Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Zprávy redaktora: Inéz Bohdanová Bortoliová

Reflexní zelená i růžová jsou vždy výhra - OC Haná o tom ví své

5. prosince 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Mezi horké novinky letošní zimu jistě patří legíny, volné svetry bez línie, obří pletené čepice a šály, beranice s kožešinami a vysoká, vyštíhlená obuv na klínu. Všechny tyto fashion trendy jsme Vám zapracovali do focení nového outfitu, vypůjčeného z OC Haná Olomouc.

Prodejna Pepe Jeans a Levis má co nabídnout - OC Futurum Hradec K.

4. prosince 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Volnočasové oblečení v prodejně Pepe Jeans a Levis z Obchodního centra Futurum Hradec Králové nás rozhodně nenudilo. Pěkně propracované košile, velká nabídka kreativních triček a mikiny. Pokud hledáte tipy na vánoční dárky, Pepe Jeans a Levis jsou správná volba.

Nové modely Pure v showroomu For Look a soutěž o vstupenky do Cinestar

3. prosince 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Jeptiška nebo šprímařka. I takové otázky jsem si pokládala při prohlídce nových modelů Pure, které teď zakoupíte v showroomu For Look. Model, který můžete vidět na první fotografii, mě opravdu zaujal i rozesmál najednou. A o to jde. Móda by měla být především zábavou, tak se bavte. V showroomu For Look nebo kdekoli!

Fenomén kohoutí stopy a značka Martinez aneb Anna Karenina v Cinestar

1. prosince 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Využili jsme dva aspekty k vytvoření nových šatů Martinez. Střih šatů, který si naše klientky velmi oblíbily, a to včetně mě. Neboť já si je nechala v černém provedení také ušít a nosím je na všechny akce, kterých jsem se za poslední měsíc zúčastnila. A pak též fenomén jménem kohoutí stopa.

Červené čepice, rukavice i jelínci - předvánoční OC Nisa Liberec

30. listopadu 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Pokud hledáte zábavné čepice, šály, rukavice, návleky na nohy a svetry s jelínky, najdete hned několik setů například v C&A a dalších obchodech. Já se při focení moc bavila. K jednomu outfitu jsme vyzkoušeli několik doplňků.

Nová prodejna Reserved v OC Futurum Hradec Králové

28. listopadu 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Pletené šaty, doslova moře odstínů kožíškových rukavic a zimních doplňků. Zajímavé trendy topy, kotníkové boty na klínku v přírodních, hnědých barvách a další novinky jsme objevili v nové prodejně Reserved v rámci Obchodního centra Futurum Hradec Králové. I pánové si zde přijdou na své.

Ani černo-bílá kombinace nemusí být nudná - outfit z OC Nisa Liberec

27. listopadu 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

OC Nisa Liberec nabízí spoustu zajímavých kabátů, bund a samozřejmě i doplňků. Pokud máte rádi osvědčenou černobílou kombinaci, nemusí být nudná. Zkuste tvídový kabátek s romantickou bílou kožešinou nebo černý plášť doplnit hravou šálou s moderní, kohoutí stopou.

Showroom For Look, volnočasový Martinez a okno

26. listopadu 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Volnočasová kolekce je nyní k dostání v showroomu For Look. Sukně i topy z mačkaných materiálů, šaty a topy z broušené kůže i kabátky s kapucí. V showroomu nakoupíte nejen eleganci, ale také oblečení pro běžný den včetně klobouků, čepic, rukavic, šál i kabelek. Užijte si předvánoční atmosféru i nakupování.

Modro-růžový outfit z OG Arkáda Prostějov a tipy na vánoční dárky

23. listopadu 2012 12:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Vytvořila jsem pro Vás styling outfitu v kombinaci v modro-růžovém provedení. A k těmto zajímavě zvoleným barvám jsem přidala volnočasové reflexní, žluté doplňky. Následně rebelskou beranici . Pak barevnou až romantickou, pletenou čepici. A nakonec elegantní bílou beranici.

