Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

V Praze se uskutečnila konference na téma Elektronické nástroje v praxi veřejných zakázek.

6. října 2011, 0:00

V důstojném prostředí Malostranského paláce v Praze se sešly nejvýznamnější společnosti, které se zabývají řešením veřejných zakázek elektronickými nástroji. Konferenci s názvem „Elektronické nástroje v praxi veřejných zakázek" se rozhodla uspořádat Asociace poskytovatelů a uživatelů elektronických nástrojů pro výběrová řízení a elektronické aukce (APUEN).

Avion slaví dalšími investicemi do svého růstu

6. října 2011, 0:00

Ostravský Avion neustává ve svém rozšiřování a rekonstrukcích! Ještě do konce roku se návštěvníci mohou těšit na zprovoznění nového vchodu do centra ze severní strany, kde se vše začne připravovat na otevření dalších obchodů v následujícím roce.

Novým generálním ředitelem skupiny AWT je od října Pierre Timmermans

6. října 2011, 0:00

Novým generálním ředitelem mezinárodní dopravní a logistické skupiny AWT se 1. října stal Pierre Timmermans (50), bývalý ředitel evropské divize společnosti PSA International. Funkci převzal od Martina Frývaldského, který se po své roční misi vrací zpět do týmu majoritního vlastníka BXR Group.

Podzimní fashion trendy v Obchodním centru Futurum Ostrava

5. října 2011, 15:03

Máte chuť někdy „vypnout“ a udělat si den sama pro sebe? Má kamarádka mi řekla: „Na to bohužel nemám čas, i když bych to potřebovala jako sůl. Děti, zaměstnání, domácnost, to je můj svět,“ řekla. Má rada zní, zkuste vše zapracovat do jednoho dne. Já to taky zkusila.

Užijte si zimu s odletime.cz

4. října 2011, 0:00

Nestihli jste letní dovolenou a potřebujete odpočinek? Nevadí, léto je sice nenávratně pryč, ale začíná nová dovolenková zimní sezona, která s sebou přináší celou řadu novinek pro Vás i Vaší rodinu.

Jak voní zoufalé manželky?

3. října 2011, 8:00

Odpověď zní: "Božsky." Vůně, které nesou jména hrdinek seriálu Zoufalé manželky, nabízí LR Health & Beauty Systems, s.r.o. Přiznám se, že nejlépe mi voní Gabrielle. Ve flakónku i na obrazovce. Její role byla napsána dokonale a skutečně komicky ji uměla perfektně zahrát Eva Longoria.

O čem byla náborová kampaň dřevařského klastru?

30. září 2011, 4:23

Náborová kampaň, kterou realizoval Moravskoslezský dřevařský klastr, přiměla téměř 7 % zúčastněných žáků 12 moravskoslezských základních škol ke studiu dřevozpracujících a stavebních oborů na středních školách.

Kdo třídí, zaslouží odměnu!

30. září 2011, 0:00

Na období 3. až 9. října 2011 společnost OZO Ostrava ve spolupráci se společností EKO-KOM naplánovala akci „Kdo třídí, zaslouží odměnu!". Během tohoto týdne rozdá OZO tým v různých částech Ostravy 700 setů praktických OZO tašek na třídění odpadu a speciální třídicí trička na podporu kampaně „třídíme!!!" od společnosti EKO-KOM.

Oranžové kolo na DNI NATO

30. září 2011, 0:00

Zástupci Nadace ČEZ nemohli už tradičně chybět na divácky velmi atraktivním DNI NATO na Letišti Leoše Janáčka v Mošnově. Nadace prezentovala svůj projekt Oranžové kolo, kterého se může zúčastnit každý, kdo má chuť alespoň trošku pomoci potřebným. Principem tohoto projektu je, že lidé šlapou na stacionárním kole a najeté metry se přepočítávají na peníze. Ty jsou pak prostřednictvím Nadace ČEZ věnovány vybrané neziskové organizaci.

Šmoulové zaútočili na ostravský Avion!

30. září 2011, 0:00

Od 28. září a jen do 3. října si návštěvníci ostravského Avion Shopping Parku mohou prohlédnout dvacet úžasných šmoulích kamarádů - soch v nadlidských velikostech, na jejichž úpravě se podílely známe osobnosti, jako Aleš Valenta, Anna K., Dagmar Havlová, Dara Rolins, David Koller, Dominik Hašek, skupina Elán, Jan Saudek, Jaro Slavik, Jitka Čvančarová, Tereza Kostková, Leoš Mareš, Mahulena Bočanová, Meky Žbirka, Ondřej Brzobohatý, Bořek Šípek, Tatiana Vilhelmová, Lucie Vondráčková a Lenka Filipová.

Komerční sdělení více

NDM uvádí operu Šarlatán v režii Ondřeje Havelky

Operu Pavla Haase (1899–1944) ŠARLATÁN uvede v novodobé české premiéře Národní divadlo moravskoslezské 10. října. V režii Ondřeje Havelky a hudebním nastudování Jakuba Kleckera tragikomické dílo uvidí publikum v rámci volného cyklu Opery terezínských skladatelů. Na výpravné podívané mají zásluhu také kostýmní výtvarnice Kateřina Štefková a scénograf Jakub Kopecký.


Horníci z OKD si nechají zkontrolovat zdravotní stav a zaměří se na zdravý životní styl

Po čtyři říjnové čtvrtky budou mít zaměstnanci těžební společnosti OKD příležitost udělat něco pro své zdraví a tělesnou kondici. Přímo v prostorách Dolu ČSM mohou absolvovat preventivní vyšetření zraku i znamének, nechat si zanalyzovat složení těla, zkontrolovat chodidla, změřit krevní tlak, cévní věk, tělesnou kondici či hladinu PSA, která vypovídá o zdraví prostaty, zkonzultovat se specialisty výživu a spánek nebo se poradit s psychologem.

ArcelorMittal Tubular Products Karviná chce vstoupit na trh tepelných rozvodů

ArcelorMittal Tubular Products Karviná, přední výrobce ocelových tenkostěnných profilů a trubek pod značkou JÄKL, realizoval významnou inovaci provozu Rourovny. Nově zprovozněná linka umožní výrobu trubek v délkách až 12 metrů, které najdou uplatnění zejména v oblasti tepelných rozvodů. Společnost díky této investici posiluje svou pozici na trhu a otevírá si nové obchodní příležitosti.

Podcast FNO: Nástroje umělé inteligence jsou v hlavní roli mezinárodní konference

Multifunkční hala GONG v Dolních VÍTKOVICÍCH bude v prvních dubnových dnech hostit premiérovou konferenci, zaměřenou na využití umělé inteligence a inovativních technologií nejen v medicíně. Autorem myšlenky a hlavním organizátorem akce je doc. MUDr. Ondřej Volný, Ph.D., FESO z Neurologické kliniky FN Ostrava a LF OU. V podcastu mimo jiné vysvětluje, proč bude konference otevřená nejen odborníkům, ale také laikům a pacientským organizacím.

Více