Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Zprávy redaktora: Michal Hulva

Postup do 2. ligy Valcířům unikl o jeden bod

21. června 2012 2:58 | Frýdek-Místek | Michal Hulva

Moravskoslezská fotbalová liga skončila. Frýdek - Místek získal krásné stříbro. Poslední zápas proběhl v uplynulém víkendu na domácí půdě, na Stovkách.

6. ročník Her seniorů ve Frýdku - Místku

20. června 2012 0:00 | Frýdek-Místek | Michal Hulva

Na výherci nezáleží, záleží hlavně na dobré náladě a atmosféře. Tato věta vystihuje Hry seniorů ve Frýdku - Místku, které letos proběhly už po 6. Sportovci zasloužilého věku soutěžili v šesti disciplínách.

18. Mezinárodní folklorní festival ve Frýdku-Místku

19. června 2012 0:00 | Frýdek-Místek | Michal Hulva

Frýdek-Místek žil v uplynulém víkendu Mezinárodním folklorním festivalem. Letos byl už po 18. I tentokrát se na něm předvedly soubory z České republiky, ale samozřejmě i ze zahraničí.

Blokovému čištění bránila zaparkovaná auta

18. června 2012 1:58 | Frýdek-Místek | Michal Hulva

Blokové čištění je ve Frýdku - Místku v plném proudu. I když se ve městě provádí dlouhé roky, stále se najdou řidiči, kteří přehlédnou či ignorují značky upozorňující na čištění dané ulice.

18. ročník Mezinárodního folklorního festivalu je tady

15. června 2012 0:00 | Frýdek-Místek | Michal Hulva

18. ročník Mezinárodního folklorního festivalu je tady. Ve Frýdku - Místku a jeho okolí vystoupí bezmála dvacítka českých i zahraničních souborů. Zahájení přišlo ve středu, galakoncert a oficiální ukončení bude již tradičně v neděli v kině Petra Bezruče.

Ve Frýdku-Místku vznikne další relaxační zóna

1. června 2012 6:41 | Frýdek-Místek | Michal Hulva

Ve Frýdku-Místku bude další relaxační zóna. Neměla by v ní chybět opičí dráha, nebo třeba kvalitní plocha pro inlinebruslaře. Novou klidové prostory město má připravené ve Frýdeckém lese v prostorách bývalého vojenského areálu.

Pracovníci magistrátu F-M jsou propuštěni z vazby

27. května 2012 0:16 | Frýdek-Místek | Michal Hulva

Dva z dočasně zadržených v souvislosti s manipulováním veřejných zakázek jsou doma se svými rodinami. Řeč je o řediteli městské policie a vedoucím IT oddělení frýdeckomísteckého magistrátu.

Oáza klidu v Raškovicích se otevře 16. června

26. května 2012 0:00 | Frýdek-Místek | Michal Hulva

Oáza zdravého a šťastného života v Raškovicích se už brzy dočká oficiálního otevření. Vybudovali ji zakladatelé školy jógy Karakal ve Frýdku - Místku. Oáza už dnes nabízí různé druhy ozdravných pobytů.

Rozsáhlá policejní akce Enduro v Beskydech

25. května 2012 0:00 | Frýdek-Místek | Michal Hulva

Enduro. Tak se jmenovala rozsáhlá policejní akce, kterou v pátek spustili strážci zákona v Beskydech. Zaměřená byla na neoprávněné průjezdy chráněnou krajinnou oblastí. Policisté ale také kontrolovali řidičáky a hledali osoby v pátrání.

Omezení na estakádě nemá vliv na MHD zdarma

21. května 2012 6:34 | Frýdek-Místek | Michal Hulva

V souvislosti s dopravním omezením na frýdeckomísteckém hlavním tahu panovaly obavy, že autobusy městské hromadné dopravy budou jezdit se zpožděním. Ruku v ruce s tím by klesl zájem o MHD zdarma. K tomu ale nedošlo. Zájemců o MHD zdarma neubývá, ale naopak.

Komerční sdělení více

Největší český festival otevírá své brány! Beats for Love slaví 10. narozeniny

Přepište dějiny! Parafráze slavné hlášky komentátora Roberta Záruby je namístě. Beats for Love totiž slaví jubilejní 10. ročník a právě dnes, 3. července otevírá své brány. První kulaté narozeniny budou velkolepé – s nejnašlapanějším programem v historii v čele s francouzskou superhvězdou Davidem Guettou, novou podobou některých scén, spuštěním bezhotovostního systému plateb i výraznými změnami v areálu.

Od bolesti ruky pomohla muži neuromodulace v oblasti krční páteře

Lékaři z Centra pro léčbu bolesti spolu s neurochirurgy FN Ostrava provedli první neuromodulaci v oblasti krční páteře. Dvaapadesátiletý muž trpěl nesnesitelnými bolestmi ruky a ramene. Všechny dosavadní formy léčby pomocí léků a dalších technik tlumících bolest měly jen krátkodobý účinek. Neuromodulace proběhla úspěšně, ataky bolesti nyní pacientovi tlumí jemné elektrické pulsy.

HSF System postavilo v Ostravě inovativní venkovní coworkingové centrum

Obyvatelé Ostravy získali nový ekologický coworkingový prostor. Ojedinělý komunitní modul vznikl z nápadu neziskové organizace Koutek světa pro děti na základě programu na revitalizaci veřejného prostoru TVOŘÍME PROSTOR města Ostravy, a hlavně díky stavební skupině HSF System z holdingu PURPOSIA Group.


Jak vytvořit parádní fotoknihu

V době, kdy jsou naše telefony přeplněny fotografiemi, se fotokniha stává skvělým řešením, jak krásné momenty uchovat v tištěné podobě. Fotokniha, může být nejen rodinným archivem, ale lze ji využít jako cestovatelský deník, umělecký projekt nebo marketingový nástroj k prezentaci produktů.

11 důvodů, proč v létě vyrazit do Velkých Karlovic

Udělejte si o prázdninách výlet do Velkých Karlovic. Ať už vyrazíte na otočku nebo rovnou na pár dnů, Resort Valachy v údolí Léskové je úžasné místo, kde si užijí milovníci relaxace, dobrého jídla, sportovci i rodiny s dětmi.

Infektologové doporučují očkování proti žloutence typu A

Lékaři FN Ostrava doporučují, aby se lidé nechali naočkovat proti žloutence typu A. Vakcína je účinně ochrání před onemocněním, kterému se přezdívá nemoc špinavých rukou. Několik pacientů s touto diagnózou je v současnosti hospitalizovaných i na Klinice infekčního lékařství FN Ostrava.

Více