Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Společnost Auto Heller pořádala pro své zákazníky školu smyku

1. ledna 2008, 0:00

Společnost AUTO Heller ve spolupráci s firmou HCT.CZ pořádala již podruhé pro své klienty Školu smyku. Ideální zimní podmínky a profesionální přístup instruktorů přispěly k výjimečnému zážitku všech zúčastněných.

Betlémy na hradě

1. ledna 2008, 0:00

Až do 10. ledna se můžete přijít podívat do galerie Slezskoostravskoho hradu na již 9. ročník výstavy betlémů.

TV POLAR a město Ostrava získali ocenění na veletrhu Regiontour

1. ledna 2008, 0:00

Regiontour je největší veletrh cestovního ruchu v České republice. Také letos zde mělo svou prezentaci město Ostrava. Návštěvníkům se mimo jiné představilo formou multimediální prezentace, kterou vyrobila Televize POLAR.

Zimní svezení s novým Hyundai ix 35

1. ledna 2008, 0:00

Autosalon Hyundai zve všechny své zákazníky a příznivce vozů Hyundai k návštěvě autosalonu a zejména otestování vlastností a komfortu nového modelu Hyundai ix 35.

Silvestr pod Trúbou ve Štramberku

1. ledna 2008, 0:00

Už popáté se sejdou obyvatelé Štramberka, návštěvníci z blízkého okolí a vyznavači magické atmosféry tohoto městečka z větších dálek, aby silvestrovský večer prožili na mrazivém venkovním povětří či v teple stylových restaurací.

Turnaj ČEZ Street Hockey přilákal šest a půl tisíce dětí

1. ledna 2008, 0:00

Ostravská televize Polar ve spolupráci s generálním partnerem, Skupinou ČEZ, pořádá letos už po sedmé největší žákovský turnaj s názvem ČEZ Street Hockey 2010. Populární florbalový podnik opět přivede ke sportu tisícovky dětí a doufejme, že stejně jako v předchozích ročnících proběhne v duchu fair play.

Modrá pyramida dává zelenou úsporám

1. ledna 2008, 0:00

Nejzelenější úvěr je ve skutečnosti modrý. Modrá pyramida dává zelenou ekologickému bydlení a úsporám energie, které již nejsou pouze výhradou majetných obyvatel. Svým klientům pomáhá získat státní dotace z programu Zelená úsporám do výše až 60% z ceny projektu a navíc poskytuje půjčky až 100% z ceny projektu s možností mimořádných vkladů a splátek bez sankcí.

Kostel Svatého Ducha v Ostravě-Zábřehu uvítal druhý festivalový den Souznění

1. ledna 2008, 0:00

Pořadatelé si zvolili poprvé za 10. let svého působení pro koncert duchovní hudby architektonicky novodobou sakrální budovu. Volba byla naprosto správná. Díky vstřícnému přístupu faráře Vítězslava Řehulky a jeho spolupracovníků se mohly prostory moderního eliptického kostela rozeznít barokní duchovní hudbou.

Hlasujte a rozhodněte, které projekty získají finanční dar z programu Prazdroj lidem!

1. ledna 2008, 0:00

Finanční příspěvek ve výši 2,5 mil. Kč rozdělí v regionech Frýdecko-Místecko, Třinecko, Jablunkovsko a Ostravsko společnost Plzeňský Prazdroj prostřednictvím svého dárcovského programu Prazdroj lidem. O tom, které projekty dar získají, rozhodujete právě vy. Hlasovat můžete třemi způsoby: prostřednictvím el. formuláře na internetu, DMS či tištěného kuponu.

Stromeček pro Domeček

1. ledna 2008, 0:00

Nový projekt občanského sdružení KIWANIS s názvem „Stromeček pro Domeček" byl určen dětem z dětského centra v Ostravě Zábřehu, které zajišťuje péči dětem do pěti let. V pasáži obchodního centra u vánočního stromu byl umístěn seznam dětí s dárky, které si přály pod stromeček.

Komerční sdělení více

Horníci z OKD si nechají zkontrolovat zdravotní stav a zaměří se na zdravý životní styl

Po čtyři říjnové čtvrtky budou mít zaměstnanci těžební společnosti OKD příležitost udělat něco pro své zdraví a tělesnou kondici. Přímo v prostorách Dolu ČSM mohou absolvovat preventivní vyšetření zraku i znamének, nechat si zanalyzovat složení těla, zkontrolovat chodidla, změřit krevní tlak, cévní věk, tělesnou kondici či hladinu PSA, která vypovídá o zdraví prostaty, zkonzultovat se specialisty výživu a spánek nebo se poradit s psychologem.

ArcelorMittal Tubular Products Karviná chce vstoupit na trh tepelných rozvodů

ArcelorMittal Tubular Products Karviná, přední výrobce ocelových tenkostěnných profilů a trubek pod značkou JÄKL, realizoval významnou inovaci provozu Rourovny. Nově zprovozněná linka umožní výrobu trubek v délkách až 12 metrů, které najdou uplatnění zejména v oblasti tepelných rozvodů. Společnost díky této investici posiluje svou pozici na trhu a otevírá si nové obchodní příležitosti.


Podcast FNO: Nástroje umělé inteligence jsou v hlavní roli mezinárodní konference

Multifunkční hala GONG v Dolních VÍTKOVICÍCH bude v prvních dubnových dnech hostit premiérovou konferenci, zaměřenou na využití umělé inteligence a inovativních technologií nejen v medicíně. Autorem myšlenky a hlavním organizátorem akce je doc. MUDr. Ondřej Volný, Ph.D., FESO z Neurologické kliniky FN Ostrava a LF OU. V podcastu mimo jiné vysvětluje, proč bude konference otevřená nejen odborníkům, ale také laikům a pacientským organizacím.

Více