Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Hlasujte a rozhodněte, které projekty získají finanční dar z programu Prazdroj lidem!

1. ledna 2008, 0:00

Finanční příspěvek ve výši 2,5 mil. Kč rozdělí v regionech Frýdecko-Místecko, Třinecko, Jablunkovsko a Ostravsko společnost Plzeňský Prazdroj prostřednictvím svého dárcovského programu Prazdroj lidem. O tom, které projekty dar získají, rozhodujete právě vy. Hlasovat můžete třemi způsoby: prostřednictvím el. formuláře na internetu, DMS či tištěného kuponu.

Stromeček pro Domeček

1. ledna 2008, 0:00

Nový projekt občanského sdružení KIWANIS s názvem „Stromeček pro Domeček" byl určen dětem z dětského centra v Ostravě Zábřehu, které zajišťuje péči dětem do pěti let. V pasáži obchodního centra u vánočního stromu byl umístěn seznam dětí s dárky, které si přály pod stromeček.

Společnost Dalkia Česká republika modernizuje své technologie

1. ledna 2008, 0:00

Společnost Dalkia Česká republika v rámci své Politiky trvale udržitelného rozvoje neustále inovuje a zdokonaluje svá energetická zařízení, aby byla co nejúčinnější a nejekologičtější.

Internetový portál Czech Property Market byl představen na konferenci Developers to Region

1. ledna 2008, 0:00

Akciová společnost AVÍZO, a.s. uvedla na web novou verzi svého portálu pro developery i ostatní subjekty podnikající v oborech souvisejících s investiční výstavbou v real - estate sektoru, portál Czech Property Market (CPM), www.eCPM.cz.

Ostrava trhá rekordy, přidává 10. den festivalu

1. ledna 2008, 0:00

Minulý pátek byl slavnostně odstartován 7. ročník Mezinárodního festivalu outdoorových filmů. Od soboty 17. října probíhají paralelně v ostravském klubu Atlantik, Minikině a Hvězdárně a planetáriu J. Palisy filmové projekce a besedy. Většina filmových bloků je vyprodána.

ČEZ postavil novou výtopnu na bázi plynového kotle

1. ledna 2008, 0:00

Desetitisícové městečko Mohelnice v olomouckém kraji se dočkalo nového zdroje tepla a teplé vody. Společnost ČEZ Energetické služby zde vystavěla novou výtopnu na bázi plynového kotle a moderního teplovodního vedení.

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna otevře další pobočku v Ostravě

1. ledna 2008, 0:00

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna (ČPZP) vychází vstříc lidem žijícím na jihu města Ostravy, kteří až dosud museli za jejími službami dojíždět jinam. V pondělí 1. března otevře novou pobočku na ostravském sídlišti Hrabůvka. Pojištěnci ČPZP ji najdou ve vestibulu zdejší polikliniky, kde jim bude sloužit každý pracovní den.

Komerční sdělení více

Největší český festival otevírá své brány! Beats for Love slaví 10. narozeniny

Přepište dějiny! Parafráze slavné hlášky komentátora Roberta Záruby je namístě. Beats for Love totiž slaví jubilejní 10. ročník a právě dnes, 3. července otevírá své brány. První kulaté narozeniny budou velkolepé – s nejnašlapanějším programem v historii v čele s francouzskou superhvězdou Davidem Guettou, novou podobou některých scén, spuštěním bezhotovostního systému plateb i výraznými změnami v areálu.

Od bolesti ruky pomohla muži neuromodulace v oblasti krční páteře

Lékaři z Centra pro léčbu bolesti spolu s neurochirurgy FN Ostrava provedli první neuromodulaci v oblasti krční páteře. Dvaapadesátiletý muž trpěl nesnesitelnými bolestmi ruky a ramene. Všechny dosavadní formy léčby pomocí léků a dalších technik tlumících bolest měly jen krátkodobý účinek. Neuromodulace proběhla úspěšně, ataky bolesti nyní pacientovi tlumí jemné elektrické pulsy.

HSF System postavilo v Ostravě inovativní venkovní coworkingové centrum

Obyvatelé Ostravy získali nový ekologický coworkingový prostor. Ojedinělý komunitní modul vznikl z nápadu neziskové organizace Koutek světa pro děti na základě programu na revitalizaci veřejného prostoru TVOŘÍME PROSTOR města Ostravy, a hlavně díky stavební skupině HSF System z holdingu PURPOSIA Group.


Jak vytvořit parádní fotoknihu

V době, kdy jsou naše telefony přeplněny fotografiemi, se fotokniha stává skvělým řešením, jak krásné momenty uchovat v tištěné podobě. Fotokniha, může být nejen rodinným archivem, ale lze ji využít jako cestovatelský deník, umělecký projekt nebo marketingový nástroj k prezentaci produktů.

Více