Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Zprávy redaktora: Inéz Bohdanová Bortoliová

Outfit barvy podzimního listí z OC Futurum Ostrava

15. srpna 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Jestli jsem něco obdivovala na svém dědovi, byly to tahy štětcem, kterými dokázal vykouzlit překrásné listí podzimních stromů na svých obrazech. Člověk měl pocit, že slyší i vítr, který si s nimi pohrává. Miluji film podzim v New Yorku a vlastně všechny záběry podzimní přírody ve filmech, na fotkách i obrazech.

Parfumerie Fann z OC Futurum Hradec Králové předvedla novinky

14. srpna 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

S létem mám spojeno vždy spoustu zážitků a nových událostí. Od dovolené se svou rodinou, až po nové letní songy, svěží letní kolekce oblečení, a také letní novinky v parfumériích. Parfumérie Fann z OC Futurum Hradec Králové mi jich předvedla opravdu hodně.

Sladký outfit od Orsay, C&A, Six a La Farfalla v OC Futurum Ostrava

13. srpna 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Milujete cukrovou vatu, panenky v hracích krabičkách a princeznovské korunky? Tak tohle vše najdete v dalším outfitu našeho blogu. Měla jsem chuť na kávu a cheesecake. A tak jsem vybírala oblečení podle chuti. Sladce růžové šaty od Orsay jsou na ulici nepřehlédnutelné. Stejně tak i boty z La Farfalla.

Nákupní dny ve OC Futurum Hradec Králové byly báječné

10. srpna 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Vyfotila jsem Vám novinky v Obchodním centru Hradec Králové v rámci prvních Nákupních dnů, které jsme zde uspořádali. Obchody jsou nabité podzimními  fashion novinkami a někdy jsem nevěděla, co obdivovat dříve, zda kolekce oblečení nebo design jednotlivých prodejen. V tomto jasně vedlo H&M a Six.

Multibrandová Modenika Havířov má novou prodejnu - PŘEKRÁSNOU

9. srpna 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Prodejna Modenika Havířov je přestěhovala do nových, velmi reprezentativních prostor. Ženy zde chodí nejen nakupovat, ale i relaxovat. Modenika rozšířila svou nabídku také o pánskou módu. V prostorách obchodu je také dětský koutek. Prodejna je velmi útulná a Modenika nabízí mnoho nových značek.

Martinez kolová sukně se spodničkou focená na romantickém zámku

4. srpna 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Vybrali jsme si na focení nové kolekce Martinez podzim/zima 2012 překrásné a romantické místo, Zámek Zábřeh Ostrava. Outfit sukně se spodničou a topu Martinez jsme doplnili červeným kloboukem a rukavičkami. A kdo se cítí v klobouku příliš usedlý, může zkusit čelenku s kreativní, nepřehlédnutelnou ozdobou.

Martinez - nápaditá značka, nabízí modelové řady, tedy exkluzivitu

1. srpna 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Přátelé a kamarádi, je to tady. Značka Martinez aneb Martina a Inéz uvádí na český trh první kolekci – podzim/zima 2012. Kolekce Martinez obsahuje velmi ženskou módu s originálními prvky a především zajišťuje exkluzivitu na českém trhu. Značka není masová.

H&M má úžasné nové kolekce - jako žluťásek opět v Hradci

31. července 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Obchodní centrum Hradec Králové vybalilo nové kolekce oblečení, bot i doplňků u H&M. Vyzkoušela jsem snad úplně všechno. Kreativitu H&M rozhodně nezapře. Překrásně byly nazdobené také prostory prodejny. Proutěné nebo dřevěné hlavy, zdobené mašlemi, doslova vybízely k nákupu. A co mě zaujalo nejvíce?

OC Futurum Hradec Králové mě okouzlilo - S. Oliver, H&H i zmrzlina

30. července 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Vyrazila jsem si na nákupy do Obchodního centra Futurum Hradec Králové. Mají zde tak skvělou a širokou nabídku značek, že jsem se zde zapomněla na několik hodin. Vybírala jsem mimo jiné  u S. Oliver, H&M a také doplňky a šperky v mé oblíbené prodejně Six.

