Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Může jít pohodlí a elegance ruku v ruce? Podívejte se na pantofle Birkenstock!

Jestliže hledáte komfortní a zároveň trendy obuv na jaro a na léto, můžete do svých šatníků zařadit i stylové dámské či pánské pantofle od módní značky Birkenstock. Jedná se o obuv, která vás nezklame a my se na ni na následujících řádcích podíváme pěkně zblízka. Čtěte a nechte se inspirovat společně s námi!

Čím vynikají pánské a dámské boty od módní značky Birkenstock?

Dámské i pánské boty Birkenstock mají mnoho předností. Vynikají dobře odpruženou podrážkou, která správně tlumí dopady chodidel při kontaktu se zemí. Obuv Birkenstock pro muže a ženy je i poměrně lehká a dobře se tak s ní i cestuje. Boty Birkenstock jsou velmi odolné a jen tak se vám neodřou. Dámská a pánská obuv Birkenstock se hodí do domácích, ale i do pracovních či do městských outfitů. Je nesmírně pohodlná a zároveň má nadčasový design. Typická je pro obuv Birkenstock korková podrážka. Ta je dostatečně pevná a neklouže. Obuv Birkenstock najdeme v různém provedení. Model Pantoflů Birkenstock Madrid na answear.cz vás rozhodně nezklame.

V jakých barvách a s kterými dekorativními prvky letos kupovat obuv Birkenstock?

Obuv Birkenstock pro ženy a pro muže může mít mnoho podob. Chcete-li být letos opravdu trendy, zaměřte se na modely pánské a dámské obuvi Birkenstock v přírodních či v pastelových barvách. Béžové, krémové i modré boty Birkenstock tak budou určitě dobrou volbou. Volit pak lze i černá nebo bílá klasika. Tyto barvy jsou totiž univerzální a perfektně zapadnou i do tzv. kapsulových šatníků. Černé a bílé pantofle Birkenstock můžete kombinovat i s pestrobarevným oblečením. Obuv Birkenstock má na sobě také přezky v stříbrné nebo v zlaté barvě. Ty můžete vkusně sladit i se svými lesklými šperky, jako jsou hodinky, náušnice nebo náramky a prsteny.

S jakým módním oblečením a s kterými doplňky letos nosit pantofle od značky Birkenstock?

Pánské a dámské pantofle Birkenstock mohou nosit muži a ženy k nejrůznějším trendy oděvům a k stylovým módním doplňkům. Dobrou volbou budou letos na jaře a v létě kalhoty typu chino a halenka v boho stylu. Skvělý outfit vytvoříte i za pomoci pantoflů Birkenstock a džínů s vysokým pasem a s rozšířenými nohavicemi. Tento trend se do módy cyklicky vrací a právě teď je ten správný čas na to, abychom ho oprášili. In budou letos i trapézové a plisované sukně s vyšším pasem. Společně s obuví Birkenstock díky nim vytvoříte bezvadný elegantní outfit, který využijete do práce, ale i na nejrůznější typy oslav. K pantoflům Birkenstock se hodí dále i šortky v regular fit provedení. Doplnit je můžete koženým páskem ve stejném nebo v podobném odstínu jako má právě zvolená obuv Birkenstock. Nezapomínejte na to, že by měla vaše obuv Birkenstock a ostatní doplňky společně ladit. A to nejen barvou, ale i strukturou. Tím se celý outfit sjednotí a bude působit harmonickým dojmem. K pantoflům Birkenstock mohou muži nosit letos koženou tašku přes rameno a dámy větší kabelku. Ty budou letos zvláště in. Outfit pak můžete doladit i stylovým bucket kloboukem či slaměným kloboukem s širokou krempou.



Zaplavený Bohumín přečkal nejhorší noc, od větší katastrofy ho uchránily přehrady

Nejhorší noc od roku 1997 má za sebou město Bohumín. Vybřežená řeka Odra zaplavila téměř celé město a lidé si navíc museli poradit s výpadkem v dodávce elektrické energie. Od větší katastrofy město zachránily přehrady.

Povodňová vlna je pryč, voda si v kraji vyžádala dva mrtvé

Dnes 10:11, vydáno dnes 6:41 | Celý MS kraj | Libor Běčák

To nejhorší z povodní roku 2024 má Moravskoslezský kraj za sebou. Největší povodňová vlna napájená vydatnými dešti v povodí Jeseníků a Beskyd v noci na pondělí opustila území Česka v Bohumíně. Voda poměrně rychle ustoupí z ulic, ale minimálně několik týdnů se ještě bude držet v nejrůznějších lagunách.

V Branticích na Krnovsku zachraňovali ženu pomocí vrtulníku

Dnes 8:12 | Celý MS kraj | Libor Běčák

Tým leteckých záchranářů z Ostravy absolvoval během neděle 15. září celkem osm misí. Všechny souvisely s akutní povodňovou situací na Krnovsku. Předposledním zásahem byla záchrana pacientky v zaplavené obci Brantice, k níž vrtulník startoval před půl sedmou večer.

