Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Řeznictví H+H je na Severní Moravě pojmem. Nabízí kvalitní výrobky bez lepku i masových náhražek

Řeznictví H+H bylo založeno v roce 1990. Navázali jsme tak na naše předchůdce a předky. Vždyť nynější jednatel společnosti Ing. Karel Pilčík patří již k 6. generaci řeznického rodu Pilčíků z Bratřejova u Vizovic.

Řeznické řemeslo má dlouholetou tradici. I v dnešní moderní době se často dědí z otce na syna a výjimkou nejsou také rodinné firmy. Jednou z takovýchto firem je také Řeznictví H+H, které je již více než třicet let na Severní Moravě pojmem.

Na nejvyšší kvalitu jsou zákazníci Řeznictví H+H tradičně zvyklí. Při výrobě masných výrobků nepoužíváme žádný separát, mouku ani sóju, ale pouze kvalitní vepřové a hovězí maso, originální koření a hlavně srdečné a poctivé práce mistrů řezníků a uzenářů.

Řeznictví H+H, s.r.o. nikdy nemělo a stále nemá ambice stát se největším výrobcem masných výrobků v České republice, ale určitě bude i nadále patřit k těm nejkvalitnějším výrobcům uzenin, kteří nepoužívají ve výrobě potravinové náhražky, jako někteří výrobci v oboru masných výrobků. V našem sortimentu naleznete mimo klasických výrobků, kvalitních masových klobás, uzených mas, šunek a zabíjačkových dobrot také ručně vyráběné speciality, na jejichž nejvyšší kvalitu klademe vysoký důraz. Zákazníci si tyto speciality velice oblíbili. Na prodejnách patří k nejvyhledávanějším výrobkům a to nejen pro svou nezaměnitelnou a originální chuť, ale hlavně pro jejich vysoký obsah masa a celkovou kvalitu, což v minulých letech potvrdila řada ocenění a cen, kterou tyto výrobky získaly.

V Řeznictví H+H také velmi citlivě vnímáme problémy našich spoluobčanů postižených celiakií. Proto se dlouhodobě orientujeme na nabídku uzenin bez obsahu lepku a celých 99% našich výrobků je proto bezlepkových.

Všechny výrobky podléhají přísné kontrole a produkce je testována ve státních laboratořích.

Řeznictví H+H není jen o uzenářských specialitách, ale patří také ke kvalitním dodavatelům čerstvého vepřového masa a vyzrálého hovězího masa, které pochází výhradně z českých chovů. V sídle firmy v Hladkých Životicích denně bouráme vepřové půlky a hovězí čtvrtě. Vepřové maso dodáváme na trh denně čerstvé, naproti tomu hovězí maso bez kosti dodáváme na trh prioritně vyzrálé. Hovězí maso, které pochází pouze z býků nebo mladých býků u nás rozbouráme, následně balíme a necháváme cíleně vyzrávat. U nás hovězí maso vyzráváme tzv. mokrou cestou, kdy jednotlivé kusy hovězího masa balíme do vakuových balení a ty necháváme cíleně zrát při teplotě do 2°C. Vyzrále hovězí maso je tak křehčí, jemnější a jeho příprava netrvá tak dlouho, jako u masa čerstvého, což určitě v kuchyni všichni ocení.

Od svého založení je značka Řeznictví H+H spojovaná s kvalitou a originalitou. Tuto tradiční hodnotu budeme pro vás, naše zákazníky, i nadále držet na vysoké úrovni.

www.reznictvi-hh.cz



V kauze zakázek jsou mezi obviněnými exnáměstek hejtmana a jedna krajská firma

Dnes 14:23 | Celý MS kraj | Libor Běčák

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ) zadrželi v pondělí v Moravskoslezském kraji osm osob v souvislosti s manipulacemi veřejných zakázek malého rozsahu zadávaných Moravskoslezským energetickým centrem. Pět fyzických a jedna právnická osoba byly následně obviněny z korupčních trestných činů, přičemž bývalému náměstkovi hejtmana hrozí až 10 let odnětí svobody.

Karviná má svého mistra České republiky ve skoku o tyči. Je žákem ZŠ Borovského

Teď vás seznámíme s talentovaným sportovcem Lukášem Uchytilem. Žije v Karviné a je čerstvým mistrem České republiky ve skoku o tyči. A nejen to. Před pár dny zvítězil i na závodech v Chorvatsku.

Mládež si užila v knihovně knižní festival Book!Con

K-Klub havířovské pobočky knihovny v Šrámkově ulici se zaměřuje na mládež. Velmi oblíbenou se stala dvoudenní akce Book!Con. A program byl opět hodně pestrý.

Manželé zprvu hledali houby, pak se hledali navzájem, než je v lese našel policejní pes

Dnes 10:37 | Celý MS kraj | Libor Běčák

Starší muž volal v pátek po poledni na linku 158 o pomoc při pátrání po své manželce, která se mu ztratila při sběru hub v lese nedaleko Jakubčovic u Hradce nad Moravicí.

