Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Společnost NAR marketing udělovala na konferenci e-biz forum ocenění

12. listopadu 2010, 0:00

Společnost NAR marketing, provozovatel e-aukčního softwaru pro e-biz, který je nástrojem pro realizaci online výměrových řízení, na třídenní mezinárodní konferenci také oceňovala. Ceny byly udělovány za inovativní, inspirativní nebo dlouhodobé využívání e-aukcí, e-poptávek a za vzdělávací činnost.

Společnost Distep podpořila vznik klubu Prostor pro mládež

12. listopadu 2010, 0:00

Společnost Distep podpořila vznik nízkoprahového klubu Prostor pro děti a mládež. Tomuto sociálnímu zařízení, který provozuje Statutární město Frýdek-Místek, dala firma Distep k dispozici objekt výměníku na Husově ulici.

Konference TRANSPORT: je potřebný vodní koridor Dunaj-Odra-Labe?

11. listopadu 2010, 0:00

Moravskoslezský kraj by se mohl napojit na mezinárodní vodní síť vodním koridorem Dunaj-Odra-Labe. O projektu se již léta vedou diskuze. Odborníci na vodní dopravu poukazují na jeho velký přínos.

Progress-Moravia vstupuje na slovenský trh a chystá se dál do Evropy

11. listopadu 2010, 0:00

Společnost Progress-Moravia se sídlem v Ostravě, která je členem polské průmyslové skupiny Progress Industry Group, expanduje se svou produkcí v průběhu listopadu 2010 na trh Slovenské republiky. Progress zde chce především oslovit investory, architekty a realizátory staveb svými ocelovými architektonickými prvky.

Projekt Revitalizace povodí Olše se daří naplňovat

11. listopadu 2010, 0:00

Slezskému vodohospodářskému svazku, který vznikl v roce 2004 s hlavním cílem revitalizace povodí Olše a rozšíření kanalizační sítě, se projekt daří naplňovat.

V Ostravě se narodí Svatomartinské víno trochu netradičně

10. listopadu 2010, 0:00

První moravská vína nového ročníku pod označením Svatomartinská mohou jejich příznivci zdarma ochutnat také netradičně v centru Ostravy v historické budově dřívějšího bankovního domu na Nádražní ulici u zastávky Elektra.

Konference TRANSPORT hledá řešení k omezení dopadů úsporných opatření Ministerstva dopravy

9. listopadu 2010, 0:00

Představitelé regionu čekají na kroky Ministerstva dopravy v souvislosti s modernizací pro kraj životně důležité páteřní silnice I/11 - I/57, jejíž výstavbu komplikují úsporná opatření. Konferenci TRANSPORT pořádá Sdružení pro rozvoj Moravskoslezského kraje v hotelu Clarion Congress Hotel Ostrava 9. - 10. listopadu 2010 počtrnácté.

10. ročník Gastro festivalu Ostrava začíná 18. listopadu

8. listopadu 2010, 0:00

Vážení gurmánští přátelé, co nejsrdečněji Vás zveme k návštěvě jubilejního 10. ročníku Gastro festivalu Ostrava, který se koná ve dnech 18. - 20. listopadu 2010 na Výstavišti Černá louka.

Jsou vaše znaménka riziková, nebo ne? Zeptejte se odborníků.

5. listopadu 2010, 16:00

Podzim je období vhodné pro vyšetření mateřských znamének neboli pigmentových névů, jejichž biologická povaha je různá.

Konference TRANSPORT se letos bude věnovat silniční, železniční i vodní dopravě

4. listopadu 2010, 0:00

Mezinárodní konference TRANSPORT 2010, kterou v hotelu Clarion Congress Hotel Ostrava počtrnácté pořádá 9. - 10. listopadu 2010 Sdružení pro rozvoj Moravskoslezského kraje, letos svou pozornost zaměří na silniční, železniční i vodní dopravu.

Komerční sdělení více

NDL uvádí operu Šarlatán v režii Ondřeje Pavelky

Operu Pavla Haase (1899–1944) ŠARLATÁN uvede v novodobé české premiéře Národní divadlo moravskoslezské 10. října. V režii Ondřeje Havelky a hudebním nastudování Jakuba Kleckera tragikomické dílo uvidí publikum v rámci volného cyklu Opery terezínských skladatelů. Na výpravné podívané mají zásluhu také kostýmní výtvarnice Kateřina Štefková a scénograf Jakub Kopecký.


Horníci z OKD si nechají zkontrolovat zdravotní stav a zaměří se na zdravý životní styl

Po čtyři říjnové čtvrtky budou mít zaměstnanci těžební společnosti OKD příležitost udělat něco pro své zdraví a tělesnou kondici. Přímo v prostorách Dolu ČSM mohou absolvovat preventivní vyšetření zraku i znamének, nechat si zanalyzovat složení těla, zkontrolovat chodidla, změřit krevní tlak, cévní věk, tělesnou kondici či hladinu PSA, která vypovídá o zdraví prostaty, zkonzultovat se specialisty výživu a spánek nebo se poradit s psychologem.

ArcelorMittal Tubular Products Karviná chce vstoupit na trh tepelných rozvodů

ArcelorMittal Tubular Products Karviná, přední výrobce ocelových tenkostěnných profilů a trubek pod značkou JÄKL, realizoval významnou inovaci provozu Rourovny. Nově zprovozněná linka umožní výrobu trubek v délkách až 12 metrů, které najdou uplatnění zejména v oblasti tepelných rozvodů. Společnost díky této investici posiluje svou pozici na trhu a otevírá si nové obchodní příležitosti.

Podcast FNO: Nástroje umělé inteligence jsou v hlavní roli mezinárodní konference

Multifunkční hala GONG v Dolních VÍTKOVICÍCH bude v prvních dubnových dnech hostit premiérovou konferenci, zaměřenou na využití umělé inteligence a inovativních technologií nejen v medicíně. Autorem myšlenky a hlavním organizátorem akce je doc. MUDr. Ondřej Volný, Ph.D., FESO z Neurologické kliniky FN Ostrava a LF OU. V podcastu mimo jiné vysvětluje, proč bude konference otevřená nejen odborníkům, ale také laikům a pacientským organizacím.

Více