Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Zprávy redaktora: Inéz Bohdanová Bortoliová

Sexy

24. dubna 2011 6:58 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Přesně takhle zní název mé oblíbené básně od Lydie Romanské. Je v ní mnoho prvků, které mě na mužích fascinují. Často s kamarádkami vedeme diskuze o mužích a ještě častěji, co bychom vlastně od mužů chtěly. To „přirozené krásno“ vyjádřila tato báseň.

Srdcaři aneb Nákupní dny vyprodány!

19. dubna 2011 18:23 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Sobotní večer jsem strávila v Cinestar u filmu Správci osudu. Myslela jsem si, že jdu na akčňák s nádechem sci-fi, ale na plátně se odehrával milostný příběh - hra řízeného osudu. Matt Damon ve filmu rok jezdí stejným autobusem, aby potkal svou Elise. Stávají se tyto příběhy i ve skutečnosti?

Šatník od Lindex aneb Pořádně se rozhlédněte

4. dubna 2011 6:22 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Jednou jsem na svém blogu posala, jak jsem pozorovala davy nakupujících žen. Procházely obchody, ale nebyly spokojené. Nic se jim nelíbilo. Vytvořit si funkční, kvalitní a nadčasový šatník není jednoduché. Návrháři módních značek často myslí za nás. Navrhují oblečení tak, aby se dalo lekce kombinovat.

Milenecké inkognito

29. března 2011 6:11 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Počasí se konečně umoudřilo a já mohla vyrazit v nové jarní kolekci od New Yorkeru. Bílé šaty a bundička byly pohodlné, stejně jako klobouk a brýle, které odpoledne dělaly trochu inkognito. Pod rouškou oranžového klobouku jsem cestovala tramvají, a taky Vám symbolicky vyfotila plastiku obřích brýlí před Domem umění v Ostravě.

Nakupování s vizážistkou - služba, která Vám chyběla

21. března 2011 0:00 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Potřebujete poradit při nakupování, jak sladit oblečení, co doplnit do Vašeho šatníku nebo jak se obléknout pro určitou příležitost? Přivítala byste změnu a chcete styling Vašeho oblékání? Chcete být upravená i v těhotenství nebo se Vám po porodu změnila postava a nevíte si rady?

Ostravská Modenika obléká nejen manažerky

12. března 2011 6:49 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Vkusné a stylové oblečení, které se hodí pro obchodní jednání, cestování za klienty apod.  není jednoduché vybrat. Modely by měly být šité z kvalitních látek. Kreativita nesmí nikdy překročit hranice určité dávky diplomacie.

Od hlavy až k patě v jednom obchodě

12. března 2011 6:14 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Pokud si chcete sladit oblečení od hlavy až k patě a nemáte moc času nakupovat, zkuste New Yorker. Můžete začít spodním prádlem s volánky, k tomu dlouhé šaty až ke kotníkům.

Květy? Na jaře? Jak originální!

8. března 2011 6:17 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Pověstnou reakci Meryl Steep: „Květy? Na jaře? Jak originální!“ ve filmu Ďábel nosí Pradu si možná vybaví mnoho z Vás. Jenže teď by se jim Meryl versus Miranda při focení jarních kolekcí nevyhnula. Prodejny jsou doslova zavaleny květovaným oblečením a květinové potisky neminuly ani doplňky.

Z lyžáků do tílka a podpatků

6. března 2011 13:01 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Čtyři dny ve Schladmingu na lyžích. Přesně to jsem potřebovala. Pohyb, slunce a zábava. A nejen ta sportovní. Když lyžujete se čtyřmi muži, je vždycky veselo. Občas to na lanovce vypadalo jako v sexuální poradně. Mezi muži neúnavné téma. Smála jsem se ještě, když jsem sesouvala lyžáky a naskakovala do podpatků.

Komerční sdělení více

innogy před zimou zlevní plyn a elektřinu zákazníkům bez fixace

Dodavatel energií innogy ještě před nástupem zimních měsíců zlevní plyn i elektřinu pro zákazníky bez fixace. Od 1. prosince se jim cena obou komodit sníží zhruba o 360 Kč za MWh. Pro dodávky plynu to představuje zlevnění o 15 %, u elektřiny cena klesne o 7 %. Pro získání nižší ceny zákazníci nemusejí nic dělat, do vyúčtování se jim promítne automaticky. Nové ceníky se týkají asi 350 tisíc domácností, které od innogy odebírají energie na základě smluv na dobu neurčitou se základním ceníkem Standard.

Je vtipný dárek dobrou volbou k výročí?

Výběr dárku k výročí může být někdy oříškem. Chcete potěšit svého partnera či partnerku něčím speciálním, ale zároveň chcete, aby to bylo osobní, originální a nezapomenutelné. V takových případech může být vtipný dárek skvělou volbou. Přináší radost a zároveň připomíná společné zážitky a humor, který váš vztah provází. Níže se podíváme na několik otázek, které vám pomohou rozhodnout, zda je vtipný dárek tou správnou volbou pro výročí.


Discoteca Paraiso: Do tanečního klubu ve Dvanátce zveme už tuto sobotu

Představte si noc. Tep města je sladěný s rytmem diskotéky, kde se ve světlech stroboskopů stírají hranice mezi realitou a fantazií. Tahle noc (prý) všechno změní! Mimořádný zážitek čeká v koncentrované sedmdesátiminutové podobě publikum v komorním Divadle „12“ od soboty 26. října.

Národní symfonický orchestr Taiwan s hvězdným houslistou Yu-Chien Tsengem vystoupí v Ostravě

Národní symfonický orchestr Taiwan (z Tchaj-wanu) přijede poprvé ve své historii do České republiky. V rámci evropské koncertní šňůry s názvem „Turné přátelství“ zavítá prestižní tchajwanské těleso do Telče a do Ostravy, kde v pondělí 4. listopadu zahraje zcela výjimečný koncert. Jeho pořadatelem je Mezinárodní hudební festival Leoše Janáčka, který tímto koncertem završí mimořádně úspěšný rok 2024.

ČPZP: Střevní záněty postihují čím dál více lidí

Crohnova choroba a ulcerózní kolitida jsou nespecifické střevní záněty, které postihují převážně mladé lidi ve věku od 20 do 35 let. V poslední době se tato autoimunitní celoživotní onemocnění objevují i u dětí a starších lidí. Výskyt je na vzestupu, což potvrzují i data zdravotních pojišťoven. Například Česká průmyslová zdravotní pojišťovna eviduje od roku 2019 více než desetiprocentní nárůst pojištěnců s těmito diagnózami.

Magnesium bisglycinát - “superhrdina” pro ženy v perimenopauze a menopauze

První příznaky perimenopauzy mohou přicházet už brzy po čtyřicítce. Menopauza je poměrně náročnou transformační fází v životě každé ženy. Organismus se musí totiž doslova rekalibrovat a přenastavit na významné výkyvy hormonů a na následně na jejich nízké hladiny. Nemusí to být boj! Užívání magnesia, konkrétně magnesia bisglycinát, by mělo být rozhodně intervencí, kterou vyzkoušíte jako první.

Více