Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Jarní relax a očista v OC Zlaté Jablko Zlín

Ostrava-město |

Nejen sluneční paprsky lákají k jarnímu relaxu a očistě těla i duše. Dnes se zaměříme na tělo a to hned několika směry. Tipy z prodejen Manufaktura, Parfumerie Douglas, HZH Sport, Mania nebo juice bar Ugovy čerstvé šťávy Vám přinesou informace, jak si jaro relaxačně užít.

V Obchodním centru Zlaté Jablko Zlín jsem se zaměřila na tzv. domácí lázně od Manufaktura. Jejich jarní kúry s mojito nebo produkty s karlovarskými minerály Vás doslova okouzlí. Sama jsem vyzkoušela mojito krém na ruce, sůl do koupele, a také mojito čaj. Krém jsem už nevyjmula z kabelky. Jarní kúru si dopřávám každé ráno na křižovatce, než zasvítí zelená. Možná jste na tom stejně. Péče o naše ruce je vždy na posledním místě. Přitom je denně zatěžujeme z celého těla možná nejvíc. Saponáty a mráz dávají naši kůži zabrat. Zkuste si koupit celý balíček mojito přípravků a udělejte si vlastní beautiful salón doma. Vyzkoušejte i ručně vyrobená mýdla z prodejny Manufaktura. Přiznám se, že i tekutá mýdla mě pro každodenní používání vysušují. Pevná mýdla prodejen Manufaktura s jádry, například meruňka, jsou fantastická. Na kelímky s rozmočenými mýdly, s tekoucí mýdlovou hmotou roztroušenou po umyvadle nebo mýdlence, zapomeňte. Já to své mám již čtyři měsíce a stále drží.

Následně jsem v rámci zlínského centra prošla obchůdky s kosmetikou. V Parfumerii Douglas zrovna probíhala kampaň na nové Chanel stíny. Měly u žen takový ohlas, že se rovnou vyprodaly. Ale již brzy budou nové. Stíny Vám udělají kočičí oči jako z obrázku. Ale musíte nejvíce stínovat ze čtyřky stínů Chanel s tmavě zelenou. Pokud použijete světlejší zelenou a hodně třpytek, oči jdou až do šedo-modrých odstínů. Osobně jsem vyzkoušela a mohu říct, že dlouhodobě Chanel je pro koupi stínů u mě mezi pěti top světovými firmami. V Parfumerii Douglas jsem si prohlédla i další novinky jako Toni Gard přípravky nebo pastelové barvy stínů od Shiseido.

V HZH Sport jsem vybírala vhodné boty pro sport i relaxační cvičení. Prohlídla jsem si i dvě dámské kolekce oblečení vhodné pro tanec i jógu. Kolekce jsou navrženy v reflexní zelené barvě a ostružinové. Dají se báječně kombinovat i dohromady a samozřejmě k nim seženete v HZH Sport také kabelu na sportovní věci, vhodnou obuv nebo i láhev na pití.

No a pokud nemáte čas míchat fresh juicy, které by k jarní očistě a relaxu rozhodně neměly chybět, zajděte do Ugových čerstvých šťáv. Fresh juice s jahodami Vás rozhodně nakopne. Uvědomila jsem si až při jeho popíjení, jak často si dávám na procházkách kávu a jak málo pořádný fresh juice.

Nezapomeňte ani na kvalitní, sportovní brýle. V prodejně Mania Vás doslova zahltí plné stojany různých modelů brýlí a barev. Samozřejmě najdete i sportovní modely, které perfektně doplní Váš sportovní outfit. Nebojte se kombinovat i několik reflexních barev najednou. Výrazné barvy se ke sportu maximálně hodí a navíc budete na cestách vidět. Což ocení nejen kolemjdoucí, ale především i řidiči.

Vše si zakoupíte a užijete v OC Zlaté Jablko Zlín - www.zlatejablko.cz. Vlastní blog centra najdete zde: http://www.zlatejablko.cz/fashion-blog. Fotila Martina Zajacová, styling a produkce fashion bloggerka Inéz Bohdanová Bortoliová – Móda jako umění.cz.