Alzheimer centrum, Domovinka, LDN i bydlení. Ve Frýdku-Místku se připravuje nová zástavba

Frýdek-Místek pokračuje v přípravách na vznik nové zástavby v lokalitě Berlín 2. K plánovanému Alzheimer centru a Domovince zde přibyl ještě další investor, který chce postavit i léčebnu dlouhodobě nemocných. V budoucnu mají být v lokalitě také nové byty.

Při střetu s autem utrpěl starší muž smrtelná zranění

Dnes 9:47 | Celý MS kraj | Libor Běčák

Tragické následky měla nehoda, která se stala v úterý dopoledne na silnici u Paskova na Frýdecko-Místecku. Přes poskytnutou první pomoc starší muž způsobeným zraněním podlehl.

Zdravotničtí záchranáři trénovali zásahy v horách s pomocí vrtulníku

Dnes 7:51 | Celý MS kraj | Libor Běčák

V Beskydech a Olomouci se konal výcvik ostravských leteckých záchranářů, který byl zaměřený na trénink speciálních činností, tedy například na použití palubního jeřábu a vysazení posádky v šikmém terénu, kde vrtulník nemůže přistát.

Šesti řidičům při kontrole koloval v těle alkohol, dalším dvěma drogy

Dnes 7:21 | Celý MS kraj | Libor Běčák

Policisté Moravskoslezského kraje mají za sebou několik hodin trvající kontrolní akci, při které se zaměřili primárně na kontrolu dodržování zákazu požívání alkoholických nápojů a jiných návykových látek řidiči.

Ministr v Ostravě představil výzvu pro povodní poničené vodovody a kanalizaci

Do Ostravy přijel ministr životního prostředí Petr Hladík, aby představil novou výzvu Státního fondu životního prostředí na obnovu vodovodů a kanalizací po povodních. Největší problém má přímo krajské město, kde je velmi poškozena ústřední čistička odpadních vod. Ministerstvo prozatím vyčlenilo 2 miliardy korun.

Prodejem levných cigaret měla parta připravit státní kasu o 20 milionů

Dnes 7:31 | Celý MS kraj | Libor Běčák

Moravskoslezská kriminálka odhalila pětici mužů z Frýdecko-Místecka, která se živila obstaráváním a následným prodejem cigaret, ze kterých neměla česká státní kasa ani korunu. Daňový únik je odhadován na 20 milionů korun.

Vrátní

Ostrava Nástup: od 1. listopadu 2024 od 20 160 Kč/měsíc

Velkou vodou poškozené oblasti v kraji si prohlédl ministr zemědělství Marek Výborný

Dnes 13:33 | Celý MS kraj | Libor Běčák

Ministr zemědělství Marek Výborný navštívil v úterý Moravskoslezský kraj, kde si prošel místa postižená nedávnou povodní. Jednal například o harmonogramu realizace protipovodňových opatření na řece Opavě nebo přípravě stavby Vodního díla Nové Heřminovy.

Ekologická havárie v Ostravě nehrozí. Splašky z kanalizace prý nejsou toxické

Ekologická havárie kvůli nefunkční čistírně odpadních vod v Ostravě prý nehrozí. Splašky z kanalizace nejsou podle ředitele Ostravských vodáren a kanalizací toxické a navíc jsou díky silnému průtoku řeky Odry velmi významně ředěny.

Slavné osobnosti lákají lidi k investování. Je to podvod

Ostravští policisté vyšetřují další případ kyberkriminality. Jde o podvod, ke kterému pachatelé zneužívají fotky slavných osobností, které je lákají k snadnému zbohatnutí. Investované peníze ale zmizeli neznámých účtech a oběti přišly o statisíce.

Na Krajský úřad MSK si přišli pro dokumentaci kriminalisté, případ dozoruje evropský žalobce

Včera 14:23 | Celý MS kraj | Libor Běčák

Bez bližších informací probíhá vyšetřování, během něhož si pro příslušnou dokumentaci přišli na Krajský úřad MSK kriminalisté z Národní centrály proti organizovanému zločinu.

Záchranáři projížděli náhodou kolem vážné nehody, uhasili hořícího řidiče

Včera 22:15, vydáno včera 7:11 | Celý MS kraj | Libor Běčák

Velké dopravní komplikace způsobila nehoda na obchvatu Třince v lokalitě u obce Hrádek, kde se časně ráno srazilo několik vozidel. Po dobu hašení, likvidace havarovaných vozů a vyšetřování bylo nutné dopravu z vytíženého tahu odklonit na objízdnou trasu.

Katarzyna Kozyra představuje v ostravském Domě umění výstavu plnou metafor a multimédií

6. října 2024 20:20 | Celý MS kraj | Karel Soukop | Kulturní okénko

Unikátní výstavou, na které je možno trávit dlouhý čas poslechem, prohlídkou i pozorováním je výstava polské umělkyně Katarzyny Kozyra. Je průřezem její tvorby za poslední 3 roky a ve třech částech představuje všechny oblasti výtvarného spektra umělkyně.