Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Zprávy redaktora: Inéz Bohdanová Bortoliová

Reserved nezapomíná ani na doplňky - OC Futurum Hradec K.

21. listopadu 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Prodejna Reserved OC Futurum Hradec Králové je jedna z nejlépe zařízených prodejen tohoto centra. Má krásně uspořádanou prodejnu, vzdušné prostory zkušebních kabinek i prodejní plochy a nápaditě stylingované figuríny prodejny. Její výlohy se vždy vyjímají.

VIDEO s bloggerkou Inéz - zimní obuv z OC Futurum Hradec K.

20. listopadu 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Vyzkoušeli jsme zimní modely obuvi, také čepice a jiné doplňky a je jen na Vás, co si vyberete Vy. K jeansům a kostkované košili v grunge stylu jsem vybrala hned dvoje boty. Prodejna But´S je vždy perfektně zásobena. Obuv bych si vybrala také v Guess a značce Baťa.

Zimní inspirace - kožešinky a vesty z OC Futurum Hradec Králové

19. listopadu 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Kožešiny jsou cool, ale na ulici je moc nepotkávám. Občas lémovaní kapuce bundy či kabátu, někdy zdobení rukavic, čepic a dalších doplňků. Také kožešinové kabelky Češky zařazují do stylingu svých outfitů, ale pořádná kožešinová čepice, límec přes šaty nebo jiné výrazné prvky, se v českých outfitech nevidí.

Vánoční tipy od Orsay

18. listopadu 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Každých čtrnáct dní se můžete těšit na nové zboží od Orsay. Nyní na prodejnách Orsay najdete obrovský výběr zimních bund, a také doplňků. Růžové čepice a rukavice s vyšitými stříbrnými vločkami se nedají přehlédnout. A mé tipy?

VIDEO - Měníme kabátky, svrchníky a doplňky v OC Futurum Hradec K.

14. listopadu 2013 8:30 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Vyzkoušeli jsme nové modely kabátků, svrchníků i doplňků ze zimních kolekcí prodejen OC Futurum Hradec Králové. Vybrali jsme záměrně modely v černo-bílé kombinaci. Sami tak zjistíte, zda si na ulici všímáte odlišnosti střihů modelů a detailů oblečení.

Top a košile Martinez - business look z FOR LOOK OSTRAVA

12. listopadu 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Trička jsou nejoblíbenějším modelem ve většině šatníků, i když se najdou i výjimky. Což také znamená, že jsou velmi stereotypní, na ulici jich potkáte stovky. Pokud se chcete z těchto fashion stereotypů vymanit, zkuste topy či košile značky Martinez. Záměrně jsme k jedné sukni nafotili dva stylingy.

Fotostory s RegioJet aneb cestujeme stylově s Martinez a Deichmann

11. listopadu 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Nafotili jsme pro Vás fotostory s RegioJet, novým partnerem projektu Očima bloggerky Inéz. A samozřejmě nechyběl ani Martinez a Deichmann. Když jsme se s fotografkou Irmou Kaňovou sešly na nádraží, vybavila jsem si svou minulost. Více než rok jsem se zde každý měsíc loučila a zase shledávala.

Sushi Point a Martinez Vás zvou na ochutnávku a přípravu sushi

7. listopadu 2013 1:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Přijměte pozvání na ochutnávku a ukázku přípravy sushi na módní přehlídku značky Martinez. Již 15.11.2013 od 18:30 hodin v Sushi Point ve Forum Nová Karolina Ostrava. A my jsme náš nový model značky Martinez nafotili právě v této restauraci, kde se již brzy můžeme osobně potkat.

Orsay OC HANÁ Olomouc v zimních barvách

7. listopadu 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Když jsem vstoupila do prodejny Orsay v OC HANÁ Olomouc, věděla jsem, že je zima za dveřmi. Nebylo to patrné ani tak ze zimních modelů, ale barev, které designeři Orsay pro zimu vybrali. Převládala zde něžná bílá, chladná ledově modrá a jemné odstíny béžových melírů.

Křídla Vánoc a Martinez v Cinestar Ostrava - přijďte!

6. listopadu 2013 9:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Multikino Cinestar Ostrava si nás vybralo za partnera Dámské jízdy a předpremiéry filmu Křídla Vánoc. Akce se uskuteční dne 13.11.2013 od 17 hodin. Uvidíte zde také módní přehlídku naší značky Martinez ze showroom For Look Ostrava.

Komerční sdělení více

ČPZP: Střevní záněty postihují čím dál více lidí

Crohnova choroba a ulcerózní kolitida jsou nespecifické střevní záněty, které postihují převážně mladé lidi ve věku od 20 do 35 let. V poslední době se tato autoimunitní celoživotní onemocnění objevují i u dětí a starších lidí. Výskyt je na vzestupu, což potvrzují i data zdravotních pojišťoven. Například Česká průmyslová zdravotní pojišťovna eviduje od roku 2019 více než desetiprocentní nárůst pojištěnců s těmito diagnózami.

Magnesium bisglycinát - “superhrdina” pro ženy v perimenopauze a menopauze

První příznaky perimenopauzy mohou přicházet už brzy po čtyřicítce. Menopauza je poměrně náročnou transformační fází v životě každé ženy. Organismus se musí totiž doslova rekalibrovat a přenastavit na významné výkyvy hormonů a na následně na jejich nízké hladiny. Nemusí to být boj! Užívání magnesia, konkrétně magnesia bisglycinát, by mělo být rozhodně intervencí, kterou vyzkoušíte jako první.


Běhej Valachy vyhrál Filip Cienciala, celý seriál ovládli Petr Šťastný a Monika Kučerová

Téměř čtyři stovky sportovců si nenechaly ujít závěrečnou akci sportovního seriálu DATART Valachy tour v sobotu 19. října ve Velkých Karlovicích. Běžecký závod Běhej Valachy vyhrál Filip Cienciala těsně před Petrem Šťastným, který si díky druhému místu pojistil bodový zisk pro obhajobu celkového vítězství v seriálu a vyhrál ho již posedmé. Mezi ženami se absolutní vítězkou DATART Valachy tour stala Monika Kučerová.

Podcast FNO: Mladí lékaři se onkologie obávat nemusí

Přednosta Kliniky onkologické doc. MUDr. Ing. Jakub Cvek, Ph.D., MBA se léčbě nádorových onemocnění věnuje 20 let. Za tu dobu se podle něj obor obrovsky posunul. V podcastu přibližuje nejen nové formy a způsoby léčby, ale i možnosti, které na klinice mají mladí lékaři, kteří se rozhodnou stejně jako kdysi on.

Na Slezskoostravském hradě nezahálí ani na podzim

Letní sezóna sice skončila, ale na Slezskoostravském hradě se stále něco děje. V září byly otevřeny dvě výstavy. Ve sklepení je to výstava přibližující život Johanna Nepomuka hraběte Wilczka, která rovněž připomíná jeho financování první rakousko-uherské polární expedice. Ve věži se návštěvníci seznámí se středověkým stolováním a kuchyní díky výstavě S knížaty u stolu. Chystají se však i různé akce.

Jubileum Útěku v řetězech bylo třaskavé!

Patnácté narozeniny oslavila v sobotu netradiční akce Útěk v řetězech, a jak zněl její podtitul, byla to oslava třaskavá od začátku do konce! Potvrdit by to mohli jak sami „uprchlíci“ absolvující adrenalinový vězeňský desetiboj, tak návštěvníci doprovodného programu na náměstí Republiky v Havířově.

Více