Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Facebooku konkurují v DD Čeladná živé ovečky

5. ledna 2012, 0:00

Nadace OKD způsobila svým téměř stotisícovým darem pro Dětský domov Čeladná mezi dětmi malou revoluci. Kluci a holky žijící bez rodičů, jež jsou stejně jako děti z rodin posedlé vysedáním u počítačů, tráví stále více času u stáda oveček, které domov pořídil právě díky nadačnímu grantu.

Všeuměl a rtěnky odvážných odstínů od LR ve stylu glamour 2012

3. ledna 2012, 0:00

Slíbila jsem Vám, že na blog přinesu více informací o Všeumělovi, kosmetickém produktu firmy LR Health & Beauty Systems. Zatím jsem Vám prozradila, že je součástí kosmetické taštičky Delux viz. fotografie, kterou vlastním, a se kterou především občas líčím sebe i své hosty blogu.

Společnost OKD ušetřila díky zlepšovacím návrhům na prémie

2. ledna 2012, 0:00

Společnost OKD ušetřila stovky milionů díky zlepšovacím návrhům svých zaměstnanců. Rozdávala za ně prémie, zájezdy i auto.

Mléčný bar NAPROTI nabízí dobré koktejly i práci handicapovaným

22. prosince 2011, 0:00

Včera dopoledne byl v Zeyerově ulici v Ostravě otevřen mléčný bar NAPROTI. Stane se místem vzájemného setkávání, ale nabízí i příležitost pracovního uplatnění pro zdravotně znevýhodněné osoby. Vznik tohoto sociálního podniku byl financován z prostředků Evropské unie, ze státního rozpočtu ČR a částkou 600 tisíc korun, kterou přispěla Nadace ČEZ.

Nekuřácký Avion patří k nejbezpečnějším obchodním domům v Ostravě!

22. prosince 2011, 0:00

Albert hypermarket Ostrava, který je součástí ostravského obchodního centra Avion, již podruhé obhájil vítězství v anketě občanů města o nejbezpečnější supermarket.

O pobočku ČPZP je dvojnásobný zájem

21. prosince 2011, 0:00

Třetí největší zdravotní pojišťovna v České republice, Česká průmyslová zdravotní pojišťovna má další dobrou zprávu pro své klienty. Relativně nedávno se totiž otevřel zcela nový vchod do Avion Shopping Park, což usnadnilo přístup lidí k pobočce ČPZP, která je součástí nákupního centra. Na základě toho ale došlo ke změně otvírací doby.

Ostravané v listopadu vytřídili pro slůně Rashmi 710 435 korun

21. prosince 2011, 0:00

Společnost OZO Ostrava dnes předala symbolický šek s vytříděnou částkou pro ostravskou ZOO. Rozsáhlou kampaň v měsíci listopadu nazvanou Třídíme pro slůně připravila společnost OZO Ostrava společně s příspěvkovou organizací ZOO Ostrava. V kampani OZO slíbilo, že za každý kilogram odpadu, který Ostravané v listopadu vytřídí, dostane ostravská zoo korunu pro sloní rodinku i další zvířata.

O pobočku ČPZP v Avion Shopping Parku je dvojnásobný zájem

21. prosince 2011, 0:00

Třetí největší zdravotní pojišťovna v České republice, Česká průmyslová zdravotní pojišťovna má další dobrou zprávu pro své klienty. Relativně nedávno se totiž otevřel zcela nový vchod do Avion Shopping Park. Což usnadnilo přístup lidí k pobočce ČPZP, která je součástí nákupního centra. Na základě toho ale došlo ke změně otvírací doby.

Žofínské fórum přilákalo primátory a starosty, mluvilo se i o e-aukcích

20. prosince 2011, 0:00

Tradiční komunikační platforma s názvem Žofínské fórum a pořadovým číslem 125 přilákala tentokrát na Žofínský ostrov řadu primátorů a starostů měst a obcí České republiky. Ti mohli své problémy konzultovat s místopředsedkyní vlády Karolínou Peak, ministrem pro místní rozvoj Kamilem Jankovským či policejním prezidentem Petrem Lessym.

Stovky energetiků Skupiny ČEZ v práci i o svátcích

20. prosince 2011, 0:00

O vánočních svátcích a první lednový den bude výrobu a distribuci energie na severní a střední Moravě průběžně zajišťovat přes 800 energetiků. Běžný pracovní den tak čeká směnaře z nepřetržitých provozů elektráren a tamní podnikové hasiče, dispečery, pracovníky poruchových čet i operátory call centra. Další desítky pracovníků budou doma držet pohotovost na telefonu.

Komerční sdělení více

NDM uvádí operu Šarlatán v režii Ondřeje Havelky

Operu Pavla Haase (1899–1944) ŠARLATÁN uvede v novodobé české premiéře Národní divadlo moravskoslezské 10. října. V režii Ondřeje Havelky a hudebním nastudování Jakuba Kleckera tragikomické dílo uvidí publikum v rámci volného cyklu Opery terezínských skladatelů. Na výpravné podívané mají zásluhu také kostýmní výtvarnice Kateřina Štefková a scénograf Jakub Kopecký.


Horníci z OKD si nechají zkontrolovat zdravotní stav a zaměří se na zdravý životní styl

Po čtyři říjnové čtvrtky budou mít zaměstnanci těžební společnosti OKD příležitost udělat něco pro své zdraví a tělesnou kondici. Přímo v prostorách Dolu ČSM mohou absolvovat preventivní vyšetření zraku i znamének, nechat si zanalyzovat složení těla, zkontrolovat chodidla, změřit krevní tlak, cévní věk, tělesnou kondici či hladinu PSA, která vypovídá o zdraví prostaty, zkonzultovat se specialisty výživu a spánek nebo se poradit s psychologem.

ArcelorMittal Tubular Products Karviná chce vstoupit na trh tepelných rozvodů

ArcelorMittal Tubular Products Karviná, přední výrobce ocelových tenkostěnných profilů a trubek pod značkou JÄKL, realizoval významnou inovaci provozu Rourovny. Nově zprovozněná linka umožní výrobu trubek v délkách až 12 metrů, které najdou uplatnění zejména v oblasti tepelných rozvodů. Společnost díky této investici posiluje svou pozici na trhu a otevírá si nové obchodní příležitosti.

Podcast FNO: Nástroje umělé inteligence jsou v hlavní roli mezinárodní konference

Multifunkční hala GONG v Dolních VÍTKOVICÍCH bude v prvních dubnových dnech hostit premiérovou konferenci, zaměřenou na využití umělé inteligence a inovativních technologií nejen v medicíně. Autorem myšlenky a hlavním organizátorem akce je doc. MUDr. Ondřej Volný, Ph.D., FESO z Neurologické kliniky FN Ostrava a LF OU. V podcastu mimo jiné vysvětluje, proč bude konference otevřená nejen odborníkům, ale také laikům a pacientským organizacím.

Více