Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Výuka cizích jazyků na SU OPF nově

9. června 2011, 8:05

Od zimního semestru akademického roku 2011/2012 dochází na Slezské univerzitě v Opavě, Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné (dále jen SU OPF) k úpravě výuky cizích jazyků.

Víte jak ušetřit své peníze při nákupu dovolené?

9. června 2011, 1:31

Plánujete dovolenou v populárním Chorvatsku? Ale nevíte, které místo pro sebe a svou rodinu zvolit? Hledáte krásné prostředí a kvalitní ubytování, ale zároveň nechcete, aby Vás dovolená finančně vyždímala? Pak právě pro Vás máme několik tipů, jak si v Chorvatsku zajistit nádhernou dovolenou a nezaplatit víc, než je skutečně potřeba.

Elektrárna Dětmarovice zaznamenala rekordní návštěvnost

7. června 2011, 12:22

Sobotní Den otevřených dveří v Elektrárně Dětmarovice si naplno užili dospělí i děti. Letošní akce zaznamenala rekordní návštěvnost, do elektrárny během jednoho dne zavítalo více než 1 800 zájemců. Díky Oranžovému kolu Nadace ČEZ si kromě zábavy mohli přítomní odnést i dobrý pocit z pomoci potřebným.

Ideální dovolená pro děti? Najdete ji v Neptun Klubech na Jadranu!

6. června 2011, 0:00

Dovolená...., jak krásně to slovo zní, když je volno před námi. Případně byla-li ta minulá dovolená tak dobrá, že na ni ještě dlouho a rádi vzpomínáme. Zvláště, když jezdíme s dětmi, a přesto všechno vyšlo na jedničku. Žádné stresy, žádné hádky. Děti se skvěle bavily a my také. Nádhera. Jen je pro to potřeba něco udělat.

Firemní profil skupiny AWT získal ocenění Top Rated v soutěži Zlatý středník

6. června 2011, 0:00

Firemní profil dopravní a logistické skupiny AWT zabodoval v prestižní marketingové soutěži Zlatý středník. V celostátní konkurenci si odnesl ocenění za kvalitu Top Rated. Cenu získal krátce poté, co jej skupina AWT nechala vytvořit.

Nemáte vybranou letní dovolenou? Hledejte na www.odletime.cz!

6. června 2011, 0:00

Léto je čas dovolených, udělejte si krásnou dovolenou v některé z přímořských destinací. Ceny leteckých zájezdů jsou na historickém minimu, kvalitní hotely s all inclusive můžete nyní koupit i pod 10.000 Kč nebo vzít své dítě k moři zcela zdarma. Poradíme Vám, kam k moři odletět i s celou rodinou.

118. Žofínské fórum na téma Co přinese reforma zdravotnictví

3. června 2011, 7:00

Obecní dům na pražském ostrově Žofín se stal dějištěm 118. Žofínského fóra, tentokrát s hlavním tématem: „Co přinese reforma zdravotnictví?" Na fóru vystoupil ministr zdravotnictví Leoš Heger, který prozradil, jakou úlohu sehrají elektronické nástroje při hledání úsporných opatření v českém zdravotnictví a v jakém stavu je plánované zavedení registru referenčních cen.

Řešení rodinné dovolené? Neptun Kluby v Chorvatsku!

3. června 2011, 0:03

Chorvatsko čeká v létě invaze rodin s dětmi. Důvodem jsou populární česká zábavní centra cestovní kanceláře VÍTKOVICE TOURS. www.ckvt.cz

Den pro rodinu na Landeku nepokazila ani nepřízeň počasí

2. června 2011, 0:00

Nepříznivé počasí a celodenní déšť provázel sobotní akci Den pro rodinu, kterou pro své nájemníky, zaměstnance i ostravskou veřejnost připravila v areálu ostravského Landek Parku realitní skupina RPG Real Estate.

Přátelé hornického muzea vybudují naučnou stezku kolem Landeku

2. června 2011, 0:00

Klub přátel hornického muzea v Ostravě (KPHMO) dnes začal budovat novou naučnou stezku v areálu národní přírodní památky Landek, tedy v místě, které se pojí s počátky hornictví na severu Moravy. Spojí tři původní a dnes již nevyhovující stezky do jediné, u níž vyrostou nová odpočívadla a informační tabule. To vše díky grantům EU i Nadace OKD a pomoci dalších partnerů.

Komerční sdělení více

NDM uvádí operu Šarlatán v režii Ondřeje Havelky

Operu Pavla Haase (1899–1944) ŠARLATÁN uvede v novodobé české premiéře Národní divadlo moravskoslezské 10. října. V režii Ondřeje Havelky a hudebním nastudování Jakuba Kleckera tragikomické dílo uvidí publikum v rámci volného cyklu Opery terezínských skladatelů. Na výpravné podívané mají zásluhu také kostýmní výtvarnice Kateřina Štefková a scénograf Jakub Kopecký.


Horníci z OKD si nechají zkontrolovat zdravotní stav a zaměří se na zdravý životní styl

Po čtyři říjnové čtvrtky budou mít zaměstnanci těžební společnosti OKD příležitost udělat něco pro své zdraví a tělesnou kondici. Přímo v prostorách Dolu ČSM mohou absolvovat preventivní vyšetření zraku i znamének, nechat si zanalyzovat složení těla, zkontrolovat chodidla, změřit krevní tlak, cévní věk, tělesnou kondici či hladinu PSA, která vypovídá o zdraví prostaty, zkonzultovat se specialisty výživu a spánek nebo se poradit s psychologem.

ArcelorMittal Tubular Products Karviná chce vstoupit na trh tepelných rozvodů

ArcelorMittal Tubular Products Karviná, přední výrobce ocelových tenkostěnných profilů a trubek pod značkou JÄKL, realizoval významnou inovaci provozu Rourovny. Nově zprovozněná linka umožní výrobu trubek v délkách až 12 metrů, které najdou uplatnění zejména v oblasti tepelných rozvodů. Společnost díky této investici posiluje svou pozici na trhu a otevírá si nové obchodní příležitosti.

Podcast FNO: Nástroje umělé inteligence jsou v hlavní roli mezinárodní konference

Multifunkční hala GONG v Dolních VÍTKOVICÍCH bude v prvních dubnových dnech hostit premiérovou konferenci, zaměřenou na využití umělé inteligence a inovativních technologií nejen v medicíně. Autorem myšlenky a hlavním organizátorem akce je doc. MUDr. Ondřej Volný, Ph.D., FESO z Neurologické kliniky FN Ostrava a LF OU. V podcastu mimo jiné vysvětluje, proč bude konference otevřená nejen odborníkům, ale také laikům a pacientským organizacím.

Více