Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

ECHO 7. Mezinárodního festivalu outdoorových filmů

6. dubna 2010, 0:00

Již  příští týden proběhne v Ostravě ECHO 7. ročníku Mezinárodního festivalu outdoorových filmů, projekce vítězných outdoorových filmů. Celkem ECHO probíhá na dvanácti místech České republiky od 2. dubna do 6. května. V Ostravě proběhne na třech místech, v kině Vesmír, Hvězdárně a planetáriu J.Palisy a Domu knihy LIBREX. Kompletní program s přehledem míst a termínu je na www.mfof.cz.

Pamatujete si ještě vůbec, kdy jste měnili matraci ve své posteli?

6. dubna 2010, 0:00

Pamatujete si, kdy jste naposledy měnili matraci ve své posteli? Pokud to nebylo v posledních deseti letech, neváhejte a využijte právě probíhající akci v ostravském obchodním domě IKEA a informujte se zde o tom, která matrace je právě pro vás nejvhodnější.

Sportem bavíme Ostravu !!!

6. dubna 2010, 0:00

Sportovní gymnázium Dany a Emila Zátopkových v Ostravě zve současné i bývalé studenty, rodiče a širokou veřejnost na sportovní akademii při příležitosti oslav 25. výročí založení gymnázia! Slavnostního zahájení 8. 4. 2010, v 16 hodin, na Zimním stadionu Sareza v Ostravě-Porubě, se zúčastní také Dana Zátopková.

Dance Cup Ostrava 10. dubna 2010

6. dubna 2010, 0:00

V sobotu 10.4. 2010, v 10:30, se v Ostravě v kulturním domě Akord uskuteční soutěž o putovní pohár města Ostravy v Disco a Street Dance. Soutěž je určena pro profesionály, amatéry a taneční kolektivy z celé ČR.

Známe nejkrásnější a nejkvalitnější fasády Moravskoslezského kraje za rok 2009!

2. dubna 2010, 0:00

Již osmý ročník prestižní soutěže o nejkvalitnější a nejkrásnější fasádu Moravskoslezského kraje má své vítěze! Ceny vítězům osobně předal hejtman Moravskoslezského kraje Jaroslav Palas.

Jihlava je dalším městem, které díky elektronické aukci ušetřilo

1. dubna 2010, 17:48

Nákupu formou elektronických aukcí, se kterými úspěšně expanduje ostravská firma eCENTRE do různých regionů České republiky, přišlo na chuť další město. Jihlava dosáhla díky detailně propracovanému systému, vyvinutému odborníky společnosti, na vysoce zajímavé finanční úspory v dodávkách elektrické energie.

Přímý přenos soutěže Miss Reneta vypukne již za několik málo hodin

1. dubna 2010, 8:06

Napětí se dá pomalu krájet. MISS RENETA, mezinárodní soutěž studentek středních škol, se totiž po osmnácté blíží ke svému velkému finále. Štáb TV Polar je již na místě a připravuje vše potřebné k přímému přenosu, který budete moci zhlédnout na www.tvportaly.cz, a to v pátek 2. dubna od 19 hodin.

Den otevřených dveří na vodních dílech přilákal tisíce návštěvníků

30. března 2010, 0:00

Postavit se na hráz a kochat se vodní hladinou může každý. Ale jen občas se lidem naskytne pohled na tajemství, která každá přehrada skrývá uvnitř. Tuto příležitost Povodí Odry každoročně nabízí v Den otevřených dveří, konaný u příležitost Světového dne vody. O ten je vždy obrovský zájem. Jinak tomu nebylo ani na Žermanické přehradě.

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna má on-line cestovní pojištění

26. března 2010, 11:38

Možnost sjednat si cestovní pojištění bez nutnosti návštěvy kontaktního místa v libovolný okamžik je novou službou, kterou pro své pojištěnce připravila Česká průmyslová zdravotní pojišťovna (ČPZP). Ve spolupráci s partnerskou komerční pojišťovnou nabízí bezkonkurenční limity pojistného plnění a cenově výhodné sazby.

Konference na téma Kompetence řídících pracovníků škol

26. března 2010, 11:24

Jak rozvíjet a zkvalitňovat kompetence pedagogických i nepedagogických pracovníků středních škol? Tomuto tématu byla věnována odborná konference, kterou ostravský Institut komunitního rozvoje uskutečnil 24. března 2010 ve Studénce.

Komerční sdělení více

Horníci z OKD si nechají zkontrolovat zdravotní stav a zaměří se na zdravý životní styl

Po čtyři říjnové čtvrtky budou mít zaměstnanci těžební společnosti OKD příležitost udělat něco pro své zdraví a tělesnou kondici. Přímo v prostorách Dolu ČSM mohou absolvovat preventivní vyšetření zraku i znamének, nechat si zanalyzovat složení těla, zkontrolovat chodidla, změřit krevní tlak, cévní věk, tělesnou kondici či hladinu PSA, která vypovídá o zdraví prostaty, zkonzultovat se specialisty výživu a spánek nebo se poradit s psychologem.

ArcelorMittal Tubular Products Karviná chce vstoupit na trh tepelných rozvodů

ArcelorMittal Tubular Products Karviná, přední výrobce ocelových tenkostěnných profilů a trubek pod značkou JÄKL, realizoval významnou inovaci provozu Rourovny. Nově zprovozněná linka umožní výrobu trubek v délkách až 12 metrů, které najdou uplatnění zejména v oblasti tepelných rozvodů. Společnost díky této investici posiluje svou pozici na trhu a otevírá si nové obchodní příležitosti.


Podcast FNO: Nástroje umělé inteligence jsou v hlavní roli mezinárodní konference

Multifunkční hala GONG v Dolních VÍTKOVICÍCH bude v prvních dubnových dnech hostit premiérovou konferenci, zaměřenou na využití umělé inteligence a inovativních technologií nejen v medicíně. Autorem myšlenky a hlavním organizátorem akce je doc. MUDr. Ondřej Volný, Ph.D., FESO z Neurologické kliniky FN Ostrava a LF OU. V podcastu mimo jiné vysvětluje, proč bude konference otevřená nejen odborníkům, ale také laikům a pacientským organizacím.

Více