Tentokrát připravil známý šéfkuchař s kuchařkami ostravské školní jídelny neobvyklé menu, sestávající z polévky halászlé, hlavního chodu s názvem mac and cheese s květákovým kuskusem, doplněného moučníkem, čokoládovým brownie s karamelizovanými vlašskými ořechy a slaným karamelem. A stejně jako v předchozích školách, kde mentoringy již proběhly, děti i dospělí připravené pokrmy hodnotily velmi pochvalně.
V tomto školním roce jsou mentoringy Davida Valíčka plánovány i v dalších základních školách. Šéfkuchař zamíří v březnu do školní jídelny Základní školy Zelená 42 v Moravské Ostravě a Přívoze a Základní školy Bohumínská 72 ve Slezské Ostravě. Na počátku března (3. a 4 března) je pak pro personál ostravských školních jídelen, vedení a zřizovatele škol připraven i workshop.
Recept na připravovaný moučník i další informace k lednovému mentoringu na Základní škole Ostrčilova lze nalézt v odkazu. Stejně tak naleznou zájemci informace z oblasti školství na webu www.talentova.cz.