipy na nákupy a dobroty

12. března 2014 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Na zlínské Obchodní centrum Zlaté Jablko mám hezké vzpomínky. Zlín mi obecně velmi přirostl k srdci, neboť jsem zde prožila studentská léta na zdejší univerzitě. Do Zlatého Jablka jsem chodila vždy nakupovat a relaxovat.

Hra se smetanovou z OC Zlaté Jablko Zlín

6. března 2014 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Jestliže si na počátku každé sezóny pokládáte otázku, jakou barvu byste mohla doplnit do svého šatníku, v letošních jarních kolekcích rozhodně vsaďte na smetanovou. Je velmi decentní a elegantní.

Jarní i letní volnočasová kolekce Martinez v pestrých barvách

25. února 2014 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

První outfit volnočasové jarní i letní kolekce Martinez 2014 jsme fotili na překrásném náměstí ve městě Karviná. Najdete zde zámek, kašnu, překrásný park, historické budovy a také retro telefonní budku, která nás s fotografkou Martinou doslovo okouzlila.

Orsay jarní kolekci fotila ve městě Marrákeš

24. února 2014 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Orsay se pro jarní kolekci 2014 inspirovala městěm Marrákeš. A právě v této lokalitě vznikly fotografie jarní Orsay kolekce. Fashion trendů můžete postřehnout hned několik. Mě zaujaly slim kalhoty se zdobením v bočním švu, bílé šaty s volány, šaty s bordurami květů opět v bočních švech či sportovní bundičky.

Komerční sdělení více

ČPZP: Střevní záněty postihují čím dál více lidí

Crohnova choroba a ulcerózní kolitida jsou nespecifické střevní záněty, které postihují převážně mladé lidi ve věku od 20 do 35 let. V poslední době se tato autoimunitní celoživotní onemocnění objevují i u dětí a starších lidí. Výskyt je na vzestupu, což potvrzují i data zdravotních pojišťoven. Například Česká průmyslová zdravotní pojišťovna eviduje od roku 2019 více než desetiprocentní nárůst pojištěnců s těmito diagnózami.

Magnesium bisglycinát - “superhrdina” pro ženy v perimenopauze a menopauze

První příznaky perimenopauzy mohou přicházet už brzy po čtyřicítce. Menopauza je poměrně náročnou transformační fází v životě každé ženy. Organismus se musí totiž doslova rekalibrovat a přenastavit na významné výkyvy hormonů a na následně na jejich nízké hladiny. Nemusí to být boj! Užívání magnesia, konkrétně magnesia bisglycinát, by mělo být rozhodně intervencí, kterou vyzkoušíte jako první.


Běhej Valachy vyhrál Filip Cienciala, celý seriál ovládli Petr Šťastný a Monika Kučerová

Téměř čtyři stovky sportovců si nenechaly ujít závěrečnou akci sportovního seriálu DATART Valachy tour v sobotu 19. října ve Velkých Karlovicích. Běžecký závod Běhej Valachy vyhrál Filip Cienciala těsně před Petrem Šťastným, který si díky druhému místu pojistil bodový zisk pro obhajobu celkového vítězství v seriálu a vyhrál ho již posedmé. Mezi ženami se absolutní vítězkou DATART Valachy tour stala Monika Kučerová.

Podcast FNO: Mladí lékaři se onkologie obávat nemusí

Přednosta Kliniky onkologické doc. MUDr. Ing. Jakub Cvek, Ph.D., MBA se léčbě nádorových onemocnění věnuje 20 let. Za tu dobu se podle něj obor obrovsky posunul. V podcastu přibližuje nejen nové formy a způsoby léčby, ale i možnosti, které na klinice mají mladí lékaři, kteří se rozhodnou stejně jako kdysi on.

Na Slezskoostravském hradě nezahálí ani na podzim

Letní sezóna sice skončila, ale na Slezskoostravském hradě se stále něco děje. V září byly otevřeny dvě výstavy. Ve sklepení je to výstava přibližující život Johanna Nepomuka hraběte Wilczka, která rovněž připomíná jeho financování první rakousko-uherské polární expedice. Ve věži se návštěvníci seznámí se středověkým stolováním a kuchyní díky výstavě S knížaty u stolu. Chystají se však i různé akce.

Jubileum Útěku v řetězech bylo třaskavé!

Patnácté narozeniny oslavila v sobotu netradiční akce Útěk v řetězech, a jak zněl její podtitul, byla to oslava třaskavá od začátku do konce! Potvrdit by to mohli jak sami „uprchlíci“ absolvující adrenalinový vězeňský desetiboj, tak návštěvníci doprovodného programu na náměstí Republiky v Havířově.

Více