Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

HenParty - interaktivní talk show jak ji neznáte...

I. interaktivní show o ženách pro ženy, která jak se zdá našla své publikum a tím pevně zakořenila... Tak trochu jinou talk show si připravily autorky projektu HenParty - Pavla Vittová a Kamila Přibylová.

„Účelem projektu je mluvit otevřeně ovšem a otevřít tak problematiku našeho vlastního TABU," říká majitelka pořádající agentury, Pavla Víttová a dodává: „Talk show s Kamilou je určena všem ženám, které mají zájem na sobě pracovat, ale nevědí jak a kde začít. No a díky HenParty, mohou onu již zmiňovanou cestu najít."

Tato slova Pavly Víttové zazněla někdy na konci září roku 2013, těsně před historicky první HenParty ve Frýdku-Místku. Od té doby, talk show na půdě tohoto města zdomácněla a zdá se, že se těší oblibě. Již v únoru má své IV. pokračování.

„Účelem našeho setkávání je navzájem si rozebrat TABU - Kdo jsem a co chci," sděluje bloger(ka) Kamila Přibylová, která se tohoto tématu dotýká ve svých blozích a dodává: „Téma - Kdo jsem a co chci, nás v podstatě provází životem na každém kroku, tak proč o něm nehovořit s ostatními. Vyhledávám hosty, kteří jsou již nějaký ten krok napřed a o své zkušenosti se rádi podělí. Tématu dáváme vždy podtitul, aby jednotlivé HenParty na sebe navazovaly a základní téma stále rozvíjely."

6. února od 17.30 se v restauraci Carbon ve Frýdku-Místku, uskuteční v pořadí již IV. HenParty s podtitulem „Ach ti muži aneb jděte na to chytře - vykašlete se na to, co si o vás muži myslí a soustřeďte se na to, co chcete, aby si mysleli!"

„Jsem neskutečně ráda, že HenParty má takový úspěch. Je to možná dáno také tím, že není jen strohým dialogem, ale zapojuje ženy z publika a tak přináší spoustu otázek a odpovědí, které my ženy nosíme v hlavě. Rovněž mě těší, že v HenParty našel své místo také humor, protože jen s úsměvem se dá na svět hledět pozitivně," doplňuje Pavla Vittová.

HenParty není jen talk show, je to místo určeno ženám. U příležitosti vánočního setkání proběhl mini „handmade" jarmark, který zaznamenal pozitivní ohlas. Umožnil ženám představit nejen svou činnost, ale také navzájem se pracovně potkat.

„Je pro mě velkou ctí, být součástí tak skvělého projektu. Je to nejen poučné a inspirující, ale nám oběma to dodává spoustu nové energie pro další práci a nápady. Již nyní mohu prozradit, že začátkem března přivítáme vzácného hosta a tím nebude nikdo jiný než známá a u žen velmi oblíbená Doc.Dr.phil.PhDr.Laura Janáčková,CSc," dodává na závěr Kamila Přibylová.

5. HenParty s hostem Doc.Dr.phil.PhDr.Laurou Janáčkovou,CSc bude 6.března od 17.00 v Národním domě ve Frýdku-Místku na téma: „Proč muži chtějí potvory".

Vstupenky na každou HenParty získáte na adrese: FUN-PRO promotion agency s.r.o., Zámecké náměstí 47, Frýdek-Místek. Bližší informace www.fun-pro.cz (HenParty) nebo na www.facebook.com/henparty.cz



Hlavní třída v Ostravě-Porubě projde revitalizací zeleně i mobiliáře. Získá tak modernější vzhled

Poruba mění koncepci zeleně na Hlavní třídě. Ta současná je totiž zastaralá a už neodpovídá moderním trendům. Navíc je finančně náročná na údržbu.

Staršího turistu zradilo v Jeseníkách srdce, záchranáři ho nesli přes řeku

Dnes 21:45 | Celý MS kraj | Libor Běčák

Na záchraně muže, kterého postihly náhlé srdeční potíže, spolupracovali nedaleko Karlovy Studánky v Jeseníkách se zdravotníky záchranné služby také horští záchranáři a dobrovolní hasiči.

Pohřešovanou ženu našli policisté v bezvědomí v křoví u řeky z paluby vrtulníku

Dnes 11:25 | Celý MS kraj | Libor Běčák

Život pohřešované ženy z Třince se podařilo zachránit policistům, kteří v úterý z paluby vrtulníku prohledávali místa, kde by se mohla nacházet. Z výšky zahlédli bezvládné tělo a vyslali k němu pozemní hlídku.

