Řeznické řemeslo má dlouholetou tradici. I v dnešní moderní době se často dědí z otce na syna a výjimkou nejsou také rodinné firmy. Jednou z takovýchto firem je také Řeznictví H+H, které je již více než třicet let na Severní Moravě pojmem.
Na nejvyšší kvalitu jsou zákazníci Řeznictví H+H tradičně zvyklí. Při výrobě masných výrobků nepoužíváme žádný separát, mouku ani sóju, ale pouze kvalitní vepřové a hovězí maso, originální koření a hlavně srdečné a poctivé práce mistrů řezníků a uzenářů.
Řeznictví H+H, s.r.o. nikdy nemělo a stále nemá ambice stát se největším výrobcem masných výrobků v České republice, ale určitě bude i nadále patřit k těm nejkvalitnějším výrobcům uzenin, kteří nepoužívají ve výrobě potravinové náhražky, jako někteří výrobci v oboru masných výrobků. V našem sortimentu naleznete mimo klasických výrobků, kvalitních masových klobás, uzených mas, šunek a zabíjačkových dobrot také ručně vyráběné speciality, na jejichž nejvyšší kvalitu klademe vysoký důraz. Zákazníci si tyto speciality velice oblíbili. Na prodejnách patří k nejvyhledávanějším výrobkům a to nejen pro svou nezaměnitelnou a originální chuť, ale hlavně pro jejich vysoký obsah masa a celkovou kvalitu, což v minulých letech potvrdila řada ocenění a cen, kterou tyto výrobky získaly.
V Řeznictví H+H také velmi citlivě vnímáme problémy našich spoluobčanů postižených celiakií. Proto se dlouhodobě orientujeme na nabídku uzenin bez obsahu lepku a celých 99% našich výrobků je proto bezlepkových.
Všechny výrobky podléhají přísné kontrole a produkce je testována ve státních laboratořích.
Řeznictví H+H není jen o uzenářských specialitách, ale patří také ke kvalitním dodavatelům čerstvého vepřového masa a vyzrálého hovězího masa, které pochází výhradně z českých chovů. V sídle firmy v Hladkých Životicích denně bouráme vepřové půlky a hovězí čtvrtě. Vepřové maso dodáváme na trh denně čerstvé, naproti tomu hovězí maso bez kosti dodáváme na trh prioritně vyzrálé. Hovězí maso, které pochází pouze z býků nebo mladých býků u nás rozbouráme, následně balíme a necháváme cíleně vyzrávat. U nás hovězí maso vyzráváme tzv. mokrou cestou, kdy jednotlivé kusy hovězího masa balíme do vakuových balení a ty necháváme cíleně zrát při teplotě do 2°C. Vyzrále hovězí maso je tak křehčí, jemnější a jeho příprava netrvá tak dlouho, jako u masa čerstvého, což určitě v kuchyni všichni ocení.
Od svého založení je značka Řeznictví H+H spojovaná s kvalitou a originalitou. Tuto tradiční hodnotu budeme pro vás, naše zákazníky, i nadále držet na vysoké úrovni.