Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Zprávy redaktora: Inéz Bohdanová Bortoliová

Mapování módních tendů pokračuje

29. ledna 2011 9:57 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Mapování módních trendů pro jaro/léto 2011 pokračuje. Kolekce od Amisu a pánské značky Smog, kterou koupíte u New Yorkeru, se opravdu povedly. Myslím, že obzvláště u kostkované košile se mnou budete souhlasit:) 

Pavla, Desigual a pište

26. ledna 2011 9:16 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Dnes jsem byla na filmu Nevinnost. A nebylo to vůbec nevinné.  Chorobná vášeň, kterou zde předvedla Aňa s ... nebudu prozrazovat více, ať se máte na co těšit ... rozhodně rozhýbala děj. Cestou domů jsem za volantem přemýšlela, kdo stanovil hranici chorobnosti...

Svěží a nápaditá jarní móda od H&M

23. ledna 2011 9:06 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Navštívila jsem pražský showroom H&M, kde jsem si prohlédla jarní kolekci dříve, než se objeví v prodejnách této značky. Nafotila jsem pro Vás pár fotografií.

Baletka na koloběžce

20. ledna 2011 9:47 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Chtěla jsem pro Vás nafotit jarní modely. A než jsme se vydali k ostravskému Sýkorovu mostu, kde jsme fotili další kolekci „Baletky“, nasněžilo pár centimetrů sněhu. A tak jsem přivlékla nadkolenka, kotníkové boty vyměnila za vysoké kozačky, přidala hrubou šálu i kožíšek. A také jsem hodně tančila, abych nezmrzla.

Jarní prvosenky od Van Graaf

17. ledna 2011 9:17 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Včera jsem byla na party Hitradia Orion spojenou s promítáním nového filmu Turista. Johny Deep a Angelina Joli byli, jak jinak, „sexy“. A to každý zvlášť i společně. Milostný příběh, celkem očekávaného děje, navíc esteticky dokonalý, byl přesně to, co jsme s kamarádkamy potřebovaly. Jen těch překrásných šatů, interiéru a mužů, které během představení bylo na plátně.

Jít dopředu

14. ledna 2011 6:44 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Nedávno jsem se setkala u stolu se svou kamarádkou. Jedly jsme výborný oběd a po několika dnech konečně vysvitlo sluníčko. Na první pohled to vypadalo na pohodový den. Ale pohodový nebyl. Ne, pro mou kamarádku.

Pruhovaný anděl

10. ledna 2011 6:40 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Jako anděl s proužkovanými křídly jsem si připadala v novém svetru Atmosphere. Kolekci 53 jsem sestavila z trička Time Out, čepice Takko Fashion, sukně Higgins, koupené v prodejně KOD. Boty Salón Lisien, klobouk Tonak a punčochy jsou od Dagmar Milionové z Obchodního domu Elán Havířov. Kdo sháníte barevné punčochy nebo kvalitní kosmetiku Artdeco, zde nakoupíte obojí.

Čepičkování a sleva sleva sleva

8. ledna 2011 6:14 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Od příštího týdne Vám ukážu nové, jarní kolekce mých oblíbených značek. A pokud si chcete užít slevy, nyní je ten pravý čas. Navštívila jsem ostravský Avion Shopping Park a všude na mě z výloh křičely červené cedule SLEVY SLEVY SLEVY. Příjemné nakupování přeji!

Hlavou v oblacích

7. ledna 2011 6:29 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

Někdy se zasním a pak se na mě okolí zlobí, že zase neposlouchám, co mi říkají. Jenže ty sny jsou často zajímavější než realita. Tu už znám. Nemají hranice, neříká se v nich „to nejde“ a taky mě často posouvají dál. Nedávno jsem si v mysli procházela seznam svých snů za posledních pět let.

Jeho dotyk pálil aneb polštářová bitva u Amisu

4. ledna 2011 6:36 | Ostrava-město | Inéz Bohdanová Bortoliová

O Edvardovi a Belle toho bylo napsáno již mnoho. Dokonce tento blog již citoval z knihy Stmívání. Značka New Yorker se stala partnerem tohoto filmu, proto náš nový Fashion Clip je věnován Eclipse, třetímu dílu Twilight ságy.

Komerční sdělení více

innogy před zimou zlevní plyn a elektřinu zákazníkům bez fixace

Dodavatel energií innogy ještě před nástupem zimních měsíců zlevní plyn i elektřinu pro zákazníky bez fixace. Od 1. prosince se jim cena obou komodit sníží zhruba o 360 Kč za MWh. Pro dodávky plynu to představuje zlevnění o 15 %, u elektřiny cena klesne o 7 %. Pro získání nižší ceny zákazníci nemusejí nic dělat, do vyúčtování se jim promítne automaticky. Nové ceníky se týkají asi 350 tisíc domácností, které od innogy odebírají energie na základě smluv na dobu neurčitou se základním ceníkem Standard.

Je vtipný dárek dobrou volbou k výročí?

Výběr dárku k výročí může být někdy oříškem. Chcete potěšit svého partnera či partnerku něčím speciálním, ale zároveň chcete, aby to bylo osobní, originální a nezapomenutelné. V takových případech může být vtipný dárek skvělou volbou. Přináší radost a zároveň připomíná společné zážitky a humor, který váš vztah provází. Níže se podíváme na několik otázek, které vám pomohou rozhodnout, zda je vtipný dárek tou správnou volbou pro výročí.


Discoteca Paraiso: Do tanečního klubu ve Dvanátce zveme už tuto sobotu

Představte si noc. Tep města je sladěný s rytmem diskotéky, kde se ve světlech stroboskopů stírají hranice mezi realitou a fantazií. Tahle noc (prý) všechno změní! Mimořádný zážitek čeká v koncentrované sedmdesátiminutové podobě publikum v komorním Divadle „12“ od soboty 26. října.

Národní symfonický orchestr Taiwan s hvězdným houslistou Yu-Chien Tsengem vystoupí v Ostravě

Národní symfonický orchestr Taiwan (z Tchaj-wanu) přijede poprvé ve své historii do České republiky. V rámci evropské koncertní šňůry s názvem „Turné přátelství“ zavítá prestižní tchajwanské těleso do Telče a do Ostravy, kde v pondělí 4. listopadu zahraje zcela výjimečný koncert. Jeho pořadatelem je Mezinárodní hudební festival Leoše Janáčka, který tímto koncertem završí mimořádně úspěšný rok 2024.

ČPZP: Střevní záněty postihují čím dál více lidí

Crohnova choroba a ulcerózní kolitida jsou nespecifické střevní záněty, které postihují převážně mladé lidi ve věku od 20 do 35 let. V poslední době se tato autoimunitní celoživotní onemocnění objevují i u dětí a starších lidí. Výskyt je na vzestupu, což potvrzují i data zdravotních pojišťoven. Například Česká průmyslová zdravotní pojišťovna eviduje od roku 2019 více než desetiprocentní nárůst pojištěnců s těmito diagnózami.

Magnesium bisglycinát - “superhrdina” pro ženy v perimenopauze a menopauze

První příznaky perimenopauzy mohou přicházet už brzy po čtyřicítce. Menopauza je poměrně náročnou transformační fází v životě každé ženy. Organismus se musí totiž doslova rekalibrovat a přenastavit na významné výkyvy hormonů a na následně na jejich nízké hladiny. Nemusí to být boj! Užívání magnesia, konkrétně magnesia bisglycinát, by mělo být rozhodně intervencí, kterou vyzkoušíte jako první.

Více