Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Zprávy redaktora: Inéz Bohdanová Bortoliová

Fann Parfumérie z OC Futurum Hradec Králové provoněla můj šatník

15. prosince 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Tak dlouho jsem nabízela nový parfém Lancome - La vie est belle, až jsem si ho sama koupila. Provoněl mi celý šatník a jeho vůně opravdu vydrží. Jeho srdce tvoří kosatec, pomerančový květ a jasmín. A že bude mezi lidmi oblíbený jsem poznala po jednom večírku - všichni se ptali, čím voním:)

Zimní bundy pokračují, tentokrát jsem vsadila na zelenou

14. prosince 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Pro zimní focení jsem si tentokrát vybrala zelenou bundu z Orsay, překrásný šál s kapucí téže značky a barevný svetr s kostkovanou košili z New Yorker. Vše bylo maximálně pohodlné, jak už to u volnočasových outfitů s jeansy bývá.

New Yorker nabízí zase nápadité doplňky a samozřejmě nejen to!

13. prosince 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Kříže zahltili módní mola. Jsou na šatech, kalhotách, kabátech a samozřejmě ve formě růženců i jiných šperků a bižuterie. I New Yorker v OC Futurum Hradec Králové nabízí mnoho doplňků s touto tématikou.

Pyžamo nemusí být jen praktickým dárkem, ale hodně "horké překvapení"

12. prosince 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Také míváte občas pocit, že modely pažama v obchodech jsou přizpůsobené dívkám tak do 15-ti let a starší ženy si nevyberou? Pyžamo s kravičkami může být vtipné a dokonce i svůdné, ale upřímně krajka, mašle nebo jiné elegantní zdobení patří k ženám mnohem více.

Svěží barvy sluší každému aneb Reserved, Evoco a CCC byli u toho

11. prosince 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Svěží barvy sluší každému. Všimli jste si, jak nádherně se dokáží odrážet v obličeji. Když přidáte ještě líčka make-upu ve stejných barvách, doslova rozkvetete jako Šípková Růženka po probuzení polibkem. K zimním outfitům přidávejte doplňky zdobené kožešinami, ať už pravými nebo napodobeninami.

Skvělé zimní bundy různých barev najdete nyní v OC Futurum Ostrava

10. prosince 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Řekněte barvu a já Vám odpovím ANO. OC Futurum Ostrava opravdu nabízí všechny barvy zimních bund, které si jen vymyslíte. Já vybrala pro focení červenou. Příště uvidíte i další barvičky. Navíc bundy mají zajímavé střihy. Našla jsem bundu s dvojřadovým zapínáním nebo s límcem, který nemají v žádných obchodech.

Jak měnit outfit cestou z práce, abychom nebyly příliš upjaté?

9. prosince 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Určitě znáte ty dny, kdy máte pár minut na přejezd mezi kanceláří a restaurací, kde jdete s přáteli na kávu nebo se jen projít do parku. A čas na převlečení nepřipadá v úvahu. Pak doporučuji mít v záloze trochu odvážnější doplňky, které z Vašeho velmi elegantního outfitu vytvoří odvážný look.

Zimní fashion zpravodajství - sledujte nové VIDEO z OC Futurum Hradec K.

8. prosince 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Zimní fashion zpravodajství přinášíme ve formě nového VIDEA z Obchodního centra Futurum Hradec Králové. Nejen, že se můžete obléknout dle naše stylingu videa, ale můžete se také inspirovat pro výběr vánočních dárků.

Tipy na vánoční dárky z OC Futurum Hradec Králové

7. prosince 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Přinášíme Vám bezva tipy na vánoční dárky z OC Futurum Hradec Králové. Vybírat budeme pro celou rodinu, dárky praktické i ty, které nádherně rozmazlí. Sledujte pozorně video z tohoto obchodního centra a jeho stálých i nových prodejen. Užijte si předvánoční atmosféru a vyberte si dárky z Obchodního centra Futurum Hradec Králové.

