Detail o pracovní pozici
• praxi na obdobné pozici nebo vyučení v oboru
• schopnost týmové spolupráce
• chut‘ učit se novým věcem
Náplň práce:
Připravovat teplé a studené pokrmy dle aktuálních gastronomických trendů
Expedovat a skladovat pokrmy
Dohlizet na skladovaní potravin a sledovat lhuty trvanlivosti
Dodržovat čistotu na pracovišti v souladu s hygienickými předpisy
A především přispívat k tomu, aby se u nás hosté cítili dobře a měli chut‘ se k nám vracet
Bonusy/prémie sleva na firemní výrobky/služby, příspěvek na penzijní/životní připojištění, stravenky/příspěvek na stravování, vzdělávací kurzy, školení, občerstvení na pracovišti, příspěvek na sport/kulturu/volný čas, zdravotní volno/sickdays, firemní akce
MOŽNOST UBYTOVÁNÍ.
První kontakt emailem nebo telefonicky: po - pá - 8,00 - 16,00 hod.
Výhody
Jiné výhody
Podnikové stravování Bonusy/prémies leva na firemní výrobky/služby, příspěvek na penzijní/životní při
Ubytování
Vhodnosti
Absolventy
Zdravé osoby
Zaměstnavatel
OREA HOTELS s.r.o. - OREA Hotel Devět Skal
IČ: 27176657
11
596787 - 151432
Kontaktní osoba
Ing. Nikola Lechnýřová
tel.: 774 552 787
email.: nikola.lechnyrova@orea.cz
místo: OREA HOTELS s.r.o. - OREA Hotel Devět Skal