Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

V kadeřnickém studiu JM v Karviné Vás nově ostříhá kadeřnice celebrit

20. října 2011, 0:00

Jak se vlastně stříhají celebrity? Jaké účesy upřednostňují známé osobnosti nejen u nás, ale i ve světě si teď můžete vyzkoušet v JM STUDIU na Masarykově náměstí v Karviné.

Nadace ČEZ podpořila mobilní hospic Ondrášek

20. října 2011, 0:00

Mobilní hospic Ondrášek z Ostravy, obecně prospěšná společnost, která se stará o těžce nemocné, je z velké části odkázána na dary sponzorů. Nadace ČEZ, která se řídí heslem „Pomáháme tam, kde působíme," ráda pomáhá právě podobným organizacím, a tak Ondrášku u příležitosti Světového dne hospiců a Týdne sociálních služeb věnovala šek na 150 tisíc korun.

Multivitaminy dostávají od ČPZP stovky dětí denně

19. října 2011, 0:00

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna (ČPZP) registruje velký zájem o multivitaminy, které i letos dětem od 3 do 15 let poskytuje zdarma. Od začátku října, kdy distribuce oblíbených Marťánků začala, míří na pobočky ČPZP stovky rodičů denně. Dosud se multivitaminy dostaly k více než 12 tisícům dětí. ČPZP bude vydávat multivitaminy pro své pojištěnce až do konce prosince.

ČEZ Teplárenská rozdala šeky za 25 000 korun

19. října 2011, 0:00

Obchodní akademii v Orlové a Základní školu a Mateřskou školu v Bohumíně na ulici Čs. armády obdarovala společnost Skupiny ČEZ. Za dárce předali šeky zástupci společnosti Ludmila Běťáková a Martin Šangala. Šek na 15 000 korun si převzala ředitelka obchodní akademie Miroslava Šromková.

Charitativní aukce originálních hokejových dresů končí již tento pátek 21. 10. 2011!

19. října 2011, 0:00

Aukce hokejových dresů a dalších originálních předmětů, kterou připravila Nadace České pojišťovny ve spolupráci s Asociací profesionálních klubů ledního hokeje (APK LH), spěje do svého finále.

Mezinárodní konference TRANSPORT se blíží

19. října 2011, 0:00

Již po patnácté se uskuteční v Ostravě ve dnech 8. - 9. listopadu 2011 mezinárodní konference TRANSPORT, kterou pořádá Sdružení pro rozvoj Moravskoslezského kraje. Letošní ročník je zaměřen zejména na nadnárodní spolupráci v rámci evropského severojižního dopravního spojení od Baltu po Jadran a na modernizaci stávající dopravní infrastruktury v souladu s evropskou dopravní sítí TEN-T.

Lékaři si předávají zkušenosti

18. října 2011, 0:18

V pátek 23. září ve frýdecko-místecké nemocnici proběhl již V. ročník Beskydského endoskopického workshopu. Letošním tématem byly Stenózy trávicí trubice. Workshopu, který byl pořádán ve spolupráci s Lékařskou fakultou Ostravské univerzity, se zúčastnilo téměř šest desítek lékařů a sester z moravskoslezských nemocnic, Hradce Králové a Brna.

Červená karkulka z prodejny Modenika aneb Kabáty pro každého

17. října 2011, 9:26

Jako jeden z výrazných fashion trendů letošního podzimu můžeme označit pleteniny. Nejen ve formě svetrů, ale také šaty, šatovky a dokonce i kraťasy. Červené šaty z prodejny Modenika jsou na ulici nepřehlédnutelné. I když se budete mračit, lidé kolem Vás musí mít pocit, že se smějete. NAKUPUJTE PROSTŘEDNICTVÍM BLOGU!

Mužské šperky aneb Sexy zápěstí

16. října 2011, 13:00

Máte rádi šperky na mužích? V posledních letech se s kolekcemi mužských šperků a bižuterií doslava roztrhl pytel. Bohužel je na mužích vidím střídmě. Více se objevují ve filmech nebo u můžů ze zahraničí. Nezapomenu na Roberta Pattinsona ve Filmu Stmívání a jeho kožené náramky.

Nadace ČEZ podporuje Mobilní hospic Ondrášek

14. října 2011, 2:55

Symbolický šek na 150 000 korun si z rukou generálního ředitele ČEZ Logistiky Jiřího Jílka převzala ředitelka hospice Jitka Varechová. K předání symbolického šeku došlo přímo v prostorách hospice v Ostravě-Dubině u příležitosti Světového dne hospiců a Týdne sociálních služeb.

Komerční sdělení více

NDM uvádí operu Šarlatán v režii Ondřeje Havelky

Operu Pavla Haase (1899–1944) ŠARLATÁN uvede v novodobé české premiéře Národní divadlo moravskoslezské 10. října. V režii Ondřeje Havelky a hudebním nastudování Jakuba Kleckera tragikomické dílo uvidí publikum v rámci volného cyklu Opery terezínských skladatelů. Na výpravné podívané mají zásluhu také kostýmní výtvarnice Kateřina Štefková a scénograf Jakub Kopecký.


Horníci z OKD si nechají zkontrolovat zdravotní stav a zaměří se na zdravý životní styl

Po čtyři říjnové čtvrtky budou mít zaměstnanci těžební společnosti OKD příležitost udělat něco pro své zdraví a tělesnou kondici. Přímo v prostorách Dolu ČSM mohou absolvovat preventivní vyšetření zraku i znamének, nechat si zanalyzovat složení těla, zkontrolovat chodidla, změřit krevní tlak, cévní věk, tělesnou kondici či hladinu PSA, která vypovídá o zdraví prostaty, zkonzultovat se specialisty výživu a spánek nebo se poradit s psychologem.

ArcelorMittal Tubular Products Karviná chce vstoupit na trh tepelných rozvodů

ArcelorMittal Tubular Products Karviná, přední výrobce ocelových tenkostěnných profilů a trubek pod značkou JÄKL, realizoval významnou inovaci provozu Rourovny. Nově zprovozněná linka umožní výrobu trubek v délkách až 12 metrů, které najdou uplatnění zejména v oblasti tepelných rozvodů. Společnost díky této investici posiluje svou pozici na trhu a otevírá si nové obchodní příležitosti.

Podcast FNO: Nástroje umělé inteligence jsou v hlavní roli mezinárodní konference

Multifunkční hala GONG v Dolních VÍTKOVICÍCH bude v prvních dubnových dnech hostit premiérovou konferenci, zaměřenou na využití umělé inteligence a inovativních technologií nejen v medicíně. Autorem myšlenky a hlavním organizátorem akce je doc. MUDr. Ondřej Volný, Ph.D., FESO z Neurologické kliniky FN Ostrava a LF OU. V podcastu mimo jiné vysvětluje, proč bude konference otevřená nejen odborníkům, ale také laikům a pacientským organizacím.

Více