Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Zprávy redaktora: Inéz Bohdanová Bortoliová

Kabelky Guess nešetří kreativními detaily - OC Futurum Hradec K.

30. ledna 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Zaujala nás nová kolekce kabelek a peněženek Guess z OC Futurum Hradec Králové. Kombinace tyrkys barvy se zvířecími vzory nebo pudrových barev v odstínu velbloudí srsti a zelených zvířecích vzorů je fantastická. Nádherné jsou také něžné bílé odstíny nebo sexy červená.

Boty bez podpatku i klobouk v dandy stylu - vše OC Futurum Hradec K.

29. ledna 2013 10:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Jestli milujete odvážné až bláznivé outfity, zkuste se inspirovat naším novým stylingem vytvořeným z modelů OC Futurum Hradec Králové. Musím říct, že outfit je velmi pohodlný a hodí se přesně do rušného života, který většina z nás žijeme.

Trendové pyramidy, neobvyklé letní kozačky a kabelka z kůže se srstí

29. ledna 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Kombinace hnědé a černé se nosí. A to dokonce tak, že se tyto dvě barvy navrhují v jednom modelu. Trendový top se cvoky pyramid, šitý z imitace kůže a úpletu, je velmi pohodlný. Doplňky, s neobvyklými letními kozačkami a sportovně střiženou kabelkou z hovězí kůží se srtí vytvořili naprosto TOP TOP outfit.

Modro-žlutá Orsay - novinky této značky

28. ledna 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Miluji modro-žluté kombinace. Ať už modely, takto navržené nebo jen žluté doplňky k modře laděným outfitům. Orsay nyní dává velký výběr v těchto barevných kombinacích. Ať už etno látky, ze kterých si zde můžete vybrat tuniky, topy, kraťasy a další. Nebo styling - kanárková kabelka a modrý outfit.

Trendový Sandro Ferrone v Showroom For Look Ostrava

22. ledna 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Zakladatelem společnosti Sandro Ferrone je Alessandro Ferrone. Ten, díky svým podnikatelským schopnostem a odhodlaní, vybudoval z původního poválečného obchodu s textiliemi firmu, která v současnosti vyváží do celého světa každoročně přibližně 2 milióny kusů oděvů.

Sandro Ferrone nabízí exkluzivitu v ČR - shroom For Look Ostrava

21. ledna 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Nová značka Sandro Ferrone nabízí své oblečení v Showroom For Look v Ostravě. Vybírat můžete z tunik, šatů, legín, kabátků i kabátů, kalhot, topů, tílek a dalších modelů. Sandro Ferrone se zaměřuje na velmi trendovou módu, přestože dokáže například svetry, tuniky či topy vyrobit s 30% obsahem vlny.

Luxusní šaty do společnosti i na kafe - Martinez

18. ledna 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Značka Martinez je jako žena - všudypřítomná. Tato značka nabízí stále více modelů s velkou variabilitou využití. Šaty na večírek i na kafe s kamarádkou ocení ne jedna žena. Váš šatník se tak může prakticky zúžit. Šaty jsou navrženy ze 100% vlny, zdobené pravou mývalí kožešinou, podšité. Kožešina se dá sejmout.

Růžový rok 2013 v topu od Martinez - Showroom FOR LOOK Ostrava

17. ledna 2013 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Drazí přátelé a čtenáři, jsem zpět. Prodloužila jsem si vánoční dovolenou lyžovačkou v italském Monte Bondone. A bylo to skvělé, jak jinak, když slunce svítí a vy se jen můžete radovat z bezvadné lyžovačky, rodiny i party. A jelikož rok 2013 mi začal doslova růžově, nafotila jsem pro Vás první kolekci letošního roku také růžově laděnou.