Nakupujte se stylistkou/vizážistkou osobně nebo přes internet na www.modajakoumeni.cz. Mgr. Inéz Bohdanová Bortoliová - fashion bloger - Móda jako umění.cz, mobil: 773 487 779 - fashion zpravodajství, fashion akce, personal shopper a další. Zapojte se do diskuzí ohledně Vašeho šatníku zde: https://www.facebook.com/inez.bohdanovabortoliova. Mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz, Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz.

Nahlásit chybu


Obnova infrastruktury na Vrbensku po povodni pokračuje, některé cesty a mosty neexistují

Ve Vrbně pod Pradědem a okolí pokračují práce na postupném obnovování infrastruktury, kterou poškodila nedávná povodeň. Některá místa jsou však stále neprůjezdná, protože voda strhla mosty i celé úseky silnic.

Ministři jednali se zástupci povodní zasažených obcí v Moravskoslezském kraji

Financování obnovy území, pomoc státu, výstavba protipovodňových opatření i zpětná vazba ze strany povodněmi zasažených obcí. O tom všem jednali ministři práce a sociálních věcí, financí, místního rozvoje, životního prostředí, zemědělství a dopravy se starosty a zástupci měst a obcí Moravskoslezského kraje.

V Pustkovci začne rekonstrukce sportovní haly. Po opravě se do ní vrátí děti přilehlé ZŠ

V Ostravě-Pustkovci začne po letech příprav rekonstrukce sportovní haly. Objekt je v tak špatném stavu, že už do něj několik let nemohou chodit děti z přilehlé základní školy a energetická náročnost je extrémně vysoká. O náklady na opravu se dělí město a Národní sportovní agentura.

Imobilní muž zemřel po požáru rodinného domu na Opavsku

Včera 11:48 | Celý MS kraj | Jiří Cileček

Všechny záchranné složky zasahovaly v pondělí večer u požáru rodinného domu v Pusté Polomi na Opavsku. Dům opustilo pět lidí, uvnitř ale zůstal imobilní muž. Toho vynesli až hasiči a museli ho oživovat. Záchranáři ho v kritickém stavu přepravili do nemocnice, kde bohužel zemřel. Zraněna byla i mladá žena. Oheň způsobil škodu 1,5 milionu korun. Příčina požáru je v šetření.

Miniveletrh sociálních služeb nabídl lidem poradenství i výrobky klientů

Centrální tržnice v Karviné patřila poskytovatelům sociálních a návazných služeb a to v rámci miniveletrhu, kde se všichni společně prezentovali. Návštěvníci tak mohli získat na jednom místě potřebné informace a měli možnost zakoupit si výrobky uživatelů.

Ve Studénce žije jeden z nejlepších vytrvalců světa

Neuvěřitelný výkon má za sebou extrémní sportovec Jurij Tarča ze Studénky. Úspěšně absolvoval další ultratriatlon a stal se dokonce už třicetinásobným Ironmanem. Zařadil se tak mezi nejlepší vytrvalce světa.

Fajne školní bistro je velmi oblíbené. Jídelny se učí i inspirují

V Ostravě je velmi oblíbený projekt Fajne školní bistro, jehož cílem je učit i motivovat školní jídelny k vaření nejen zdravých, ale i chutných jídel. Letos pokračuje už pátou sezónu.

V Ostravě se konalo ustavující zastupitelstvo MS kraje. Hejtmanem byl zvolen Josef Bělica

Hejtmanem MS kraje se stal podle očekávání Josef Bělica z Hnutí ANO. Dosavadní hejtman získal na ustavujícím krajském zastupitelstvu 47 hlasů od 65 přítomných zastupitelů. Hnutí ANO tak povede náš kraj už třetí volební období.

