Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Ostravský Avion ukončil první část vedoucí k rozšíření centra!

3. prosince 2009, 7:56

Ostravský Avion Shopping Park dokončil rekonstrukci hypermarketu Albert a otevírá dalších 15 obchodů! Celková velikost nákupního centra bude po realizaci kompletního projektu více než 100 tisíc čtverečních metrů a lidé zde najdou zhruba 200 obchodů!

Lašské pivní kúpele

1. prosince 2009, 6:31

Lašské pivní kúpele ve Štramberku potěší vaše oči, mysl i tělo. Vyjímečná procedura využívající minerální látky a vitamíny, které vznikají při výrobě a zrání piva vás dobře naladí nejen v nepříznivých zimních dnech.

Doneste si zvoneček, rozsvítíme stromeček!

30. listopadu 2009, 11:50

Vánoční stromy a světelná výzdoba ve Frýdku-Místku se slavnostně rozzáří již příští pátek 4. prosince, a to při tradiční akci Doneste si zvoneček, rozsvítíme stromeček aneb Mikuláš po staročesku. Konat se bude na náměstí Svobody v Místku od 15 hodin.

Konference Hluk 2009

24. listopadu 2009, 7:23

1. odborná konference Hluk 2009, s podtitulem „Snižování hlukových zátěží - příležitost pro stavební firmy" se konala v polovině listopadu v hotelu Novotel v Praze. Setkání se účastnilo celkem 100 odborníků.

Místo křtu grandiózní rozptyl!

23. listopadu 2009, 12:43

Tradiční křest, který provází většinu knižních novinek, nahradila dvojice ostravských autorů, prozaik Miroslav Sehnal a básník Břetislav Uhlář, grandiózním rozptylem. Připravili ho jako recesní klubovou show se spoustou více či méně známých umělců.

Společnost RPG Byty řádně plní závazky z privatizační smlouvy.

23. listopadu 2009, 10:28

Potvrdil to audit Ministerstva financí ČR, který ve firmě RPG Byty probíhal od srpna do listopadu tohoto roku.

Famózní baryton Aleš Jenis vystoupí sólově poprvé v Ostravě

23. listopadu 2009, 8:59

V Ostravě se 10.12.2009 v 19.00 poprvé představí výborný operní pěvec Aleš Jenis v doprovodu klavíristy Roberta Pechance. Aleš Jenis vystoupí v rámci již tradičního adventního koncertu, který pořádá Občanské Sdružení Madleine.

Povodí Odry nabízí komerční odběry a rozbory vod

16. listopadu 2009, 9:30

Státní podnik Povodí Odry provádí pravidelné hydrobiologické vzorkování pro stanovení jakosti vod a současně sleduje chemický stav vod.

Telekomunikační skupina ha-vel buduje školící středisko

16. listopadu 2009, 7:00

Telekomunikační skupině ha-vel se podařilo získat ze strukturálních fondů Evropské unie dotaci na výstavbu školícího střediska. To vznikne rekonstrukcí budovy bývalé jídelny v Ostravě - Muglinově.

Ostrava tvořivá, Ostrava kreslicí

11. listopadu 2009, 9:09

Již o tomto víkendu 14. a 15. 11. se můžete na zámku v Ostravě-Porubě ponořit do tajů tvořivosti, rozvoje osobnosti a kreslení pravou mozkovou hemisférou, při kterém zjistíte, že kreslit dokáže naprosto každý!

Komerční sdělení více

Horníci z OKD si nechají zkontrolovat zdravotní stav a zaměří se na zdravý životní styl

Po čtyři říjnové čtvrtky budou mít zaměstnanci těžební společnosti OKD příležitost udělat něco pro své zdraví a tělesnou kondici. Přímo v prostorách Dolu ČSM mohou absolvovat preventivní vyšetření zraku i znamének, nechat si zanalyzovat složení těla, zkontrolovat chodidla, změřit krevní tlak, cévní věk, tělesnou kondici či hladinu PSA, která vypovídá o zdraví prostaty, zkonzultovat se specialisty výživu a spánek nebo se poradit s psychologem.

ArcelorMittal Tubular Products Karviná chce vstoupit na trh tepelných rozvodů

ArcelorMittal Tubular Products Karviná, přední výrobce ocelových tenkostěnných profilů a trubek pod značkou JÄKL, realizoval významnou inovaci provozu Rourovny. Nově zprovozněná linka umožní výrobu trubek v délkách až 12 metrů, které najdou uplatnění zejména v oblasti tepelných rozvodů. Společnost díky této investici posiluje svou pozici na trhu a otevírá si nové obchodní příležitosti.


Podcast FNO: Nástroje umělé inteligence jsou v hlavní roli mezinárodní konference

Multifunkční hala GONG v Dolních VÍTKOVICÍCH bude v prvních dubnových dnech hostit premiérovou konferenci, zaměřenou na využití umělé inteligence a inovativních technologií nejen v medicíně. Autorem myšlenky a hlavním organizátorem akce je doc. MUDr. Ondřej Volný, Ph.D., FESO z Neurologické kliniky FN Ostrava a LF OU. V podcastu mimo jiné vysvětluje, proč bude konference otevřená nejen odborníkům, ale také laikům a pacientským organizacím.

Více