Nemocnice ve Frýdku-Místku rekonstruuje JIP neoperačních sálů

Jednotka intenzivní péče Nemocnice ve Frýdku-Místku prochází zásadní rekonstrukcí. Ta přinese rozšíření kapacity lůžek a modernizaci oddělení po více než dvaceti letech. Projekt, na kterém se podíleli i zaměstnanci, by měl být dokončen na přelomu roku.

Dopravě v Opavě uleví provizorní most. Vznikne nad vodou poničeným mostem v Ratibořské ulici

Včera 19:45 | Opava | Yvona Fajtová | Opavský expres

V Opavě začala stavba provizorního mostu v Ratibořské ulici. Ten současný poničila nedávná povodeň natolik, že půjde k zemi. Plně ho nahradí nový most, s jehož stavbou se počítá příští rok.

Dominanta hřbitova v Kunčičkách se dočkala renovace, kamenný kříž dostal i nového Krista

Dominanta hřbitova v Kunčičkách se po letech dočkala restaurování. Kamenný kříž byl po záchranných pracích v minulém týdnu opět ustaven na původní podstavec ve středu hřbitova a doplnil ho taky nový litinový Kristus.

Opava ocenila významné osobnosti města. Díky 800. výročí města udělila mnohem více cen než obvykle

Včera 19:48 | Opava | Yvona Fajtová | Opavský expres

Opavské Slezské divadlo se stalo místem oceňování významných osobností města. Slavnostní galavečer byl vyvrcholením oslav 800 let od první písemné zmínky o Opavě.

Výtěžek z koncertu podpoří přístavbu domova v Heřmanicích, přibude osm bezbariérových pokojů

Na tři sta návštěvníků podpořilo svou účastí na benefičním koncertu přístavbu a rekonstrukci charitního domu v Heřmanicích. Domov se rozšíří o osm bezbariérových pokojů a doplní jej chybějící evakuační výtah. Stavět by se mělo začít ještě v tomto měsíci.

Od návrhu po realizaci. Studenti SŠPU v Opavě oživili vstupní prostor soc. rehabilitace Animy Vivy

Včera 20:03 | Opava | Yvona Fajtová | Opavský expres

Centrum sociální rehabilitace Anima Opava v Kylešovicích zkvalitňuje své služby. Lidem s mentálním postižením poskytuje mimo jiné rehabilitace metodou snoezelen, kterou před pár lety zavedla jako první v Opavě díky spolupráci se Slezskou univerzitou.

Rehabilitace MNO disponuje moderní technikou i bazénem

Profesionální péči, moderní přístrojové vybavení, pomůcky a bazén - to vše mají k dispozici pacienti oddělení Rehabilitační a fyzikální medicíny Městské nemocnice Ostrava. Rehabilitace spolupracuje také s dalšími odděleními nemocnice a zabývá se tak širokým spektrem diagnóz - akutními i chronickými.

Opavská Urologie nabízí široké spektrum operací

Urologické oddělení Slezské nemocnice v Opavě je na velmi vysoké úrovni. Zaměřuje se především na laparoskopické operace ledvin, nadledvin, močového měchýře a močovodu.

Žáci Gymnázia Havířov pořádali sportovní hry

Včera 19:39 | Celý MS kraj | Tomáš Tikal | Studuj u nás

Co pět let pořádá Gymnázium Havířov sportovní den, letos pod názvem Gymnaziální kolosální kreativní kratochvilné hry. A jednotlivé disciplíny vymýšleli samotní studenti.

Žáci SŠ technické a dopravní dostali nový automobil

Včera 19:21 | Celý MS kraj | Tomáš Tikal | Studuj u nás

Žáci SŠ technické a dopravní v Ostravě – Vítkovicích se budou učit na zbrusu novém osobním voze, který škola získala od svého sponzora. Jde o vůz BMW, podívejte se na reportáž.

O Trh uplatnění a vzdělávání byl v Třinci velký zájem

Včera 19:13 | Celý MS kraj | Tomáš Tikal | Studuj u nás

Trh uplatnění a vzdělávání 2024 cestuje po celém MS kraji, tentokrát si dal dostaveníčko v třinecké hale Stars. V Třinci se konal už po dvacáté sedmé.

V MNO funguje od října Kardiologický stacionář

Na oddělení Kardiologie v Městské nemocnici Ostrava nově funguje Kardiologický stacionář. Slouží pouze plánovaným pacientům se srdečním onemocněním, u kterých není nutná delší hospitalizace.