Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Televize Polar vytvořila nové webové stránky festivalu Colours of Ostrava

10. března 2010, 0:00

Web největšího world music festivalu Colours of Ostrava, www.colours.cz, má nový moderní design. Přehledné a obsahově bohaté stránky poskytnou uživatelům podrobné informace o programu a organizaci festivalu. Bonusem jsou sekce Colours TV a Colours Rádio s ukázkami hudební produkce účinkujících.

Sdružení firem Global Network se spojilo s VŠB-TU Ostrava

2. března 2010, 0:58

Sdružení firem Global Network, které už tři roky zvyšuje atraktivitu Ostravy pro zahraniční investory, se spojilo s VŠB-TU Ostrava. Cíl je jasný: Vytvořit nové pracovní příležitosti.

Občanské sdružení Kiwanis Vás zve na 1. ročník benefičního plesu

1. března 2010, 0:06

Občanské sdružení Kiwanis Vás zve na první ročník benefičního plesu konaného k desátému výročí působení této organizace v Moravskoslezkém kraji. Hlavním hostem večera bude přední česká zpěvačka Lucie Bílá a večerem vás bude provázet herec a moderátor Marek Vašut. Součástí programu bude předání cen s poděkováním dlouholetým partnerům.

Význam preventivních prohlídek není radno podceňovat

24. února 2010, 9:00

Říkat si, proč bych měl chodit k lékaři, když mě nic nebolí, je velká chyba. Preventivní prohlídky jsou důležité především kvůli předcházení nemocem. Odborníci varují, že jejich podceňování se může vymstít.

Dalkia Česká republika uvedla do provozu nový kotel na spalování biomasy

15. února 2010, 1:00

Společnost Dalkia Česká republika ve středu 10. února v Krnově slavnostně uvedla do provozu nový biokotel pro výrobu tepelné a elektrické energie. Tento biokotel byl v době svého spuštění na konci roku 2009 největším zařízením svého druhu v oblasti energetiky v České republice.

Pěvecká soutěž Hvězda ze vsi již zná svého vítěze

25. ledna 2010, 16:25

V sobotu 23. 1. 2010 v 19:00 proběhlo v Hostinci U Čestmíra v Krásném Poli finálové kolo pěvecké soutěže Hvězda ze vsi. Do superfinále se dostalo deset nadějných zpěváků a zpěvaček, kteří se ze sebe snažili dostat to nejlepší. Účast byla více než hojná, a proto se z kapacitních důvodů na některé fanoušky vůbec nedostalo. TV Polar však byla u toho.

Florbalový turnaj ČEZ Street Hockey vypukne již po sedmé

25. ledna 2010, 12:24

Letos se již po sedmé uskuteční tradiční žákovský florbalový turnaj ČEZ Street Hockey, kterého se jako každý rok zůčastní tisícovky mladých sportovců. Hlavním mottem turnaje je jako vždy dobrá zábava a fair play.

Finále pěvecké soutěže Hvězda ze vsi se blíží

19. ledna 2010, 15:27

Z podnětu vyplnění volného času dlouhých zimních večerů vznikla v několika obcích Moravskoslezského kraje pěvecká soutěž Hvězda ze vsi, čili Vesnická superstar. Soutěž již odstartovala castingem, poté následovala vyřazovací kola a vyvrcholí blížícím se superfinále.

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna prodlužuje platnost starých průkazů

18. prosince 2009, 7:28

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna (ČPZP) vychází vstříc svým pojištěncům, kteří si ještě nestihli vyměnit průkazy zdravotního pojištění bývalé České národní zdravotní pojišťovny (ČNZP) nebo Hutnické zaměstnanecké pojišťovny (HZP) za nový průkaz ČPZP. Umožní jim totiž čerpat lékařskou péči ještě v následujícím období po 1. lednu 2010.

Nechejte proniknout Vánoce do celého domova...

4. prosince 2009, 9:06

Víte, jak slaví advent a Vánoce ve Švédsku? Stejně jako u nás... A nechybí jim ani adventní kalendář, který letos pro své návštěvníky ve zcela netradiční podobě připravil také ostravský obchodní dům IKEA...

Komerční sdělení více

Horníci z OKD si nechají zkontrolovat zdravotní stav a zaměří se na zdravý životní styl

Po čtyři říjnové čtvrtky budou mít zaměstnanci těžební společnosti OKD příležitost udělat něco pro své zdraví a tělesnou kondici. Přímo v prostorách Dolu ČSM mohou absolvovat preventivní vyšetření zraku i znamének, nechat si zanalyzovat složení těla, zkontrolovat chodidla, změřit krevní tlak, cévní věk, tělesnou kondici či hladinu PSA, která vypovídá o zdraví prostaty, zkonzultovat se specialisty výživu a spánek nebo se poradit s psychologem.

ArcelorMittal Tubular Products Karviná chce vstoupit na trh tepelných rozvodů

ArcelorMittal Tubular Products Karviná, přední výrobce ocelových tenkostěnných profilů a trubek pod značkou JÄKL, realizoval významnou inovaci provozu Rourovny. Nově zprovozněná linka umožní výrobu trubek v délkách až 12 metrů, které najdou uplatnění zejména v oblasti tepelných rozvodů. Společnost díky této investici posiluje svou pozici na trhu a otevírá si nové obchodní příležitosti.


Podcast FNO: Nástroje umělé inteligence jsou v hlavní roli mezinárodní konference

Multifunkční hala GONG v Dolních VÍTKOVICÍCH bude v prvních dubnových dnech hostit premiérovou konferenci, zaměřenou na využití umělé inteligence a inovativních technologií nejen v medicíně. Autorem myšlenky a hlavním organizátorem akce je doc. MUDr. Ondřej Volný, Ph.D., FESO z Neurologické kliniky FN Ostrava a LF OU. V podcastu mimo jiné vysvětluje, proč bude konference otevřená nejen odborníkům, ale také laikům a pacientským organizacím.

Více