Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Zprávy redaktora: Bára Kelnerová

První obyvatel nového psího útulku

1. ledna 2008 0:00 | Havířov | Bára Kelnerová

K slavnostnímu otevření havířovského útulku pro psy a drobné zvířectvo dojde až 9. prosince. Nicméně útulek má už svého prvního návštěvníka.

Na plaveckém bazénu se lovili kapři

1. ledna 2008 0:00 | Havířov | Bára Kelnerová

Tradičně netradičně oslavili Mikuláše zaměstnanci a přátelé Střední školy řemesel a služeb. Vše začalo v tělocvičně a skončilo lovením kaprů v bazénu. Aby si děti zasloužily Mikulášskou nadílku, musely nejdříve plnit nejrůznější úkoly. Po té přišel hrozivý čert, anděl i Mikuláš, kterému děti zpívaly vánoční písně.

Co bude s havířovským hokejem?

1. ledna 2008 0:00 | Havířov | Bára Kelnerová

Finanční problémy havířovského hokeje gradují. Hráčům A týmu se zpozdilo vyplacení odměn za měsíc říjen, a to byl pro ně důvod nenastoupit na zápas. Město, jakožto hlavní sponzor, bylo touto zprávou znepokojeno a žádalo po vedení hokejové společnosti vysvětlení.

20. ročník mezinárodní soutěže ve vzpírání TOP 12

1. ledna 2008 0:00 | Havířov | Bára Kelnerová

Absolutní vzpěračská špicka měřila své sily v Havířově na mezinárodních závodech Top 12.

Havířovská nemocnice velkolepě oslavila své 40. výročí

1. ledna 2008 0:00 | Havířov | Bára Kelnerová

Havířovská nemocnice se celý rok připravovala na oslavu svého 40. výročí. Den D nastal a program byl doslova nabitý překvapeními.

Havířov má schválený rozpočet pro rok 2010

1. ledna 2008 0:00 | Havířov | Bára Kelnerová

Pondělní zastupitelstvo mělo v Havířově před sebou velký úkol a tím bylo schválení rozpočtu na příští rok. Jeho tvorbě byla věnována velká pozornost, a to i s ohledem na probíhající hospodářskou krizi.

Vánoční koncert Fusionu

1. ledna 2008 0:00 | Havířov | Bára Kelnerová

V havířovském Kulturním domě Radost se ve čtvrtek uskutečnil Vánoční koncert hudebního souboru Fusion.

Galakoncert soutěže Talent roku 2009

1. ledna 2008 0:00 | Havířov | Bára Kelnerová

O tom, že Havířov má opravdu nadějné zpěváky se mohli diváci přesvědčit na galakoncertu pěvecké soutěže amatérských zpěváků populární hudby Talent 2009. Do letošního ročníku se přihlásilo 124 mladých umělců.

Miss Karkulka 2009

1. ledna 2008 0:00 | Havířov | Bára Kelnerová

Miss Karkulka v letošním roce oslavila již dvacet let. Soutěž nejen v kráse, ale i ve smyslu šikovnosti a zábavy se tentokrát nesla v duchu zdravotnictví. Nejkrásnější a nejšikovnější Karkulkou Pamir 2009 se stala studentka havířovského Gymnázia, sedmnáctiletá Dagmar Leinveberová

První občánek Havířova

1. ledna 2008 0:00 | Havířov | Bára Kelnerová

V pátek, 1. ledna, se na porodním oddělení havířovské nemocnice narodilo první letošní miminko. Chlapeček se jmenuje Petr a z rukou primátora dostal hned několik dárků.

Komerční sdělení více

Třetí den Beats for Love: Poklona fanouškům, charita i nekonečná party pod taktovkou Brazilce Aloka

Festival Beats for Love má za sebou tři ze čtyř dnů jubilejního 10. ročníku. A nálada fanoušků v areálu jako by odpovídala pohledu do kalendáře – byla totiž sváteční. Atmosféra gradovala až do nočního vystoupení 4. nejlepšího DJ planety Brazilce Aloka, poté se dav přesunul na ostatní scény. Návštěvníci navíc dál štědře podporovali v rámci projektu Beats for Charity i devítiletou Isabel a sedmiměsíčního Doriana.

Taneční hudba odehnala mraky. V Ostravě začal 10. ročník festivalu Beats for Love

Že ostravské publikum na Beats for Love umí divy, je dobře známé. Při prvním dnu letošního 10. ročníku se ale návštěvníkům dokonce podařilo porazit počasí. Těsně před otevřením bran totiž na areál v Dolních Vítkovicích dopadaly kapky deště, postupně se ale oblačnost roztrhala. A jeden z headlinerů festivalu belgický DJ Lost Frequencies si mohl užívat pohled nejen na tančící fanoušky, ale i na západ slunce.


Největší český festival otevírá své brány! Beats for Love slaví 10. narozeniny

Přepište dějiny! Parafráze slavné hlášky komentátora Roberta Záruby je namístě. Beats for Love totiž slaví jubilejní 10. ročník a právě dnes, 3. července otevírá své brány. První kulaté narozeniny budou velkolepé – s nejnašlapanějším programem v historii v čele s francouzskou superhvězdou Davidem Guettou, novou podobou některých scén, spuštěním bezhotovostního systému plateb i výraznými změnami v areálu.

Od bolesti ruky pomohla muži neuromodulace v oblasti krční páteře

Lékaři z Centra pro léčbu bolesti spolu s neurochirurgy FN Ostrava provedli první neuromodulaci v oblasti krční páteře. Dvaapadesátiletý muž trpěl nesnesitelnými bolestmi ruky a ramene. Všechny dosavadní formy léčby pomocí léků a dalších technik tlumících bolest měly jen krátkodobý účinek. Neuromodulace proběhla úspěšně, ataky bolesti nyní pacientovi tlumí jemné elektrické pulsy.

HSF System postavilo v Ostravě inovativní venkovní coworkingové centrum

Obyvatelé Ostravy získali nový ekologický coworkingový prostor. Ojedinělý komunitní modul vznikl z nápadu neziskové organizace Koutek světa pro děti na základě programu na revitalizaci veřejného prostoru TVOŘÍME PROSTOR města Ostravy, a hlavně díky stavební skupině HSF System z holdingu PURPOSIA Group.

Jak vytvořit parádní fotoknihu

V době, kdy jsou naše telefony přeplněny fotografiemi, se fotokniha stává skvělým řešením, jak krásné momenty uchovat v tištěné podobě. Fotokniha, může být nejen rodinným archivem, ale lze ji využít jako cestovatelský deník, umělecký projekt nebo marketingový nástroj k prezentaci produktů.

Více