Fann Parfumerie nabízí dárkové vánoční kazety - tip na bezva dárek!

6. prosince 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Fann Parfumerie nabízí spoustu dárkových kazet s parfémy, tělovými mléky a dalšími produkty, které tak zakoupíte levněji v hromadném, dárkovém balení. Výhodou je, že u kosmetiky a parfémů se nemusíte bát, že netrefíte velikost. Nemusíte se ale trefit do vkusu vůně.

Komerční sdělení více

innogy před zimou zlevní plyn a elektřinu zákazníkům bez fixace

Dodavatel energií innogy ještě před nástupem zimních měsíců zlevní plyn i elektřinu pro zákazníky bez fixace. Od 1. prosince se jim cena obou komodit sníží zhruba o 360 Kč za MWh. Pro dodávky plynu to představuje zlevnění o 15 %, u elektřiny cena klesne o 7 %. Pro získání nižší ceny zákazníci nemusejí nic dělat, do vyúčtování se jim promítne automaticky. Nové ceníky se týkají asi 350 tisíc domácností, které od innogy odebírají energie na základě smluv na dobu neurčitou se základním ceníkem Standard.

Je vtipný dárek dobrou volbou k výročí?

Výběr dárku k výročí může být někdy oříškem. Chcete potěšit svého partnera či partnerku něčím speciálním, ale zároveň chcete, aby to bylo osobní, originální a nezapomenutelné. V takových případech může být vtipný dárek skvělou volbou. Přináší radost a zároveň připomíná společné zážitky a humor, který váš vztah provází. Níže se podíváme na několik otázek, které vám pomohou rozhodnout, zda je vtipný dárek tou správnou volbou pro výročí.


Discoteca Paraiso: Do tanečního klubu ve Dvanátce zveme už tuto sobotu

Představte si noc. Tep města je sladěný s rytmem diskotéky, kde se ve světlech stroboskopů stírají hranice mezi realitou a fantazií. Tahle noc (prý) všechno změní! Mimořádný zážitek čeká v koncentrované sedmdesátiminutové podobě publikum v komorním Divadle „12“ od soboty 26. října.

Národní symfonický orchestr Taiwan s hvězdným houslistou Yu-Chien Tsengem vystoupí v Ostravě

Národní symfonický orchestr Taiwan (z Tchaj-wanu) přijede poprvé ve své historii do České republiky. V rámci evropské koncertní šňůry s názvem „Turné přátelství“ zavítá prestižní tchajwanské těleso do Telče a do Ostravy, kde v pondělí 4. listopadu zahraje zcela výjimečný koncert. Jeho pořadatelem je Mezinárodní hudební festival Leoše Janáčka, který tímto koncertem završí mimořádně úspěšný rok 2024.

ČPZP: Střevní záněty postihují čím dál více lidí

Crohnova choroba a ulcerózní kolitida jsou nespecifické střevní záněty, které postihují převážně mladé lidi ve věku od 20 do 35 let. V poslední době se tato autoimunitní celoživotní onemocnění objevují i u dětí a starších lidí. Výskyt je na vzestupu, což potvrzují i data zdravotních pojišťoven. Například Česká průmyslová zdravotní pojišťovna eviduje od roku 2019 více než desetiprocentní nárůst pojištěnců s těmito diagnózami.

Magnesium bisglycinát - “superhrdina” pro ženy v perimenopauze a menopauze

První příznaky perimenopauzy mohou přicházet už brzy po čtyřicítce. Menopauza je poměrně náročnou transformační fází v životě každé ženy. Organismus se musí totiž doslova rekalibrovat a přenastavit na významné výkyvy hormonů a na následně na jejich nízké hladiny. Nemusí to být boj! Užívání magnesia, konkrétně magnesia bisglycinát, by mělo být rozhodně intervencí, kterou vyzkoušíte jako první.

Více