Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

TV POLAR a město Ostrava získali ocenění na veletrhu Regiontour

1. ledna 2008, 0:00

Regiontour je největší veletrh cestovního ruchu v České republice. Také letos zde mělo svou prezentaci město Ostrava. Návštěvníkům se mimo jiné představilo formou multimediální prezentace, kterou vyrobila Televize POLAR.

Zimní svezení s novým Hyundai ix 35

1. ledna 2008, 0:00

Autosalon Hyundai zve všechny své zákazníky a příznivce vozů Hyundai k návštěvě autosalonu a zejména otestování vlastností a komfortu nového modelu Hyundai ix 35.

Silvestr pod Trúbou ve Štramberku

1. ledna 2008, 0:00

Už popáté se sejdou obyvatelé Štramberka, návštěvníci z blízkého okolí a vyznavači magické atmosféry tohoto městečka z větších dálek, aby silvestrovský večer prožili na mrazivém venkovním povětří či v teple stylových restaurací.

Turnaj ČEZ Street Hockey přilákal šest a půl tisíce dětí

1. ledna 2008, 0:00

Ostravská televize Polar ve spolupráci s generálním partnerem, Skupinou ČEZ, pořádá letos už po sedmé největší žákovský turnaj s názvem ČEZ Street Hockey 2010. Populární florbalový podnik opět přivede ke sportu tisícovky dětí a doufejme, že stejně jako v předchozích ročnících proběhne v duchu fair play.

Modrá pyramida dává zelenou úsporám

1. ledna 2008, 0:00

Nejzelenější úvěr je ve skutečnosti modrý. Modrá pyramida dává zelenou ekologickému bydlení a úsporám energie, které již nejsou pouze výhradou majetných obyvatel. Svým klientům pomáhá získat státní dotace z programu Zelená úsporám do výše až 60% z ceny projektu a navíc poskytuje půjčky až 100% z ceny projektu s možností mimořádných vkladů a splátek bez sankcí.

Kostel Svatého Ducha v Ostravě-Zábřehu uvítal druhý festivalový den Souznění

1. ledna 2008, 0:00

Pořadatelé si zvolili poprvé za 10. let svého působení pro koncert duchovní hudby architektonicky novodobou sakrální budovu. Volba byla naprosto správná. Díky vstřícnému přístupu faráře Vítězslava Řehulky a jeho spolupracovníků se mohly prostory moderního eliptického kostela rozeznít barokní duchovní hudbou.

Hlasujte a rozhodněte, které projekty získají finanční dar z programu Prazdroj lidem!

1. ledna 2008, 0:00

Finanční příspěvek ve výši 2,5 mil. Kč rozdělí v regionech Frýdecko-Místecko, Třinecko, Jablunkovsko a Ostravsko společnost Plzeňský Prazdroj prostřednictvím svého dárcovského programu Prazdroj lidem. O tom, které projekty dar získají, rozhodujete právě vy. Hlasovat můžete třemi způsoby: prostřednictvím el. formuláře na internetu, DMS či tištěného kuponu.

Stromeček pro Domeček

1. ledna 2008, 0:00

Nový projekt občanského sdružení KIWANIS s názvem „Stromeček pro Domeček" byl určen dětem z dětského centra v Ostravě Zábřehu, které zajišťuje péči dětem do pěti let. V pasáži obchodního centra u vánočního stromu byl umístěn seznam dětí s dárky, které si přály pod stromeček.

Společnost Dalkia Česká republika modernizuje své technologie

1. ledna 2008, 0:00

Společnost Dalkia Česká republika v rámci své Politiky trvale udržitelného rozvoje neustále inovuje a zdokonaluje svá energetická zařízení, aby byla co nejúčinnější a nejekologičtější.

Internetový portál Czech Property Market byl představen na konferenci Developers to Region

1. ledna 2008, 0:00

Akciová společnost AVÍZO, a.s. uvedla na web novou verzi svého portálu pro developery i ostatní subjekty podnikající v oborech souvisejících s investiční výstavbou v real - estate sektoru, portál Czech Property Market (CPM), www.eCPM.cz.

Komerční sdělení více

Jak vytvořit parádní fotoknihu

V době, kdy jsou naše telefony přeplněny fotografiemi, se fotokniha stává skvělým řešením, jak krásné momenty uchovat v tištěné podobě. Fotokniha, může být nejen rodinným archivem, ale lze ji využít jako cestovatelský deník, umělecký projekt nebo marketingový nástroj k prezentaci produktů.


11 důvodů, proč v létě vyrazit do Velkých Karlovic

Udělejte si o prázdninách výlet do Velkých Karlovic. Ať už vyrazíte na otočku nebo rovnou na pár dnů, Resort Valachy v údolí Léskové je úžasné místo, kde si užijí milovníci relaxace, dobrého jídla, sportovci i rodiny s dětmi.

Infektologové doporučují očkování proti žloutence typu A

Lékaři FN Ostrava doporučují, aby se lidé nechali naočkovat proti žloutence typu A. Vakcína je účinně ochrání před onemocněním, kterému se přezdívá nemoc špinavých rukou. Několik pacientů s touto diagnózou je v současnosti hospitalizovaných i na Klinice infekčního lékařství FN Ostrava.

Více