Stavba železničního podjezdu a objízdné trasy začne na jaře, téměř deset let po srážce kamionu a Pendolina

21. října 2024 13:40 | Studénka | Petra Dorazilová | Expres Studénky

Na jaře příštího roku začne stavba podjezdu pod železniční tratí v Nádražní ulici ve Studénce. Stane se tak zhruba 10 let po té, co zde došlo k tragické srážce kamionu a Pendolina.

Trh vzdělávání a uplatnění pomáhal žákům ve Frýdku-Místku s výběrem dalšího studia

Frýdek-Místek ve spolupráci s Úřadem práce uspořádal další ročník tradičního Trhu vzdělávání a uplatnění. Ten pomáhá především žákům základních škol s výběrem dalšího studia. Prezentaci zde mělo i několik zaměstnavatelů a nechyběla ani nabídka vzdělávání pro dospělé.

DPO modernizuje zastávky v Ostravě. Nejvíc jich je v obvodu Ostrava-jih

V těchto dnech se dokončuje první fáze modernizace devíti tramvajových zastávek v obvodu. Cílem je jednotný vzhled podle nového městského standardu. DPO navíc aktuálně vypisuje výběrové řízení na zhotovitele modernizace dalších zastávek.

Žáci ZŠ se učili řemeslům prostřednictvím soutěže

Řemeslo má zlaté dno. Tak se nazývá interaktivní soutěž v praktických dovednostech pro žáky 9. tříd základních škol. Šestičlenná družstva se v K-triu zábavnou formou seznámili s nabídkou odborných oborů a učilišť v MS kraji.

Prostor před poliklinikou v Ostravě-Hrabůvce je po rekonstrukci

Veřejný prostor před poliklinikou v Ostravě-Hrabůvce má novou tvář. První rekonstrukce od 70. let minulého století, která byla zahájena loni v srpnu, skončila. Souběžně byla dokončena oprava přilehlých parkovišť.

Vánoční kluziště bude na náměstí E. Beneše i letos K dispozici bude i půjčovna bruslí

21. října 2024 9:22 | Ostrava-město | Tomáš Kořistka | Nabídka práce

I když venku ještě krásně svítí sluníčko, Ostrava už se chystá na Vánoce. Stejně jako v minulých letech bude jedním z hlavních lákadel v centru města vánoční kluziště.

Noční nehoda v Ostravě: opilý řidič srazil ve Staré Bělé hledaného muže

19. října 2024 10:31 | Ostrava-město | Lukáš Zavadil

V Ostravě-Staré Bělé se brzy ráno stala nehoda, při které opilý řidič vozidla Škoda srazil 40letého chodce. Policisté následně zjistili, že sražený muž je osobou v pátrání kvůli podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Řidič, který měl v krvi přes 0,9 promile alkoholu, přišel na místě o řidičský průkaz.

Před jízdou jsem vypil litr pálenky, přiznal řidič. Policisté mu zabavili už třetí vozidlo, asi propadne státu

18. října 2024 22:00 | Ostrava-Poruba | Lukáš Zavadil

Policisté z Ostravy-Poruby zadrželi 54letého řidiče, který usedl za volant i přes opakovaný zákaz řízení. Muž navíc nadýchal přes dvě promile alkoholu a přiznal, že v noci před jízdou vypil litr pálenky.

Jarní relax a očista v OC Zlaté Jablko Zlín
Vydáno 10. dubna 2014 0:00, Ostrava-město, Inéz Bohdanová Bortoliová
Nejen sluneční paprsky lákají k jarnímu relaxu a očistě těla i duše. Dnes se zaměříme na tělo a to hned několika směry. Tipy z prodejen Manufaktura, Parfumerie Douglas, HZH Sport, Mania nebo juice bar Ugovy čerstvé šťávy Vám přinesou informace, jak si jaro relaxačně užít.

