Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>
Palkovický miniexpres

Palkovický miniexpres

Palkovické podniky zvou na svatomartinské speciality

Palkovické podniky zvou na svatomartinské speciality

Také v Palkovicích si lidé připomenou svatého Martina. Na tradiční svatomartinskou husu lákají i místní podniky.

Martin Buc, provozovatel restaurace Myšák Western Ranch: „U příležitosti sv. Martina u nás ve Western Ranchi budeme připravovat tradiční husí hody. Nabídneme paštiku, polévku, klasické husí stehno se zelím, knedlíkem a lokšemi. Jako druhé jídlo budeme mít lokše plněné trhaným masem a chybět nebude ani sladká tečka. Tu si ale necháme jako překvapení, takže určitě stojí za to přijít k nám na Myšák Western Ranch. Svatomartinské hody u nás budou probíhat od úterý 12. do neděle 16. listopadu. Je vhodnější udělat si rezervaci na telefonním čísle, které najdete na webových stránkách či na sociálních sítích.“

Radomír Čepán, provozovatel restaurace Pod Habešem: „V naší restauraci Pod Habešem jsme si pro naše hosty letos připravili také svatomartinskou nabídku, kde máme spoustu specialit, jako je domácí paštika, husí kaldoun a tradiční husí stehno s červeným i bílým zelím a variací karlovarského, houskového a domácího bramborového knedlíku. Dále nabízíme grilované kachní prso na zelenině. Jako specialitu jsme letos připravili domácí knedlíky plněné trhaným husím masem s cibulkou na moravském zelí. Manželka letos tradičně upekla specialitu – domácí dýňový cheesecake. A pro děti jsme také zařadili něco malého do nabídky, aby si mohly vybrat.“

---

Mohlo by Vás také zajímat

Pořad: Palkovický miniexpres
Palkovické podniky zvou na svatomartinské speciality
09. listopadu 2025, 16:50

Palkovické podniky zvou na svatomartinské speciality

Také v Palkovicích si lidé připomenou svatého Martina. Na tradiční svatomartinskou husu lákají i místní podniky.

Martin Buc, provozovatel restaurace Myšák Western Ranch: „U příležitosti sv. Martina u nás ve Western Ranchi budeme připravovat tradiční husí hody. Nabídneme paštiku, polévku, klasické husí stehno se zelím, knedlíkem a lokšemi. Jako druhé jídlo budeme mít lokše plněné trhaným masem a chybět nebude ani sladká tečka. Tu si ale necháme jako překvapení, takže určitě stojí za to přijít k nám na Myšák Western Ranch. Svatomartinské hody u nás budou probíhat od úterý 12. do neděle 16. listopadu. Je vhodnější udělat si rezervaci na telefonním čísle, které najdete na webových stránkách či na sociálních sítích.“

Radomír Čepán, provozovatel restaurace Pod Habešem: „V naší restauraci Pod Habešem jsme si pro naše hosty letos připravili také svatomartinskou nabídku, kde máme spoustu specialit, jako je domácí paštika, husí kaldoun a tradiční husí stehno s červeným i bílým zelím a variací karlovarského, houskového a domácího bramborového knedlíku. Dále nabízíme grilované kachní prso na zelenině. Jako specialitu jsme letos připravili domácí knedlíky plněné trhaným husím masem s cibulkou na moravském zelí. Manželka letos tradičně upekla specialitu – domácí dýňový cheesecake. A pro děti jsme také zařadili něco malého do nabídky, aby si mohly vybrat.“

---

Zdroj: https://polar.cz/index.php/porady/palkovicky-miniexpres/palkovicky-miniexpres-09-11-2025-16-53