Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Salón Lisien - proměny image na počkání - smršť top trendů

29. listopadu 2010, 6:45

Navštívila jsem další salón s komplexními službami. Tentokrát ve Frýdku-Místku, blízko frýdeckého zámku. A první dojem? Jsou jiní! Přístupem ke klientovi, skladbou služeb, tak nějak úplně vším.

Zájezdy na Jadran za výhodné ceny v prodeji pouze do 31. 12. 2010

29. listopadu 2010, 0:40

Cestovní kancelář Vítkovice Tours už od 4. října 2010 nabízí zájezdy k chorvatskému a černohorskému Jaderskému moři na letní sezónu 2011. Zájezdy jsou v prodeji z Mimořádného katalogu slev, který obsahuje pouze hotely nabízející slevy za „včasný nákup" do 31. prosince 2010.

Také malé obce spoří statisíce díky elektronickým aukcím

29. listopadu 2010, 0:00

Nákupy různých komodit formou elektronických aukcí získávají čím dál více příznivců. Tuto cestu ke statisícovým úsporám, které umožňuje systém CENTREs, objevila také menší města a obce. Například město Choceň nebo město Šenov, jsou příkladným důkazem úspěšných nákupů touto moderní formou.

Adventní koncert v Divadle loutek Ostrava

29. listopadu 2010, 0:00

V rámci velké předvánoční kulturní nabídky pro občany Ostravy a okolí nezůstane pozadu ani Divadlo loutek Ostrava. 10. prosince v 18,00 hodin se na pódiu DLO rozezpívají členky ostravského komorního sboru pod vedením sbormistra Jiřího Šimáčka. Uvedou písně od renesance až po hudbu 20. století.

Nákup zemního plynu pro farnosti Ostravsko-opavské diecéze

29. listopadu 2010, 0:00

Biskupství ostravsko-opavské je dalším subjektem z řady klientů společnosti eCENTRE, který se rozhodl pro úsporu provozních nákladů prostřednictvím Systému CENTRES. Nejprve se zaměřilo na zemní plyn. Specialisté z eCENTRE museli provést náročný audit více než dvou set odběrných míst celého biskupství.

RPG byty zvyšuje nájemné jen o 14 %

26. listopadu 2010, 10:43

Společnost RPG byty nebude zvyšovat nájem na tržní hodnotu. V průměru RPG zvýší nájemné jen o necelých 14 %. Regulované měsíční nájemné v bytech RPG je v současnosti od necelých dvaceti do padesáti korun za metr čtvereční. Běžný nájem v České republice ve stejných lokalitách je přitom osmdesát korun a více.

Nová stěna ochrání obyvatele Paskova před hlukem z terminálu

25. listopadu 2010, 6:37

Společnost Advanced World Transport a.s. (dříve známá pod jménem OKD, Doprava) zahájila na svém otevřeném terminálu Ostrava-Paskov výstavbu protihlukové stěny. Více než půl kilometru dlouhá stěna ochrání obyvatele Paskova nejen před hlukem z provozu terminálu a železniční dopravy na vlečce, ale i před hlukem z rychlostní komunikace Místecká.

Městská část Praha 14 se rozhodla pro systém CENTRES

25. listopadu 2010, 0:00

Městská část Praha 14 je další pražskou částí, která se ve snaze ušetřit výdaje, rozhodla pro systém CENTRES. Jako většina měst se Praha 14 rozhodla řešit touto cestou nejdříve nákup elektřiny.

Před rakovinou děložního čípku se chrání stovky žen a dívek pojištěných u ČPZP

25. listopadu 2010, 0:00

Předejít zhoubnému nádorovému onemocnění, kterým je rakovina děložního čípku, se aktivně snaží stovky dívek a žen, které jsou registrovány u České průmyslové zdravotní pojišťovny. Vyplývá to ze statistik o využití projektu s názvem Očkování proti rakovině děložního čípku-3. dávka zdarma. ČPZP umožňuje zájemkyním pořídit vakcínu za zvlášť výhodných podmínek.

Laboratoře Povodí Odry nabízejí rozbory vody

25. listopadu 2010, 0:00

Státní podnik Povodí Odry, v rámci sledování jakosti vod ve vodních tocích a vodních dílech, průběžně provádí chemické i biologické rozbory vody včetně odběru vzorků. Výsledky zjištěné laboratorním sledováním slouží k hodnocení jakosti vody ve vodních útvarech.

Komerční sdělení více

NDL uvádí operu Šarlatán v režii Ondřeje Pavelky

Operu Pavla Haase (1899–1944) ŠARLATÁN uvede v novodobé české premiéře Národní divadlo moravskoslezské 10. října. V režii Ondřeje Havelky a hudebním nastudování Jakuba Kleckera tragikomické dílo uvidí publikum v rámci volného cyklu Opery terezínských skladatelů. Na výpravné podívané mají zásluhu také kostýmní výtvarnice Kateřina Štefková a scénograf Jakub Kopecký.


Horníci z OKD si nechají zkontrolovat zdravotní stav a zaměří se na zdravý životní styl

Po čtyři říjnové čtvrtky budou mít zaměstnanci těžební společnosti OKD příležitost udělat něco pro své zdraví a tělesnou kondici. Přímo v prostorách Dolu ČSM mohou absolvovat preventivní vyšetření zraku i znamének, nechat si zanalyzovat složení těla, zkontrolovat chodidla, změřit krevní tlak, cévní věk, tělesnou kondici či hladinu PSA, která vypovídá o zdraví prostaty, zkonzultovat se specialisty výživu a spánek nebo se poradit s psychologem.

ArcelorMittal Tubular Products Karviná chce vstoupit na trh tepelných rozvodů

ArcelorMittal Tubular Products Karviná, přední výrobce ocelových tenkostěnných profilů a trubek pod značkou JÄKL, realizoval významnou inovaci provozu Rourovny. Nově zprovozněná linka umožní výrobu trubek v délkách až 12 metrů, které najdou uplatnění zejména v oblasti tepelných rozvodů. Společnost díky této investici posiluje svou pozici na trhu a otevírá si nové obchodní příležitosti.

Podcast FNO: Nástroje umělé inteligence jsou v hlavní roli mezinárodní konference

Multifunkční hala GONG v Dolních VÍTKOVICÍCH bude v prvních dubnových dnech hostit premiérovou konferenci, zaměřenou na využití umělé inteligence a inovativních technologií nejen v medicíně. Autorem myšlenky a hlavním organizátorem akce je doc. MUDr. Ondřej Volný, Ph.D., FESO z Neurologické kliniky FN Ostrava a LF OU. V podcastu mimo jiné vysvětluje, proč bude konference otevřená nejen odborníkům, ale také laikům a pacientským organizacím.

Více