Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Zprávy redaktora: Inéz Bohdanová Bortoliová

Fashion trendy v prodejnách New Yorker

20. února 2014 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Fashion trendů, které se dají postřehnout na nových image fotografiích značek Fishbone Sister, Amisu i Smog z prodejen New Yorker, je mnoho. Nově přicházejí komiksové potisky, asymetrické sukně, jakýkoli model s trendovým, hlubokým výstřihem ve tvaru písmene V.

Svatební veletrh Nevěsta Ostrava

19. února 2014 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Naše pozvání na svatební veletr Nevěsta, který se koná již 15.-16.3.2014, pokračuje. Mimo módní přehlídky svatebních šatů Vás čeká také předvedení dámské i pánské společenské módy, ale také prezentace všech služeb svatebních salonů.

Designérský tým značky Topshop a Adidas Originals

18. února 2014 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Designérský tým značky TOPSHOP se ponořil do archivů ADIDAS ORIGINALS a výsledkem je uhrančivá sportovně-módní kolekce. V novém provedení klasiky doznává kultovní silueta příznačné proměny.

Akce s netradiční módou, šperky a PechaKucha Night v Cooltour

12. února 2014 1:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Netradiční, alternativní móda včetně doplňků, šperků, design i workshopy na Vás čeká v ostravském Cooltour a to dne 14.-15.3.2014. Akce je spojena nejen s prodejem, ale také s bezvadnou, již tradiční PechaKucha Night. Informace o akci najdete zde: www.wtf-market.com, fb: WTF market.

Valentýn s Orsay nabízí slevy na kabelky

12. února 2014 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Prodejny Orsay slaví Valentýna s Vámi. Nyní nabízí kabelky s 20% slevou do 14.2.2014. Novou jarní kolekci najdete také na www.orsay.cz.

Vernisáž výstavy Móda jako umění.cz a jarní kolekce Martinez 2014

11. února 2014 1:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Minulý pátek, dne 6.2.2014, proběhla vernisáž k výstavě Móda jako umění aneb oživení české tvorby v Slezskoostravské galerii. Na akci byla předvedená část jarní kolekce Martinez 2014, pod názvem Decentně rudá. Prostřednictvím fotografií přinášíme atmosféru vernisáže i mini přehlídky.

Deichmann má svůj trendblog

11. února 2014 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Deichmann má svůj trend blog, kde nově najdete také mé články. Jestliže máte rádi decentní barvy a styl "pastelka" Vám nic neříká, čtete nový článek a prohlédněte si novinky z jarní obuvi Deichmann zde: http://www.deichmann.com/corp/trendblog/CZcs/

Trendy mezi svatebními šaty salon Paris a For Look Ostrava

10. února 2014 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Pokud Vás čeká jedna z největších životních událostí - svatba - máme pro Vás pár tipů na nádherné modely svatebních šatů ze Svatebního salonu Paris Ostrava. Ať už jste velmi odvážná nevěsta nebo dáváte přednost tradičním modelům, v tomto salonu si určitě vyberete.

Výstava Móda jako umění již tento čtvrtek aneb jarní Martinez

4. února 2014 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Nezapomeňte, již tento čtvrtek, 6.2.2014 od 18 hodin je pro Vás připravena vernisáž výstavy MÓDA JAKO UMĚNÍ ANEB OŽIVENÍ ČESKÉ TVORBY v Slezskoostravské Galerii Ostrava. Na akci uvidíte také mini styling show s jarními modely Martinez 2014. První jarní model Martinez jsme pro Vás nafotili právě na této výstavě.

Tipy na zimní modely obuvi do sněhu

29. ledna 2014 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Lyžařský ráj David Sport posílá tipy, v čem dnes vyrazit ven. Ať už na horách nebo ve městě, luxusní kožešinové boty jsou ideálním doplňkem, protože krásně hřejí, nekloužou a skvěle vypadají.

Komerční sdělení více

ČPZP: Střevní záněty postihují čím dál více lidí

Crohnova choroba a ulcerózní kolitida jsou nespecifické střevní záněty, které postihují převážně mladé lidi ve věku od 20 do 35 let. V poslední době se tato autoimunitní celoživotní onemocnění objevují i u dětí a starších lidí. Výskyt je na vzestupu, což potvrzují i data zdravotních pojišťoven. Například Česká průmyslová zdravotní pojišťovna eviduje od roku 2019 více než desetiprocentní nárůst pojištěnců s těmito diagnózami.

Magnesium bisglycinát - “superhrdina” pro ženy v perimenopauze a menopauze

První příznaky perimenopauzy mohou přicházet už brzy po čtyřicítce. Menopauza je poměrně náročnou transformační fází v životě každé ženy. Organismus se musí totiž doslova rekalibrovat a přenastavit na významné výkyvy hormonů a na následně na jejich nízké hladiny. Nemusí to být boj! Užívání magnesia, konkrétně magnesia bisglycinát, by mělo být rozhodně intervencí, kterou vyzkoušíte jako první.


Běhej Valachy vyhrál Filip Cienciala, celý seriál ovládli Petr Šťastný a Monika Kučerová

Téměř čtyři stovky sportovců si nenechaly ujít závěrečnou akci sportovního seriálu DATART Valachy tour v sobotu 19. října ve Velkých Karlovicích. Běžecký závod Běhej Valachy vyhrál Filip Cienciala těsně před Petrem Šťastným, který si díky druhému místu pojistil bodový zisk pro obhajobu celkového vítězství v seriálu a vyhrál ho již posedmé. Mezi ženami se absolutní vítězkou DATART Valachy tour stala Monika Kučerová.

Podcast FNO: Mladí lékaři se onkologie obávat nemusí

Přednosta Kliniky onkologické doc. MUDr. Ing. Jakub Cvek, Ph.D., MBA se léčbě nádorových onemocnění věnuje 20 let. Za tu dobu se podle něj obor obrovsky posunul. V podcastu přibližuje nejen nové formy a způsoby léčby, ale i možnosti, které na klinice mají mladí lékaři, kteří se rozhodnou stejně jako kdysi on.

Na Slezskoostravském hradě nezahálí ani na podzim

Letní sezóna sice skončila, ale na Slezskoostravském hradě se stále něco děje. V září byly otevřeny dvě výstavy. Ve sklepení je to výstava přibližující život Johanna Nepomuka hraběte Wilczka, která rovněž připomíná jeho financování první rakousko-uherské polární expedice. Ve věži se návštěvníci seznámí se středověkým stolováním a kuchyní díky výstavě S knížaty u stolu. Chystají se však i různé akce.

Jubileum Útěku v řetězech bylo třaskavé!

Patnácté narozeniny oslavila v sobotu netradiční akce Útěk v řetězech, a jak zněl její podtitul, byla to oslava třaskavá od začátku do konce! Potvrdit by to mohli jak sami „uprchlíci“ absolvující adrenalinový vězeňský desetiboj, tak návštěvníci doprovodného programu na náměstí Republiky v Havířově.

Více