Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Zprávy redaktora: Eva Bednářová

Změny v prakování ve Frýdku - Místku

2. července 2012 17:47 | Frýdek-Místek | Eva Bednářová

Od 1. července se spustila řada změn na frýdeckomísteckých parkovištích. Jedno bude osvobozeno od poplatků úplně, u dalšího dojde k časově omezenému parkování, na jiném si nově řidiči za stání zaplatí.

9. ročník Sweetsen festu ve F-M skončil

2. července 2012 17:46 | Frýdek-Místek | Eva Bednářová

9. ročník Sweetsen festu je minulostí. Během třídenního hudebního festivalu, na kterém vystoupily desítky kapel pouze z Frýdeckomístecka, se podařilo vybrat na charitu přes 50 tisíc korun. Akce se zúčastnilo přes 10 tisíc lidí.

2. ročník Beskydských farmářských trhů ve F-M

2. července 2012 17:45 | Frýdek-Místek | Eva Bednářová

Farmářské trhy ve Frýdku - Místku získávají stále více příznivců. Ve městě fungují od loňského roku. Pro nakupování zeleniny, ovoce, květin, ryb a dalších výrobků vedení města zvolilo místecké náměstí Svobody.

Počet utonulých neubývá

29. června 2012 20:40 | Frýdek-Místek | Eva Bednářová

V letních dnech každoročně narůstá počet utonulých lidí. Policisté i záchranáři proto opět upozorňují plavce, aby nepřeceňovali své síly. A pokud požijí alkohol, ať raději vůbec plavat nechodí. Podobné scénáře totiž už připravily spoustu lidí o život.

28. - 30.6. ožije Frýdek - Místek Sweetsen festem

29. června 2012 20:38 | Frýdek-Místek | Eva Bednářová

9. ročník největší hudební nadílky frýdeckomísteckých kapel je tady. První koncerty přišly ve čtvrtek po 17. hodině.

SVČ Klíč nabízí na prázdniny více než loni

29. června 2012 20:34 | Frýdek-Místek | Eva Bednářová

Období prázdnin si i letos děti z Frýdeckomístecka pořádně užijí. Pomineme-li seriál akcí Beskydského veseléta, čeká na ně spousta zábavy i v příměstských a pobytových táborech, které i letos pořádá SVČ Klíč. Mezi nimi bude i taneční tábor.

Letní kino ve F-M pro celou rodinu

29. června 2012 20:32 | Frýdek-Místek | Eva Bednářová

I letos se frýdeckomístečtí dočkali té pravé kinematografické atmosféry v letním kině. Filmové projekce byly v areálu TJ Slezan.

Záznam 12. zasedání zastupitelstva statutárního města Opavy 25. 6. 2012

27. června 2012 13:18 | Opava | Eva Bednářová

Z DŮVODU TECHNICKÝCH PROBLÉMŮ JE PRVNÍ ČÁST ZÁZNAMU POUZE ZVUKOVÁ. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ.

Komerční sdělení více

Horníci z OKD si nechají zkontrolovat zdravotní stav a zaměří se na zdravý životní styl

Po čtyři říjnové čtvrtky budou mít zaměstnanci těžební společnosti OKD příležitost udělat něco pro své zdraví a tělesnou kondici. Přímo v prostorách Dolu ČSM mohou absolvovat preventivní vyšetření zraku i znamének, nechat si zanalyzovat složení těla, zkontrolovat chodidla, změřit krevní tlak, cévní věk, tělesnou kondici či hladinu PSA, která vypovídá o zdraví prostaty, zkonzultovat se specialisty výživu a spánek nebo se poradit s psychologem.

ArcelorMittal Tubular Products Karviná chce vstoupit na trh tepelných rozvodů

ArcelorMittal Tubular Products Karviná, přední výrobce ocelových tenkostěnných profilů a trubek pod značkou JÄKL, realizoval významnou inovaci provozu Rourovny. Nově zprovozněná linka umožní výrobu trubek v délkách až 12 metrů, které najdou uplatnění zejména v oblasti tepelných rozvodů. Společnost díky této investici posiluje svou pozici na trhu a otevírá si nové obchodní příležitosti.


Podcast FNO: Nástroje umělé inteligence jsou v hlavní roli mezinárodní konference

Multifunkční hala GONG v Dolních VÍTKOVICÍCH bude v prvních dubnových dnech hostit premiérovou konferenci, zaměřenou na využití umělé inteligence a inovativních technologií nejen v medicíně. Autorem myšlenky a hlavním organizátorem akce je doc. MUDr. Ondřej Volný, Ph.D., FESO z Neurologické kliniky FN Ostrava a LF OU. V podcastu mimo jiné vysvětluje, proč bude konference otevřená nejen odborníkům, ale také laikům a pacientským organizacím.

Úleva pro zákazníky innogy zasažené povodní

Zákazníci innogy z řad domácností, kterým ničivá povodeň způsobila škody nebo poničila odběrné místo plynu nebo elektřiny, mohou zavolat na zákaznickou linku 800 11 33 55 nebo osobně přijít na nejbližší pobočku innogy, kde jim operátoři či pracovníci v zákaznických centrech pomohou s úpravou či přerušením plateb záloh za energie.

Více