Women´Secret v OC Futurum Hradec Králové rozhodně odhalí tajemství

23. listopadu 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Pokud hledáte zelené spodní prádlo, které je teď velmi IN, najdete jej ve Women´Secret v OC Futurum Hradec Králové. Také skvělý set puntíkatého županu a domácích papučí. Dále nápaditá až teatrální pyžama a spoustu dalších, kreativních kousků spodního prádla i modelů na domácí pohodlí a spaní.

Komerční sdělení více

innogy před zimou zlevní plyn a elektřinu zákazníkům bez fixace

Dodavatel energií innogy ještě před nástupem zimních měsíců zlevní plyn i elektřinu pro zákazníky bez fixace. Od 1. prosince se jim cena obou komodit sníží zhruba o 360 Kč za MWh. Pro dodávky plynu to představuje zlevnění o 15 %, u elektřiny cena klesne o 7 %. Pro získání nižší ceny zákazníci nemusejí nic dělat, do vyúčtování se jim promítne automaticky. Nové ceníky se týkají asi 350 tisíc domácností, které od innogy odebírají energie na základě smluv na dobu neurčitou se základním ceníkem Standard.

Je vtipný dárek dobrou volbou k výročí?

Výběr dárku k výročí může být někdy oříškem. Chcete potěšit svého partnera či partnerku něčím speciálním, ale zároveň chcete, aby to bylo osobní, originální a nezapomenutelné. V takových případech může být vtipný dárek skvělou volbou. Přináší radost a zároveň připomíná společné zážitky a humor, který váš vztah provází. Níže se podíváme na několik otázek, které vám pomohou rozhodnout, zda je vtipný dárek tou správnou volbou pro výročí.


Discoteca Paraiso: Do tanečního klubu ve Dvanátce zveme už tuto sobotu

Představte si noc. Tep města je sladěný s rytmem diskotéky, kde se ve světlech stroboskopů stírají hranice mezi realitou a fantazií. Tahle noc (prý) všechno změní! Mimořádný zážitek čeká v koncentrované sedmdesátiminutové podobě publikum v komorním Divadle „12“ od soboty 26. října.

Národní symfonický orchestr Taiwan s hvězdným houslistou Yu-Chien Tsengem vystoupí v Ostravě

Národní symfonický orchestr Taiwan (z Tchaj-wanu) přijede poprvé ve své historii do České republiky. V rámci evropské koncertní šňůry s názvem „Turné přátelství“ zavítá prestižní tchajwanské těleso do Telče a do Ostravy, kde v pondělí 4. listopadu zahraje zcela výjimečný koncert. Jeho pořadatelem je Mezinárodní hudební festival Leoše Janáčka, který tímto koncertem završí mimořádně úspěšný rok 2024.

ČPZP: Střevní záněty postihují čím dál více lidí

Crohnova choroba a ulcerózní kolitida jsou nespecifické střevní záněty, které postihují převážně mladé lidi ve věku od 20 do 35 let. V poslední době se tato autoimunitní celoživotní onemocnění objevují i u dětí a starších lidí. Výskyt je na vzestupu, což potvrzují i data zdravotních pojišťoven. Například Česká průmyslová zdravotní pojišťovna eviduje od roku 2019 více než desetiprocentní nárůst pojištěnců s těmito diagnózami.

Magnesium bisglycinát - “superhrdina” pro ženy v perimenopauze a menopauze

První příznaky perimenopauzy mohou přicházet už brzy po čtyřicítce. Menopauza je poměrně náročnou transformační fází v životě každé ženy. Organismus se musí totiž doslova rekalibrovat a přenastavit na významné výkyvy hormonů a na následně na jejich nízké hladiny. Nemusí to být boj! Užívání magnesia, konkrétně magnesia bisglycinát, by mělo být rozhodně intervencí, kterou vyzkoušíte jako první.

Více