Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Zprávy redaktora: Inéz Bohdanová Bortoliová

Třpytivé svetry a topy od Lindex a Tally Weijl z OC Futurum Hradec K.

4. listopadu 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Prohlídla jsem si topy a svetry zdobené třpytkami, lesklými kamínky, flitry a protkávané třpytivými nitěmi. Připomínalo mi to vánoční výzdobu, baňky, anděly i padající sníh. A protože venku zrovna sněžilo, zdobily jsme fotografie modelů sněžnými vločkami. Oblečení jsme vybírali v Lindex a Tally Weijl.

Tipy na parfémy od Marionnaud Parfumeries a Parfumérie Fann

2. listopadu 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Obchodní centrum Futurum Hradec Králové má skvěle vybavené parfumérie. Tipy na parfémy jsme zde vybírali z Marionnaud Parfumeries a Parfumérie Fann. Prohlédla jsem si také stojany s kosmetikou a vybrala si stíny od Lancóme, protože mám vyzkoušené, jak skvělé drží.

Válenky do sněhu i překrásné kozačky - But´S z OC Futurum Hradec K.

1. listopadu 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Pokud chcete zajímavé tipy na boty i válenky, zkuste si prohlédnout nové kolekce od But´S. Mají nápadité válenky různých barev včetně norských vzorů. Sportovní kozačky na klínku nebo elegantní modely z kvalitní kůže. V Obchodním centru Futurum Hradec Králové jsem nevěděla, které si vybrat jako první.

Showroom FOR LOOK značky Martinez, Pure, Morka a další v Ostravě!

30. října 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

V Ostravě se otevírá nový showroom s módním oblečením. Své modelové řady zde bude nabízet značka Martinez, Pure, Morka a další značky. Showroom pod názvem FOR LOOK se oficiálně otevírá dne  2.11.2012 od 13 hodiny a najdete jej na Jiráskově náměstí 10 - Kuří Rynek - Ostrava - 2. patro.

Rolák Martinez, Kafe se stylem a nový showroom FOR LOOK v Ostravě

28. října 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Jelikož byl velký zájem o akci KAFE SE STYLEM, rozhodli jsme se rovnou akci zopakovat o týden později, tzn. 1.11.2012 od 19 hodin v Kavárně Mapami Ostrava. Akce bude mít stejný program a samozřejmě se opět předvede značka Martinez formou styling show. Martinez teď nově také uvidíte a zakoupíte v showroomu FOR LOOK v Ostravě, podrobně čtěte příště.

OG Arkády Prostějov má skvělou kosmetiku, parfémy a prádlo

26. října 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Pokud přemýšlíte, jakým dárkem si udělat radost nebo čím obdarovat svou skvělou kamarádku, zkuste parfémy, kosmetiku či spodní prádlo z Obchodní galerie Arkády Prostějov. FAnn parfumerie nabízí velký výběr krémů, parfémů i kosmetiky.

Už zase skáču přes kaluže s Intersport - nabízí Futurum Hradec K.

25. října 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Jestli hledáte pro své ratolesti zajímavé pláštěnky, prší pláště, gumáčky nebo vyteplené mikiny a bundy, zkuste Intersport v Obchodním centru Futurum Hradec Králové. Oblečení i obuv je zdobené pohádkovými postavami a jejich barevný design je nepřehlédnutelný.

Original Marines mě prostě dostalo aneb Futurum Hradec K. je IN

21. října 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Original Marines má v názvu slovo originální právem. Jejich dětské oblečení mi doslova vzalo dech. Mají nápadité kolekce plné zábavných pohádkových postavičech. Když budete používat oblečení Original Marines nebudou Vaše děti vědět, zda jde o hru nebo oblékání. Kdo by se nechtěl zabalit do mikiny se Snoopym.

Béžový top Martinez - snadná kombinace barev aneb můj oblíbený outfit

18. října 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Také často podlehnete kráse barevného oblečení, takže máte v šatníku výrazné lila sako, červenou sukni, žlutý rolák, modrou čepici a vzorovaný kabát. Jak sladit tyto kousky oblečení dohromady? Snadno. Pořiďte si několik topů neutrálních barev a styling může začít. Na fotografiích článku můžete vidět béžový top Martinez.

