Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Zprávy redaktora: Inéz Bohdanová Bortoliová

Vesta jako andělská křídla od Guess a další značky z OC Haná Olomouc

11. října 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Podzimní focení s OC Haná Olomouc pokračuje. Tentokrát mě zaujala vesta s šátkem značky Guess, připomínající andělská křídla. Šátek se báječně hodí ke všem barevným věcem svou neutrální barvou. Je zdoben logem značky Guess a z velmi příjemného materiálu. Teplákové lacláče bych označila jako TOP TOP. Pohodlné a odlišné od všech teplákových kalhot, které v prodejnách najdete.

Fashion rebelie pokračuje - tentokrát s New Yorker, Baťa, Kenvelo

8. října 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Rebelská móda doslova válcuje ulice. Kostkované košile a pásky s druky jsou jedním z nejoblíbenějších outfitů českých ulic. Přestože si tento styl vychutnávají více studenti, musím uznat, že outfit byl velmi pohodlný. Rebelské boty z prodejny Baťa jsou každopádně na celodenní nošení.

Orsay, Benetton, Diesel z OC Haná Olomouc v podzimních barvách

4. října 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

OC Haná Olomouc představila další podzimní kolekce v úžasných barvách. Vyrazily jsme je fotit do olomoucké zoo, kde už "kvetlo" všechno listí. Nádherné barvy kolekcí v kombinaci s pestře zbarveným listím stromů vytvořily překrásný celek.

Dáma nebo rebelka - obojí ve stylu elegance z OC Futurum Ostrava

3. října 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Žena dvou tváří, i tak by se dal nazvat nový outfit, vytvořený z podzimních kolekcí v OC Futurum Ostrava. Chtěla jsem legíny a dlouhou košili nebo tuniku. Také zajímavou ozdobu do vlasů a kozačky z kvalitní, přírodní kůže. Vše jsem našla v prodejnách OC Futurum Ostrava. Nafotili jsme také novou kolekci v prodejně Lindex.

Barevná Terranova a Orsay v OC Futurum Hradec K.

2. října 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Taky občas stojíte nad šatníkem, co si obléknout o víkendu, protože přes týden musíte nosit do práce elegantní oblečení. Nebo jste typ "šatičky, lodičky" a máte před sebou procházku v parku a nemáte co na sebe, protože nechcete jít jako princezna? Zkuste nové modely od Terranovy. Jsou velmi barevné, pohodlné a dají se skvěle kombinovat.

Odvážný outfit nebo sweet look v OC Haná Olomouc?

1. října 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Lesklé pláště, připomínající latex, zaplavily prodejny poslední dvě sezóny. Volnočasové pláštěnky z praktického materiálu působí velmi odvážně. Někdo v nich vidí ufo, jiný zase kubismus a mně přijdou roztomilé. V kombinaci s teniskami a psaníčkem budete nepřehlédnutelná.

Dle fashion trendů pracujte s doplňky - nabízí OC Futurum Hradec K.

30. září 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Prošli jsme si doplňky prodejen Obchodního centra Futurum Hradec Králové a připravili pro Vás malého průvodce fashion trendů. Co se tedy nosí? Kříže ve všech velikostech, zpracované z různých materiálů a zdobí nejen oděvy, ale především doplňky. Dále zdobená sluchátka k poslechu hudby.

Zelený speciál z kolekcí a doplňků v OC Futurum Hradec Králové

29. září 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Zelená barva zaplavila módní mola i obchodní centra. Futurum Hradec Králové nabízí v prodejnách překrásné odstíny limetkové zelené, signální zelené až po žluto-zelené odstíny. Pokud na nenápadný šedý kabát uvážete například zelený šál od Orsay nebo si zavěsíte na rameno zelenou kabelku od Lindex, budete stylová.

Kabátek od Martinez - 100% hedvábí - z VIP Kolekce

28. září 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Martinez v rámci VIP kolekce nabízí nový kabátek ze 100% hedvábí. Je podšívkován květinovým vzorem, který se objevuje na vysoké ohrnovací manžetě, kapesníčku a pásku. Pásek je oboustranný, perfektně propracovaný, dá se uvázat do nádherné mašle a je oboustranný.

