Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

​ČPZP přispívá mužům i na léčbu intimních problémů

16. června 2015, 13:05

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna se v rámci svých preventivních programů zaměřuje i na řešení intimních potíží svých pojištěnců. Mužům totiž přispívá na léčbu erektilní dysfunkce částkou 500 korun. ČPZP tento příspěvek nabízí jako jediná pojišťovna na našem trhu.

​HASTRMANOVO NOČNÍ BREKEKE 19.6.2015

15. června 2015, 22:09

Vodní mlýn Wesselsky, Odry-Loučky zve všechny děti i dospělé na komentované prohlídky areálu a mlýna spojené s hledáním hastrmana lucerničkou, s tancem víl a nočním pouštěním lodiček ve strouze.

Přijeďte do Nového Jičína na jarmark řemesel

15. června 2015, 22:04

​Zveme vás ve čtvrtek a pátek ve dnech 18.6. - 19.6.2015 od 8:00 - 17:00 hod. na Masarykovo náměstí v Novém Jičíně, kde proběhne Novojičínský jarmark - Řemeslný.

Na Beats for Love 2015 do Ostravy přijede DJ Fresh

15. června 2015, 6:49

Pořadatelé největšího festivalu taneční hudby ve střední Evropě Beats for Love, který se koná 2. – 5.7.2015 představují měsíc před festivalem nečekaně druhou hlavní hvězdu letošního ročníku! Do České Republiky míří světová hvězda DJ Fresh!

​Pivobraní aneb festival zlatavého moku v Novém Jičíně

15. června 2015, 6:43

Užijte si pivobraní aneb festival zlatavého moku na Masarykově náměstí v Novém Jičíně 27.6. 2015.

Slezského divadla Opava uvádí operní inscenaci NÁPOJ LÁSKY

12. června 2015, 8:17

Gaetano Donizetti napsal 73 scénických děl. Nápoj lásky patří k oblíbeným dílům žánru opery buffa (komické opery), která navazuje na commedii dell´arte. Premiéru měla v roce 1832 v Miláně. Autorem libreta je Felice Romani, který čerpal z libreta Eugena Scriba k Auberově opeře Čarovný nápoj z roku 1831.

V Elektrárně Dětmarovice se poprvé v historii hrálo divadlo

11. června 2015, 9:53

Areál Elektrárny Dětmarovice, která letos slaví 40. výročí zahájení provozu, obsadili na začátku června divadelníci. Pod čtvrtou chladící věží největší klasické elektrárny na Moravě postavili improvizovaný boxerský ring, v němž se představila Markéta Vacovská za doprovodu Lenky Dusilové v představení One Step Before the Fall, volně inspirovaném životem legendárního boxera Muhammada Aliho.

​Festival Dream Factory Ostrava nabídl divadlo v Dole Hlubina

11. června 2015, 9:44

V neděli 7. června završilo představení Les slovenského Komorného divadla Martin šestidenní maraton 7. ročníku festivalu Dream Factory Ostrava. Divadelní přehlídka nabídla třicítku produkcí.

Danger, Clark a Telefon Tel Aviv na Colours of Ostrava

10. června 2015, 13:12

Taháky elektronické scény na Colours of Ostrava jsou Danger, Clark, Telefon Tel Aviv či Nathan Fake. ​Vznikne zde nová afterparty zóna.

Velký Gatsby poprvé na českém jevišti

10. června 2015, 12:59

Soubor činohry Národního divadla moravskoslezského čeká v divadelní sezóně poslední titul – česká premiéra dramatizace jednoho z nejslavnějších románů moderní americké literatury Velký Gatsby.

Komerční sdělení více

Kompletní průvodce dovolenou v Turecku: Nechte se okouzlit Orientem

Turecko je jednou z nejoblíbenějších destinací pro dovolenou, a to z dobrého důvodu. Tato země nabízí fascinující směs východních a západních vlivů, bohatou historii, nádherné pláže a jedinečnou kuchyni, která vás nadchne. Pokud plánujete svou dovolenou v Turecku (nebo o ní jen přemýšlíte), tento komplexní průvodce vám poskytne všechny informace, které potřebujete pro nezapomenutelný zážitek.

Dětskou kliniku FNO ovládli Pokémoni

Vestibul Kliniky dětského lékařství FN Ostrava se na jedno dopoledne změnil v ráj Pokémonů. Organizátoři z neziskové organizace Haima Ostrava, která při klinice funguje a dlouhodobě pomáhá vážně nemocným dětem a jejich rodinám, připravili návštěvníkům ze všech dětských oddělení fakultní nemocnice pestrý program s názvem Tvoř, hraj a bojuj.


Společně do hor! Déšť – nedéšť pomoci chlapci s handicapem!

Vodaři pomáhají. Voda nevoda, déšť nedéšť. Téměř 70 zaměstnanců SmVaK Ostrava vyrazilo v sobotu 5. října na ikonický lašský kopec Čupek mezi Baškou a Metylovicemi na Frýdecko-Místecku. Druhý ročník akce Společně do hor! musel být kvůli povodňové situaci odložen, a nakonec se konal v deštivém počasí, i když nepršelo s takovou intenzitou jako v původně plánovaném termínu. A vysoká účast pomohla dobré věci!

Důležité informace o údolní nádrži Nové Heřminovy ve světle povodně 2024

Rozhodnutí Vlády ČR v roce 2008 o protipovodňové ochraně na horním toku řeky Opavy předcházela skoro stovka odborných studií, výpočtů expertů a prověření všech možných variant. V roce 2012 obdržel projekt kladné stanovisko posouzení záměru „Nádrže Nové Heřminovy, úprav Opavy a související opatření“, na životní prostředí, tzv. EIA. EIA nepozbyla nikdy platnosti a byla Ministerstvem životního prostředí v letošním roce prodloužena. Byly zhotoveny dílčí stavební objekty, jejichž funkce není podmíněna vodní nádrží Nové Heřminovy.

Více