PF 2013

20. prosince 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Děkujeme všem našim čtenářům, inzerentům a partnerům blogu Móda jako umění.cz za přízeň a spolupráci v roce 2012 a do roku 2013 přejeme pevné zdraví, pohodu a optimizmus. Redakce a produkce Móda jako umění.cz

Ukázka článku pro rok 2013

18. prosince 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Toto je zkušebí text a ukázka článku pro rok 2013. Toto je zkušebí text a ukázka článku pro rok 2013. Toto je zkušebí text a ukázka článku pro rok 2013. Toto je zkušebí text a ukázka článku pro rok 2013.Toto je zkušebí text a ukázka článku pro rok 2013.

Komerční sdělení více

innogy před zimou zlevní plyn a elektřinu zákazníkům bez fixace

Dodavatel energií innogy ještě před nástupem zimních měsíců zlevní plyn i elektřinu pro zákazníky bez fixace. Od 1. prosince se jim cena obou komodit sníží zhruba o 360 Kč za MWh. Pro dodávky plynu to představuje zlevnění o 15 %, u elektřiny cena klesne o 7 %. Pro získání nižší ceny zákazníci nemusejí nic dělat, do vyúčtování se jim promítne automaticky. Nové ceníky se týkají asi 350 tisíc domácností, které od innogy odebírají energie na základě smluv na dobu neurčitou se základním ceníkem Standard.

Je vtipný dárek dobrou volbou k výročí?

Výběr dárku k výročí může být někdy oříškem. Chcete potěšit svého partnera či partnerku něčím speciálním, ale zároveň chcete, aby to bylo osobní, originální a nezapomenutelné. V takových případech může být vtipný dárek skvělou volbou. Přináší radost a zároveň připomíná společné zážitky a humor, který váš vztah provází. Níže se podíváme na několik otázek, které vám pomohou rozhodnout, zda je vtipný dárek tou správnou volbou pro výročí.


Discoteca Paraiso: Do tanečního klubu ve Dvanátce zveme už tuto sobotu

Představte si noc. Tep města je sladěný s rytmem diskotéky, kde se ve světlech stroboskopů stírají hranice mezi realitou a fantazií. Tahle noc (prý) všechno změní! Mimořádný zážitek čeká v koncentrované sedmdesátiminutové podobě publikum v komorním Divadle „12“ od soboty 26. října.

Národní symfonický orchestr Taiwan s hvězdným houslistou Yu-Chien Tsengem vystoupí v Ostravě

Národní symfonický orchestr Taiwan (z Tchaj-wanu) přijede poprvé ve své historii do České republiky. V rámci evropské koncertní šňůry s názvem „Turné přátelství“ zavítá prestižní tchajwanské těleso do Telče a do Ostravy, kde v pondělí 4. listopadu zahraje zcela výjimečný koncert. Jeho pořadatelem je Mezinárodní hudební festival Leoše Janáčka, který tímto koncertem završí mimořádně úspěšný rok 2024.

ČPZP: Střevní záněty postihují čím dál více lidí

Crohnova choroba a ulcerózní kolitida jsou nespecifické střevní záněty, které postihují převážně mladé lidi ve věku od 20 do 35 let. V poslední době se tato autoimunitní celoživotní onemocnění objevují i u dětí a starších lidí. Výskyt je na vzestupu, což potvrzují i data zdravotních pojišťoven. Například Česká průmyslová zdravotní pojišťovna eviduje od roku 2019 více než desetiprocentní nárůst pojištěnců s těmito diagnózami.

Magnesium bisglycinát - “superhrdina” pro ženy v perimenopauze a menopauze

První příznaky perimenopauzy mohou přicházet už brzy po čtyřicítce. Menopauza je poměrně náročnou transformační fází v životě každé ženy. Organismus se musí totiž doslova rekalibrovat a přenastavit na významné výkyvy hormonů a na následně na jejich nízké hladiny. Nemusí to být boj! Užívání magnesia, konkrétně magnesia bisglycinát, by mělo být rozhodně intervencí, kterou vyzkoušíte jako první.

Více