Kafe se stylem a značkou Martinez – přihlaste se na akci

15. října 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Dne 25.10.2012 v 19 hodin Vás zveme na akci KAFE SE STYLEM do Kavárny Mapami Ostrava. Program akce:
- Welcome drink
- Styling show značka Martinez, večer s fashion bloggerkou Inéz B.B., nové podzimní fashion trendy
- Veronika Stará – vlasový styling
- Sladké pokušení
- Promítání filmu Líbáš jako bůh

Komerční sdělení více

innogy před zimou zlevní plyn a elektřinu zákazníkům bez fixace

Dodavatel energií innogy ještě před nástupem zimních měsíců zlevní plyn i elektřinu pro zákazníky bez fixace. Od 1. prosince se jim cena obou komodit sníží zhruba o 360 Kč za MWh. Pro dodávky plynu to představuje zlevnění o 15 %, u elektřiny cena klesne o 7 %. Pro získání nižší ceny zákazníci nemusejí nic dělat, do vyúčtování se jim promítne automaticky. Nové ceníky se týkají asi 350 tisíc domácností, které od innogy odebírají energie na základě smluv na dobu neurčitou se základním ceníkem Standard.

Je vtipný dárek dobrou volbou k výročí?

Výběr dárku k výročí může být někdy oříškem. Chcete potěšit svého partnera či partnerku něčím speciálním, ale zároveň chcete, aby to bylo osobní, originální a nezapomenutelné. V takových případech může být vtipný dárek skvělou volbou. Přináší radost a zároveň připomíná společné zážitky a humor, který váš vztah provází. Níže se podíváme na několik otázek, které vám pomohou rozhodnout, zda je vtipný dárek tou správnou volbou pro výročí.


Discoteca Paraiso: Do tanečního klubu ve Dvanátce zveme už tuto sobotu

Představte si noc. Tep města je sladěný s rytmem diskotéky, kde se ve světlech stroboskopů stírají hranice mezi realitou a fantazií. Tahle noc (prý) všechno změní! Mimořádný zážitek čeká v koncentrované sedmdesátiminutové podobě publikum v komorním Divadle „12“ od soboty 26. října.

Národní symfonický orchestr Taiwan s hvězdným houslistou Yu-Chien Tsengem vystoupí v Ostravě

Národní symfonický orchestr Taiwan (z Tchaj-wanu) přijede poprvé ve své historii do České republiky. V rámci evropské koncertní šňůry s názvem „Turné přátelství“ zavítá prestižní tchajwanské těleso do Telče a do Ostravy, kde v pondělí 4. listopadu zahraje zcela výjimečný koncert. Jeho pořadatelem je Mezinárodní hudební festival Leoše Janáčka, který tímto koncertem završí mimořádně úspěšný rok 2024.

ČPZP: Střevní záněty postihují čím dál více lidí

Crohnova choroba a ulcerózní kolitida jsou nespecifické střevní záněty, které postihují převážně mladé lidi ve věku od 20 do 35 let. V poslední době se tato autoimunitní celoživotní onemocnění objevují i u dětí a starších lidí. Výskyt je na vzestupu, což potvrzují i data zdravotních pojišťoven. Například Česká průmyslová zdravotní pojišťovna eviduje od roku 2019 více než desetiprocentní nárůst pojištěnců s těmito diagnózami.

Magnesium bisglycinát - “superhrdina” pro ženy v perimenopauze a menopauze

První příznaky perimenopauzy mohou přicházet už brzy po čtyřicítce. Menopauza je poměrně náročnou transformační fází v životě každé ženy. Organismus se musí totiž doslova rekalibrovat a přenastavit na významné výkyvy hormonů a na následně na jejich nízké hladiny. Nemusí to být boj! Užívání magnesia, konkrétně magnesia bisglycinát, by mělo být rozhodně intervencí, kterou vyzkoušíte jako první.

Více