Vedle zpracování superovoce se Lubomír Janhuba věnuje pěstování ovoce. A ani to neponechává náhodě. Rozhodl se, že jeho produkce bude v bio kvalitě, proto neupoužívá žádná hnojiva ani chemické přípravky a zahájil proces certifikace. Hospodaří přirozenou formou a pokud už použije hnojivo, pak to musí být například chlévská mrva.
Ovoce, které zpracovatel Janhuba nepěstuje, kupuje zamražené v papírových pytlích. Po rozmražení pak putuje do lisu, šťáva se pasterizuje a plní se do lahví. Ani lisované zbytky nejdou nazmar. Ty se rozemelou a získaným práškem se plní tobolky, které jsou tak plné cenných fyziologických látek. U sušení ovoce se u Janhubů dbá na to, aby se nerozložily enzymy, proto teplota nesmí překročit hranici 40 stupňů.
I když si pan Janhuba chce vše ohlídat sám, svou alchymii začíná odkrývat desetiletému synovi. Ten zatím velmi rád a ochotně pomáhá alespoň při konečném brandování sklenic. Janhubovi zákazníci nejvíce vyhledávají produkty z lesního ovoce. V zimní části roku pak mají úspěch výrobky z šípku, dřínu nebo klikvy bahenní. Na rodinné farmě u Janhubů pěstují zimolez kamčatský, džem z něj vyrobený obdržel letos cenu hejtmana v rámci soutěže regionální potravina roku. Další ceny už před pár lety získal například aroniovo-bezový nektar a aroniovo-bezový sirup.