Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Elektronická komunikace není jen zdravotní knížka!

2. prosince 2010, 15:32

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna (ČPZP) varuje své klienty před podvodnými praktikami, které používají někteří zástupci společnosti IZIP napojení na největší zdravotní pojišťovnu VZP. Tito náboráři zejména na Ostravsku záměrně uvádějí klienty ČPZP v omyl, když jim nabízejí elektronickou zdravotní knížku jako jediný možný způsob elektronické komunikace.

Elektronická komunikace s ČPZP je nyní mnohem jednodušší

2. prosince 2010, 1:37

Zdravotnická zařízení, plátci pojistného a pojištěnci, kteří s Českou průmyslovou zdravotní pojišťovnou (ČPZP) komunikují prostřednictvím jejího portálu, to nyní mají mnohem jednodušší než dříve. Třetí největší zdravotní pojišťovna v ČR v těchto dnech zpřístupnila novou elektronickou přepážku, která vzájemnou komunikaci usnadňuje.

KOUZLO ZDRAVÍ jinak ZDRAVÍ JE STAV NAŠÍ MYSLI!

2. prosince 2010, 0:00

Navštivte 2. ročník výstavy vše o zdraví těla i duše. Základní myšlenka k uspořádání této výstavy je připravit pro návštěvníky kaleidoskop pohledů na biologické, duševní, sociální a duchovní zdraví a z různých úhlů pohledů, představit cesty k dosažení duchovního rozvoje, klidu, optimismu, krásy, zdraví a harmonie.

Učeň, středoškolák, vysokoškolák a Pro Job

2. prosince 2010, 0:00

17. ročník výstavy školství a vzdělání se širokou nabídkou studijních míst na středních školách, odborných učilištích a vysokých školách a 2. ročník výstavy nejen pracovních příležitostí.

Pilotní ověření testovala prezentační schopnosti škol

2. prosince 2010, 0:00

Institut komunitního rozvoje je realizátorem projektu Zvyšování kompetencí řídích pracovníků škol, jehož součástí je také ověření zpracovaných materiálů. V listopadu se uskutečnila dvě pilotní ověření zaměřená na komunikační dovednosti včetně schopnosti prezentovat aktivity školy a na tvorbu projektů.

V Karviné proběhla konference v rámci projektu Energeticky nezávislý kraj

2. prosince 2010, 0:00

Účastníci odborné konference v Karviné, která proběhla v rámci projektu Energeticky nezávislý kraj, se zabývali zejména teplárenstvím a energetickým využitím odpadů v kraji. Cílem projektu je mapování zdrojů výroby energií a následné navržení nové energetické koncepce s ohledem na budoucí rozvoj Moravskoslezského kraje.

Nadace ČEZ vybavila učebnu SPŠS v Lipníku nad Bečvou

1. prosince 2010, 0:00

Skupina ČEZ věnovala prostřednictvím svého grantu Oranžová učebna Nadace ČEZ čtyři milióny korun na vybavení učeben v jednadvaceti školách - jednou z nich je i průmyslovka
v Lipníku nad Bečvou.

RPG byty zkolaudovala 503 opravených bytů v Karviné

30. listopadu 2010, 7:46

Kolaudace 503 opravených bytů na sedmi ulicích a jednom náměstí. Karviná prokoukla v rámci integrovaného plánu rozvoje města. Lidem se tam bude bydlet líp. Společnost RPG byty na revitalizaci spolupracuje s městem Karviná.

109. Žofínské fórum je určeno starostům a primátorům

30. listopadu 2010, 0:00

Palác Žofín v Praze patří mezi nejvýznamnější centra společenského a kulturního života v naší zemi. Nádherné prostředí a profesionální služby Agentury NKL Žofín jsou často využívány i pro pořádání konferencí a kongresů. Žofínská fóra jsou už téměř legendární a výjimkou není ani účast ministrů nebo prezidenta.

Čtyři tisíce ostravských domácností dostanou od OZO Ostrava tašky na třídění odpadu

30. listopadu 2010, 0:00

OZO Ostrava věnuje čtyřem tisícům ostravských domácností tašky na třídění odpadu. V následujících dnech navštíví domácnosti v Porubě, Třebovicích a na Dubině speciální OZO tým, který obyvatelům přinese tašky sloužící jako odpadkové koše na tříděný odpad, vysvětlí jim, jak tašky správně používat a připomene, proč je důležité odpad třídit.

Komerční sdělení více

NDM uvádí operu Šarlatán v režii Ondřeje Havelky

Operu Pavla Haase (1899–1944) ŠARLATÁN uvede v novodobé české premiéře Národní divadlo moravskoslezské 10. října. V režii Ondřeje Havelky a hudebním nastudování Jakuba Kleckera tragikomické dílo uvidí publikum v rámci volného cyklu Opery terezínských skladatelů. Na výpravné podívané mají zásluhu také kostýmní výtvarnice Kateřina Štefková a scénograf Jakub Kopecký.


Horníci z OKD si nechají zkontrolovat zdravotní stav a zaměří se na zdravý životní styl

Po čtyři říjnové čtvrtky budou mít zaměstnanci těžební společnosti OKD příležitost udělat něco pro své zdraví a tělesnou kondici. Přímo v prostorách Dolu ČSM mohou absolvovat preventivní vyšetření zraku i znamének, nechat si zanalyzovat složení těla, zkontrolovat chodidla, změřit krevní tlak, cévní věk, tělesnou kondici či hladinu PSA, která vypovídá o zdraví prostaty, zkonzultovat se specialisty výživu a spánek nebo se poradit s psychologem.

ArcelorMittal Tubular Products Karviná chce vstoupit na trh tepelných rozvodů

ArcelorMittal Tubular Products Karviná, přední výrobce ocelových tenkostěnných profilů a trubek pod značkou JÄKL, realizoval významnou inovaci provozu Rourovny. Nově zprovozněná linka umožní výrobu trubek v délkách až 12 metrů, které najdou uplatnění zejména v oblasti tepelných rozvodů. Společnost díky této investici posiluje svou pozici na trhu a otevírá si nové obchodní příležitosti.

Podcast FNO: Nástroje umělé inteligence jsou v hlavní roli mezinárodní konference

Multifunkční hala GONG v Dolních VÍTKOVICÍCH bude v prvních dubnových dnech hostit premiérovou konferenci, zaměřenou na využití umělé inteligence a inovativních technologií nejen v medicíně. Autorem myšlenky a hlavním organizátorem akce je doc. MUDr. Ondřej Volný, Ph.D., FESO z Neurologické kliniky FN Ostrava a LF OU. V podcastu mimo jiné vysvětluje, proč bude konference otevřená nejen odborníkům, ale také laikům a pacientským organizacím.

Více