Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Společnost Dalkia Česká republika modernizuje své technologie

1. ledna 2008, 0:00

Společnost Dalkia Česká republika v rámci své Politiky trvale udržitelného rozvoje neustále inovuje a zdokonaluje svá energetická zařízení, aby byla co nejúčinnější a nejekologičtější.

Internetový portál Czech Property Market byl představen na konferenci Developers to Region

1. ledna 2008, 0:00

Akciová společnost AVÍZO, a.s. uvedla na web novou verzi svého portálu pro developery i ostatní subjekty podnikající v oborech souvisejících s investiční výstavbou v real - estate sektoru, portál Czech Property Market (CPM), www.eCPM.cz.

Ostrava trhá rekordy, přidává 10. den festivalu

1. ledna 2008, 0:00

Minulý pátek byl slavnostně odstartován 7. ročník Mezinárodního festivalu outdoorových filmů. Od soboty 17. října probíhají paralelně v ostravském klubu Atlantik, Minikině a Hvězdárně a planetáriu J. Palisy filmové projekce a besedy. Většina filmových bloků je vyprodána.

ČEZ postavil novou výtopnu na bázi plynového kotle

1. ledna 2008, 0:00

Desetitisícové městečko Mohelnice v olomouckém kraji se dočkalo nového zdroje tepla a teplé vody. Společnost ČEZ Energetické služby zde vystavěla novou výtopnu na bázi plynového kotle a moderního teplovodního vedení.

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna otevře další pobočku v Ostravě

1. ledna 2008, 0:00

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna (ČPZP) vychází vstříc lidem žijícím na jihu města Ostravy, kteří až dosud museli za jejími službami dojíždět jinam. V pondělí 1. března otevře novou pobočku na ostravském sídlišti Hrabůvka. Pojištěnci ČPZP ji najdou ve vestibulu zdejší polikliniky, kde jim bude sloužit každý pracovní den.

Komerční sdělení více

Horníci z OKD si nechají zkontrolovat zdravotní stav a zaměří se na zdravý životní styl

Po čtyři říjnové čtvrtky budou mít zaměstnanci těžební společnosti OKD příležitost udělat něco pro své zdraví a tělesnou kondici. Přímo v prostorách Dolu ČSM mohou absolvovat preventivní vyšetření zraku i znamének, nechat si zanalyzovat složení těla, zkontrolovat chodidla, změřit krevní tlak, cévní věk, tělesnou kondici či hladinu PSA, která vypovídá o zdraví prostaty, zkonzultovat se specialisty výživu a spánek nebo se poradit s psychologem.

ArcelorMittal Tubular Products Karviná chce vstoupit na trh tepelných rozvodů

ArcelorMittal Tubular Products Karviná, přední výrobce ocelových tenkostěnných profilů a trubek pod značkou JÄKL, realizoval významnou inovaci provozu Rourovny. Nově zprovozněná linka umožní výrobu trubek v délkách až 12 metrů, které najdou uplatnění zejména v oblasti tepelných rozvodů. Společnost díky této investici posiluje svou pozici na trhu a otevírá si nové obchodní příležitosti.


Podcast FNO: Nástroje umělé inteligence jsou v hlavní roli mezinárodní konference

Multifunkční hala GONG v Dolních VÍTKOVICÍCH bude v prvních dubnových dnech hostit premiérovou konferenci, zaměřenou na využití umělé inteligence a inovativních technologií nejen v medicíně. Autorem myšlenky a hlavním organizátorem akce je doc. MUDr. Ondřej Volný, Ph.D., FESO z Neurologické kliniky FN Ostrava a LF OU. V podcastu mimo jiné vysvětluje, proč bude konference otevřená nejen odborníkům, ale také laikům a pacientským organizacím.

Více