Kožíšková bunda a boty bez podpatků s druky v OC Futurum Hradec K.

27. září 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Horký fashion trend letošního podzimu i zimy je jistě bunda s kožíškovým límcem,  a také kotníkové boty bez podpatků zdobené druhy nebo střih válenek. Boty jsou velmi pohodlné a můžete je obout ke všem stylům oblečení s  výjimkou společenského a business stylu. A proto všechny tři kabelky se k tomuto outfitu hodily, vyfotili jsme každou z nich.

Komerční sdělení více

innogy před zimou zlevní plyn a elektřinu zákazníkům bez fixace

Dodavatel energií innogy ještě před nástupem zimních měsíců zlevní plyn i elektřinu pro zákazníky bez fixace. Od 1. prosince se jim cena obou komodit sníží zhruba o 360 Kč za MWh. Pro dodávky plynu to představuje zlevnění o 15 %, u elektřiny cena klesne o 7 %. Pro získání nižší ceny zákazníci nemusejí nic dělat, do vyúčtování se jim promítne automaticky. Nové ceníky se týkají asi 350 tisíc domácností, které od innogy odebírají energie na základě smluv na dobu neurčitou se základním ceníkem Standard.

Je vtipný dárek dobrou volbou k výročí?

Výběr dárku k výročí může být někdy oříškem. Chcete potěšit svého partnera či partnerku něčím speciálním, ale zároveň chcete, aby to bylo osobní, originální a nezapomenutelné. V takových případech může být vtipný dárek skvělou volbou. Přináší radost a zároveň připomíná společné zážitky a humor, který váš vztah provází. Níže se podíváme na několik otázek, které vám pomohou rozhodnout, zda je vtipný dárek tou správnou volbou pro výročí.


Discoteca Paraiso: Do tanečního klubu ve Dvanátce zveme už tuto sobotu

Představte si noc. Tep města je sladěný s rytmem diskotéky, kde se ve světlech stroboskopů stírají hranice mezi realitou a fantazií. Tahle noc (prý) všechno změní! Mimořádný zážitek čeká v koncentrované sedmdesátiminutové podobě publikum v komorním Divadle „12“ od soboty 26. října.

Národní symfonický orchestr Taiwan s hvězdným houslistou Yu-Chien Tsengem vystoupí v Ostravě

Národní symfonický orchestr Taiwan (z Tchaj-wanu) přijede poprvé ve své historii do České republiky. V rámci evropské koncertní šňůry s názvem „Turné přátelství“ zavítá prestižní tchajwanské těleso do Telče a do Ostravy, kde v pondělí 4. listopadu zahraje zcela výjimečný koncert. Jeho pořadatelem je Mezinárodní hudební festival Leoše Janáčka, který tímto koncertem završí mimořádně úspěšný rok 2024.

ČPZP: Střevní záněty postihují čím dál více lidí

Crohnova choroba a ulcerózní kolitida jsou nespecifické střevní záněty, které postihují převážně mladé lidi ve věku od 20 do 35 let. V poslední době se tato autoimunitní celoživotní onemocnění objevují i u dětí a starších lidí. Výskyt je na vzestupu, což potvrzují i data zdravotních pojišťoven. Například Česká průmyslová zdravotní pojišťovna eviduje od roku 2019 více než desetiprocentní nárůst pojištěnců s těmito diagnózami.

Magnesium bisglycinát - “superhrdina” pro ženy v perimenopauze a menopauze

První příznaky perimenopauzy mohou přicházet už brzy po čtyřicítce. Menopauza je poměrně náročnou transformační fází v životě každé ženy. Organismus se musí totiž doslova rekalibrovat a přenastavit na významné výkyvy hormonů a na následně na jejich nízké hladiny. Nemusí to být boj! Užívání magnesia, konkrétně magnesia bisglycinát, by mělo být rozhodně intervencí, kterou vyzkoušíte jako první.

Více