Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Pěvecká soutěž Hvězda ze vsi již zná svého vítěze

25. ledna 2010, 16:25

V sobotu 23. 1. 2010 v 19:00 proběhlo v Hostinci U Čestmíra v Krásném Poli finálové kolo pěvecké soutěže Hvězda ze vsi. Do superfinále se dostalo deset nadějných zpěváků a zpěvaček, kteří se ze sebe snažili dostat to nejlepší. Účast byla více než hojná, a proto se z kapacitních důvodů na některé fanoušky vůbec nedostalo. TV Polar však byla u toho.

Florbalový turnaj ČEZ Street Hockey vypukne již po sedmé

25. ledna 2010, 12:24

Letos se již po sedmé uskuteční tradiční žákovský florbalový turnaj ČEZ Street Hockey, kterého se jako každý rok zůčastní tisícovky mladých sportovců. Hlavním mottem turnaje je jako vždy dobrá zábava a fair play.

Finále pěvecké soutěže Hvězda ze vsi se blíží

19. ledna 2010, 15:27

Z podnětu vyplnění volného času dlouhých zimních večerů vznikla v několika obcích Moravskoslezského kraje pěvecká soutěž Hvězda ze vsi, čili Vesnická superstar. Soutěž již odstartovala castingem, poté následovala vyřazovací kola a vyvrcholí blížícím se superfinále.

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna prodlužuje platnost starých průkazů

18. prosince 2009, 7:28

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna (ČPZP) vychází vstříc svým pojištěncům, kteří si ještě nestihli vyměnit průkazy zdravotního pojištění bývalé České národní zdravotní pojišťovny (ČNZP) nebo Hutnické zaměstnanecké pojišťovny (HZP) za nový průkaz ČPZP. Umožní jim totiž čerpat lékařskou péči ještě v následujícím období po 1. lednu 2010.

Nechejte proniknout Vánoce do celého domova...

4. prosince 2009, 9:06

Víte, jak slaví advent a Vánoce ve Švédsku? Stejně jako u nás... A nechybí jim ani adventní kalendář, který letos pro své návštěvníky ve zcela netradiční podobě připravil také ostravský obchodní dům IKEA...

Ostravský Avion ukončil první část vedoucí k rozšíření centra!

3. prosince 2009, 7:56

Ostravský Avion Shopping Park dokončil rekonstrukci hypermarketu Albert a otevírá dalších 15 obchodů! Celková velikost nákupního centra bude po realizaci kompletního projektu více než 100 tisíc čtverečních metrů a lidé zde najdou zhruba 200 obchodů!

Lašské pivní kúpele

1. prosince 2009, 6:31

Lašské pivní kúpele ve Štramberku potěší vaše oči, mysl i tělo. Vyjímečná procedura využívající minerální látky a vitamíny, které vznikají při výrobě a zrání piva vás dobře naladí nejen v nepříznivých zimních dnech.

Doneste si zvoneček, rozsvítíme stromeček!

30. listopadu 2009, 11:50

Vánoční stromy a světelná výzdoba ve Frýdku-Místku se slavnostně rozzáří již příští pátek 4. prosince, a to při tradiční akci Doneste si zvoneček, rozsvítíme stromeček aneb Mikuláš po staročesku. Konat se bude na náměstí Svobody v Místku od 15 hodin.

Konference Hluk 2009

24. listopadu 2009, 7:23

1. odborná konference Hluk 2009, s podtitulem „Snižování hlukových zátěží - příležitost pro stavební firmy" se konala v polovině listopadu v hotelu Novotel v Praze. Setkání se účastnilo celkem 100 odborníků.

Místo křtu grandiózní rozptyl!

23. listopadu 2009, 12:43

Tradiční křest, který provází většinu knižních novinek, nahradila dvojice ostravských autorů, prozaik Miroslav Sehnal a básník Břetislav Uhlář, grandiózním rozptylem. Připravili ho jako recesní klubovou show se spoustou více či méně známých umělců.

Komerční sdělení více

Třetí den Beats for Love: Poklona fanouškům, charita i nekonečná party pod taktovkou Brazilce Aloka

Festival Beats for Love má za sebou tři ze čtyř dnů jubilejního 10. ročníku. A nálada fanoušků v areálu jako by odpovídala pohledu do kalendáře – byla totiž sváteční. Atmosféra gradovala až do nočního vystoupení 4. nejlepšího DJ planety Brazilce Aloka, poté se dav přesunul na ostatní scény. Návštěvníci navíc dál štědře podporovali v rámci projektu Beats for Charity i devítiletou Isabel a sedmiměsíčního Doriana.

Taneční hudba odehnala mraky. V Ostravě začal 10. ročník festivalu Beats for Love

Že ostravské publikum na Beats for Love umí divy, je dobře známé. Při prvním dnu letošního 10. ročníku se ale návštěvníkům dokonce podařilo porazit počasí. Těsně před otevřením bran totiž na areál v Dolních Vítkovicích dopadaly kapky deště, postupně se ale oblačnost roztrhala. A jeden z headlinerů festivalu belgický DJ Lost Frequencies si mohl užívat pohled nejen na tančící fanoušky, ale i na západ slunce.


Největší český festival otevírá své brány! Beats for Love slaví 10. narozeniny

Přepište dějiny! Parafráze slavné hlášky komentátora Roberta Záruby je namístě. Beats for Love totiž slaví jubilejní 10. ročník a právě dnes, 3. července otevírá své brány. První kulaté narozeniny budou velkolepé – s nejnašlapanějším programem v historii v čele s francouzskou superhvězdou Davidem Guettou, novou podobou některých scén, spuštěním bezhotovostního systému plateb i výraznými změnami v areálu.

Od bolesti ruky pomohla muži neuromodulace v oblasti krční páteře

Lékaři z Centra pro léčbu bolesti spolu s neurochirurgy FN Ostrava provedli první neuromodulaci v oblasti krční páteře. Dvaapadesátiletý muž trpěl nesnesitelnými bolestmi ruky a ramene. Všechny dosavadní formy léčby pomocí léků a dalších technik tlumících bolest měly jen krátkodobý účinek. Neuromodulace proběhla úspěšně, ataky bolesti nyní pacientovi tlumí jemné elektrické pulsy.

HSF System postavilo v Ostravě inovativní venkovní coworkingové centrum

Obyvatelé Ostravy získali nový ekologický coworkingový prostor. Ojedinělý komunitní modul vznikl z nápadu neziskové organizace Koutek světa pro děti na základě programu na revitalizaci veřejného prostoru TVOŘÍME PROSTOR města Ostravy, a hlavně díky stavební skupině HSF System z holdingu PURPOSIA Group.

Více