V Obchodním centru Zlaté Jablko Zlín jsem se zaměřila na tzv. domácí lázně od Manufaktura. Jejich jarní kúry s mojito nebo produkty s karlovarskými minerály Vás doslova okouzlí. Sama jsem vyzkoušela mojito krém na ruce, sůl do koupele, a také mojito čaj. Krém jsem už nevyjmula z kabelky. Jarní kúru si dopřávám každé ráno na křižovatce, než zasvítí zelená. Možná jste na tom stejně. Péče o naše ruce je vždy na posledním místě. Přitom je denně zatěžujeme z celého těla možná nejvíc. Saponáty a mráz dávají naši kůži zabrat. Zkuste si koupit celý balíček mojito přípravků a udělejte si vlastní beautiful salón doma. Vyzkoušejte i ručně vyrobená mýdla z prodejny Manufaktura. Přiznám se, že i tekutá mýdla mě pro každodenní používání vysušují. Pevná mýdla prodejen Manufaktura s jádry, například meruňka, jsou fantastická. Na kelímky s rozmočenými mýdly, s tekoucí mýdlovou hmotou roztroušenou po umyvadle nebo mýdlence, zapomeňte. Já to své mám již čtyři měsíce a stále drží.

Následně jsem v rámci zlínského centra prošla obchůdky s kosmetikou. V Parfumerii Douglas zrovna probíhala kampaň na nové Chanel stíny. Měly u žen takový ohlas, že se rovnou vyprodaly. Ale již brzy budou nové. Stíny Vám udělají kočičí oči jako z obrázku. Ale musíte nejvíce stínovat ze čtyřky stínů Chanel s tmavě zelenou. Pokud použijete světlejší zelenou a hodně třpytek, oči jdou až do šedo-modrých odstínů. Osobně jsem vyzkoušela a mohu říct, že dlouhodobě Chanel je pro koupi stínů u mě mezi pěti top světovými firmami. V Parfumerii Douglas jsem si prohlédla i další novinky jako Toni Gard přípravky nebo pastelové barvy stínů od Shiseido.

V HZH Sport jsem vybírala vhodné boty pro sport i relaxační cvičení. Prohlídla jsem si i dvě dámské kolekce oblečení vhodné pro tanec i jógu. Kolekce jsou navrženy v reflexní zelené barvě a ostružinové. Dají se báječně kombinovat i dohromady a samozřejmě k nim seženete v HZH Sport také kabelu na sportovní věci, vhodnou obuv nebo i láhev na pití.

No a pokud nemáte čas míchat fresh juicy, které by k jarní očistě a relaxu rozhodně neměly chybět, zajděte do Ugových čerstvých šťáv. Fresh juice s jahodami Vás rozhodně nakopne. Uvědomila jsem si až při jeho popíjení, jak často si dávám na procházkách kávu a jak málo pořádný fresh juice.

Nezapomeňte ani na kvalitní, sportovní brýle. V prodejně Mania Vás doslova zahltí plné stojany různých modelů brýlí a barev. Samozřejmě najdete i sportovní modely, které perfektně doplní Váš sportovní outfit. Nebojte se kombinovat i několik reflexních barev najednou. Výrazné barvy se ke sportu maximálně hodí a navíc budete na cestách vidět. Což ocení nejen kolemjdoucí, ale především i řidiči.

Vše si zakoupíte a užijete v OC Zlaté Jablko Zlín - www.zlatejablko.cz. Vlastní blog centra najdete zde: http://www.zlatejablko.cz/fashion-blog. Fotila Martina Zajacová, styling a produkce fashion bloggerka Inéz Bohdanová Bortoliová – Móda jako umění.cz.

Nakupujte se stylistkou/vizážistkou osobně nebo přes internet na www.modajakoumeni.cz. Mgr. Inéz Bohdanová Bortoliová - fashion bloger - Móda jako umění.cz, mobil: 773 487 779 - fashion zpravodajství, fashion akce, personal shopper a další. Zapojte se do diskuzí ohledně Vašeho šatníku zde: https://www.facebook.com/inez.bohdanovabortoliova. Mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz, Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz.

Zdroj: https://polar.cz/index.php/zpravy/ostrava/ostrava-mesto/15205/jarni-relax-a-ocista-v-oc-zlate-jablko-zlin