Bez make-upu s mořským vánkem ve vlasech

26. července 2012 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Mé fashion úlovky z dovolené již znáte. Ale letos jsem na blog nedala žádné fotografie z prázdninových cest. Přiznám se, že jsem tyto prázdniny moc nefotila. Ale vzpomněla jsem si na kamarádku, která mi jednou vytkla, že obecně na fashion blogu jsou fotky, kdy se ženské načančají a pak jdou fotit. Že tam občas postrádá realitu.

Komerční sdělení více

innogy před zimou zlevní plyn a elektřinu zákazníkům bez fixace

Dodavatel energií innogy ještě před nástupem zimních měsíců zlevní plyn i elektřinu pro zákazníky bez fixace. Od 1. prosince se jim cena obou komodit sníží zhruba o 360 Kč za MWh. Pro dodávky plynu to představuje zlevnění o 15 %, u elektřiny cena klesne o 7 %. Pro získání nižší ceny zákazníci nemusejí nic dělat, do vyúčtování se jim promítne automaticky. Nové ceníky se týkají asi 350 tisíc domácností, které od innogy odebírají energie na základě smluv na dobu neurčitou se základním ceníkem Standard.

Je vtipný dárek dobrou volbou k výročí?

Výběr dárku k výročí může být někdy oříškem. Chcete potěšit svého partnera či partnerku něčím speciálním, ale zároveň chcete, aby to bylo osobní, originální a nezapomenutelné. V takových případech může být vtipný dárek skvělou volbou. Přináší radost a zároveň připomíná společné zážitky a humor, který váš vztah provází. Níže se podíváme na několik otázek, které vám pomohou rozhodnout, zda je vtipný dárek tou správnou volbou pro výročí.


Discoteca Paraiso: Do tanečního klubu ve Dvanátce zveme už tuto sobotu

Představte si noc. Tep města je sladěný s rytmem diskotéky, kde se ve světlech stroboskopů stírají hranice mezi realitou a fantazií. Tahle noc (prý) všechno změní! Mimořádný zážitek čeká v koncentrované sedmdesátiminutové podobě publikum v komorním Divadle „12“ od soboty 26. října.

Národní symfonický orchestr Taiwan s hvězdným houslistou Yu-Chien Tsengem vystoupí v Ostravě

Národní symfonický orchestr Taiwan (z Tchaj-wanu) přijede poprvé ve své historii do České republiky. V rámci evropské koncertní šňůry s názvem „Turné přátelství“ zavítá prestižní tchajwanské těleso do Telče a do Ostravy, kde v pondělí 4. listopadu zahraje zcela výjimečný koncert. Jeho pořadatelem je Mezinárodní hudební festival Leoše Janáčka, který tímto koncertem završí mimořádně úspěšný rok 2024.

ČPZP: Střevní záněty postihují čím dál více lidí

Crohnova choroba a ulcerózní kolitida jsou nespecifické střevní záněty, které postihují převážně mladé lidi ve věku od 20 do 35 let. V poslední době se tato autoimunitní celoživotní onemocnění objevují i u dětí a starších lidí. Výskyt je na vzestupu, což potvrzují i data zdravotních pojišťoven. Například Česká průmyslová zdravotní pojišťovna eviduje od roku 2019 více než desetiprocentní nárůst pojištěnců s těmito diagnózami.

Magnesium bisglycinát - “superhrdina” pro ženy v perimenopauze a menopauze

První příznaky perimenopauzy mohou přicházet už brzy po čtyřicítce. Menopauza je poměrně náročnou transformační fází v životě každé ženy. Organismus se musí totiž doslova rekalibrovat a přenastavit na významné výkyvy hormonů a na následně na jejich nízké hladiny. Nemusí to být boj! Užívání magnesia, konkrétně magnesia bisglycinát, by mělo být rozhodně intervencí, kterou vyzkoušíte jako první.

Více