Dobrovolným hasičům se při záchraně lidí převrátila cisterna

Včera 17:47 | Celý MS kraj | Jiří Cileček

Jednotka dobrovolných hasičů z Krnova zachraňovala obyvatele z postižených oblastí. Na jednom z míst se pod jejich cisternou utrhla krajnice a stroj se převrátil. Evakuovat je musel vrtulník.

ON-LINE: Zatopené domy, uzavřené silnice. Záplavy zasáhly i Moravskoslezský kraj

13. září 2024 12:25 | Celý MS kraj | Jiří Cileček

Většina toků v Moravskoslezském kraji překročila v noci ze soboty na neděli 3. povodňový stupeň - stav ohrožení. Na několika místech napříč krajem byl překročen bod extrémní povodně. Nařízeny byly další evakuace v řadě měst a obcí. Situace je kritická, déšť neustává a hladiny stále stoupají.

Z novojičínských Bludovic bylo evakuováno 25 lidí, Žilině pomohla protipovodňová zídka

Extrémní deště zvedly včera na třetí stupeň povodňové aktivity toky také v Novém Jičíně. I když tady nebyl situace tak kritická jako na severu regionu, muselo tu být ze zaplavených domů evakuováno více než dvacet osob.

Rozbouřená Ostravice v centru Ostravy

Včera 16:20 | Ostrava-město | Bohdan Koch

Pohled na řeku Ostravici ze Sýkorova mostu v neděli dopoledne.

Ohrožení Černým potokem si i v Bruntále vynutilo evakuace obyvatel z okolí

Na Bruntálsku momentálně přestalo pršet, voda však stále stéká z kopců a situace je na některých místech kritická. Město vyhlásilo 3 stupeň povodňové aktivity a zakázalo vstup do některých oblastí v okolí a do prostor kolem vodních toků

Povodňová situace v MOb Ostrava-Jih se uklidnila, vítr ale strhl střechu MŠ Předškolní

Včera 21:14 | Ostrava-Jih | Andrea Holeszová

O víkendu zažila Ostrava-Jih, stejně jako zbytek republiky, extrémní srážky, které trvaly od čtvrtku až do nedělního rána, a přinesly vážné škody.

Situace s povodněmi se v Havířově uklidňuje, práci ztížili městu vandalové

Včera 14:34 | Havířov | Bára Kelnerová

Neděle konečně přinesla do Havířova pozitivní zprávy. Zatopené ulice se daří zprůjezdnit. Nebyla nutná žádná evakuace lidí. Město však zaznamenalo nepochopitelný případ vandalismu.

Dvě nové výstavy v GVU vybízejí k přemýšlení a představivosti

Dvě nové výstavy v Galerii výtvarných umění jsou unikátní v tom, že vybízejí návštěvníky k přemýšlení a provokují jich představivost. U souborů výstav Marka Kvetana i Dáši Lasotové může každý návštěvník strávit dlouhé hodiny obdivem i přemýšlením.

Vyhráno zdaleka není, povodňová vlna se valí na Ostravu a Bohumín

Velká voda letošních povodní je stále aktuálním tématem v celém Moravskoslezském kraji. S vybřeženými menšími toky bojovali už v sobotu i v Ostravě.

Lidé v obavách sledují hladiny toků, některé už jim zaplavily domy

14. září 2024 17:48 | Celý MS kraj | Libor Běčák | Regionální zprávy POLAR

Lidé v záplavových územích v Moravskoslezském kraji mají velké obavy z toho, co přinese noc na neděli. Po celou sobotu přicházeli k tokům a sledovali, jak hladiny stoupají. V Petrovicích u Karviné je zaplaveno několik desítek domů. Lidé se museli evakuovat do bezpečí. Podle místních je situace horší, než v roce 1997.

Obce Bruntálska už se potýkají s vodou a začínajícími záplavami

14. září 2024 14:01 | Celý MS kraj | Karel Soukop | Regionální zprávy POLAR

Na Bruntálsku sledují vodohospodáři i vedení obcí zejména situaci kolem řeky Opavy. V nejvíce postižených obcích v roce 97, Zátoru a Nové Heřminovech už nyní hrozí přetékají koryta řeky a voda se začíná vylévat po okolí.

Voda se v sobotu vylila z koryt menších toků, některé silnice jsou uzavřené

14. září 2024 11:05 | Celý MS kraj | Libor Běčák | Regionální zprávy POLAR

Zaplavené silnice, podjezdy zahrady a také sklepy domů, garáže a další objekty. V sobotu ráno a dopoledne začala velká voda škodit i v Moravskoslezském kraji. V plném nasazení jsou hasiči i správci komunikací. Některé silnice musely být uzavřeny.

Hosté ve studiu: Zbyněk Pavlačík, předseda spolku Jagello 2000

13. září 2024 15:52 | Celý MS kraj | Renáta E. Orlíková | Host dne

Dny NATO proběhnou 21. – 22. září na Letišti Leoše Janáčka